Yaklaşan Sevgililer Günü'nü kutlamak için, bizim GMs bizim tüm değerli kullanıcılar için harika bir etkinlik hazırladı..
* Bazı ya da karşılamış oyuncular ve Silkroad Online'de evlendi veya özel deneyimleri vardı birçok kullanıcının.. diğer çiftlere göre olabilir. Biz ve özel önem vermek istiyorsanız, tabii ki, kim romantik bir hikaye ile en iyi ekran görüntüsü göndermek kullanıcılara ödüller. Kim varsa GM aniden nikah törenine katılabilir bilir?
Nasıl olay katılmak için? 1) (elbise / smokin) Düğün kıyafeti giyin. 2) düğün töreni için en iyi yerler için bak. 3) düğün törenine katılmak için dernek üyeleri ve arkadaşlar arayın. 4) düğün töreni ile zaman congratulators yeterince katılmak düşünüyorum devam edin. 5) Eğer bir ekran görüntüsü almak en iyi pozisyonu yakalamak.
Nasıl ekran görüntüsü göndermek için? 1) Giriş Bizim İpekyolu resmi web sitesini ziyaret topluluk bölümün en iyi haftalık. Eğer karakter isim seçilir 2) basın ardından kontrol gönderin. 3) Bana konu seçin ve ekran simgesi. Resmin görüntü yükleme sitesi yaptığınız 4) Bana URL. 5) daha sonra OK tuşuna basın içeriklerinde romantik düğün hikayesini yazın.
ÖDÜL;
Event Period : February 9th, 2010 ~ February 23rd, 2010 (2weeks)
* 1st Place : 1,000 silk for 1 couple (2winners - 1,000each) 2nd Place : 500 silk for 3 couples (6winners - 500each) 3rd Place : 300 silk for 5 couples (10 winners - 300 each)
** Uyarı ** - Konu 'En romantik düğün hikaye karakteri adı (damat) ve karakter adı (gelin)' olmalıdır. Eğer sunucu ve karakter adı seçilir - Lütfen hesabınızı kontrol kimliği. Aksi takdirde, ödüller sağlayamaz. - Damat ve Gelin karakteri adını açıkça ekran okunabilir olmalıdır. - Ekran herhangi bir şekilde düzenlenebilir olmamalıdır. - 1. Sıra 2.000 ipek toplam ve ekran görüntüsü alacaksınız 4. Hafta duyurulacaktır (Şubat 26) ve haber bölümü iyi haftalık. - Story da haber bölümünde yayınlanacaktır. - Story İngilizce, Türkçe veya Arapça olmalı ve fazla 200 kelime olması.
Sevgililer gününüz kutlu olsun.
hiç bir şey anlamadım
Gm eventine benziyor, geçen event gibi bu koroyu yakalayıp ortalarında böyle foto çekmek... imkansız gibi görünsede..
o dress tende almak
Chinese Wedding Dress gelicekti bi aralar xD
Gm nin amaçsız işlerinden biri daha
Bizim burda ne demek istendiğini anlamamız için Google Translate in bir kaç basamak daha atlaması gerek