Şimdi Ara

My Mad Fat Diary (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valar Morghulis.

hala izleyen var mı ben bunu unutmuşum

konuya mesaj atılmasa ben de unuturdum sezonun başladığını.
  • gençler var mı kitabını okuyan ya? zaten finn falan gerçek günlükte yok diyorlar, daha olası geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: im no superwomen

gençler var mı kitabını okuyan ya? zaten finn falan gerçek günlükte yok diyorlar, daha olası geldi bana.

okumadim da finn gunlukte yok, onu biliyorum. o kisim dogru yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

Orijinalden alıntı: im no superwomen

gençler var mı kitabını okuyan ya? zaten finn falan gerçek günlükte yok diyorlar, daha olası geldi bana.

okumadim da finn gunlukte yok, onu biliyorum. o kisim dogru yani.

sırf dizi tutsun diye, ayıp yani
  • oha.. Finn yok muymuş gerçekten günlükte yok artık.. wa wa wah !

izledim bu arada 2. Sezon 4. Bölümü.. Çok değişti fikirlerim.. İzlemeyebilirim daha da..

aboww Liam kim la Liam kim kim ??!! Sen git bırak canım Finn'i Liam'a bak olacak iş mi izlemeyebilirim diziyi daha fazla.. izleyedebilirim.. soğudum ama.. yazıktır günahtır vurucan kırbaçı vurucan kırbaçı T.T senariste bak yeter uleyn ne içerledim sabah sabah.. Finn de gidip başka karı kız bulmuş zaten hemen T.T lanet olsun.. lanet olsun.. Archie'nin durumu dışında beni mutlu eden bi sahne gerçekleşmedi ..Sadece hayatının içine etmiş gibi geliyor Rae ..Ötesi değil ..Yazık oldu ..Halbuki kız arkadaşları da olabilirdi.. Çok yazık oldu.. Finn gitti ya ..Ağlayacaktı çocuk şu eldivenli sahnede.. Doldu gözleri hep T.T yetti beeeeeğğğğğ !!! BAN !!! çok mutsuzum T.T gidip acımı yaşamalıyım..

• 2x5'i şimdi izledim. dizi artık çok kötü ve iyice ergen dizisi oldu, bu sezon sonunda bırakırım herhalde.
  • sezon finalinin son sahnesinde önce u2'nun one love'ı, sonra oasis'in wonderwall'u, sonra da jenerikler akarken paul weller'ın you do something to me'si çaldı. üçü de cuk oturdu ama final de dahil bu sezon o kadar dandikti ki daha da izlemem bu diziyi.

aslında haksızlık etmişim, sezon finali o kadar da dandik değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 4 Nisan 2014; 17:40:41 >
  • Yeni bölüm geldi ama 3 bölüm sonra final olacak diyorlar doğru mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Yeni bölüm geldi ama 3 bölüm sonra final olacak diyorlar doğru mu

Bu sezon son olacagi kesin ama kac bolum bilmiyorum. Imdb'ye gore 3 bolum. Yani kaldi 2 bolum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.