Şimdi Ara

My Wife and Kids (Cnbc-e) | Bu dizi nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizilerle pek aram yoktur, zamanım olmuyor izlemek için.
    Genelde yazları izliyorum. Sadece Prison Break'i izledim. Bir de ATV'de Kill Point yayınlanmıştı, onun birkaç bölümünü izledim.
    Onun dışında dizi geçmişim yok. Sadece birkaç dizinin isim ve konularını biliyorum.

Geçenlerde CNBC-E'yi açtım bu dizi vardı. Biraz bakıyım dedim, çok hoşuma gitti.
    Aileye bir çocuk katılıyordu. Ama çocuk demeye bin şahit. Çocuk bildiğin genel kültür uzmanı.
    Çok fazla şey biliyor. Ailenin babası da bu çocuğu "normal bir çocuk" yapmak için uğraşıyordu.
    Çok güzeldi gerçekten. Oyunculuk da replikler de güzeldi.

Şimdi sorum şu: bu dizi genel manada bakarsak ne durumda ?
    Tüm dizileri göz önünde bulundurursak iyi bir yerde mi ?
    Amacım daha iyileri var mı yoksa bu en iyilerden mi onu öğrenmek.
    İyileri varsa yazın başlıcam birine.

• Bu diziyi eskiden evimizde Digiturk varken ComedyMax'de izlerdim. Eylenceli bir dizi hatta sırf Damon Wayans için bile izlenebilir ama bölümler ilerledikçe konular sürekli tekrar ediyormuş gibi geliyor. İzlerken sıkılmazsın ama bence How i met your mother yada the big bang theory'i izlemediysen bu dizilere başla
  • Bende Özgür Can gibi comedy max'te ilk defa izledim bu diziyi çok güzel bi komedi dizisi...

Tavsiyemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspfreak -- 26 Mart 2010; 16:16:20 >
  • How I Met Your Mother'ı çok merak ediyorum.
    Her yerde duyuyorum ismini. Aynı şekilde The Big Bang Theory.
    Bu yaz ikisini de bitiriyim.
  • cosby ailesinin yeni versiyonu sayılırdı ama çok da uzun sürmedi galiba. yine de güzel bir iştir. baba ile koca kafalı oğlu arasındaki muhabbetler güzeldir. ayrıca cnbc-e dizisi değil herhalde bu eskiden digiturk'teydi son zamanlarda da tnt'de yayınlanıyordu.
  • Başlarda Digiturk'teymiş; ama ben (yanılmıyorsam) 2 hafta kadar önce Cnbc-e'de gördüm.
  • hocam zamanın da TNT de veriordu,
    güzel dizidir,imdb puanı bıraz düşük sanki 6.7

izlenebilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaklaşık bir sene önce izlerdim. Baya güzeldi. Hele o kadının(adını unuttum, gelin işte) kardeşi eve evleneceği kadını getiriyordu, o bölüm baya sağlamdı. Adamın yağmur altında çıplak dans ettiği bölüm de güzeldi.
  • Çok komik bir dizi ben de comedymax'te izlerdim baya gülmüşlüğüm var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.