Şimdi Ara

My Bloody Valentine 3-D (2009) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
7.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Zizoux

quote:

Orjinalden alıntı: jamez

fragmanı nasıl izlediniz 3d link varmı

fragman 3d değil ki! Sadece 3dnin nasıl olduğunu göstermişler. Zaten fragmanı 3d olsaydı gözlüksüz izlenemezdi.

Kendime 3d gözlük yapmıştım.(Kırmızı/Mavi) 3d filmleri evde izliyorum. Süper oluyor. Adam elini kameraya uzattığında sanki eli ekranın dışına çıkmış gibi oluyor.
    Oturduğu yerde 3d sinema olmayanlar için güzel yöntem.

yaf beyler 3d gözlükler satılıomu nerelerde satılır? yada yapılıosa yapımını anlatan bi site warmı?

Ctrl+W Hayatın anlamı...

• quote:

Orjinalden alıntı: hell line

yalnız Türkçe'ye çevirimi süper olmuş
    My Bloody Valentine = Sevgililer Günü Katliamı
    alakaya maydonoz gel bana bazı bazı
    tamam bu işler ticari de...
    __ bak sevgilim bizim günümüz için katliam yapmışlar
    __ hadi gidip izleyelim aşkım
    __ 5er tl den popcorn ve kola da alırız hem
    __ süper valla yuppi

sektör bunu hayal ediyo heralde artık.

Daha beterlerini de gördük "öldür.com (Untraceable)" gibi.Bence fena olmamış, filmi "Kanlı sevgilim" veya "Kanlı (Sevgililer Günü) Hediyem" olarak belirlenseydi daha mı hoş olacaktı?Boşver ismi film güzel olsun, bizi bu mutlu eder.

valentine:i. 1. on dört şubatta kendisine kart gönderilen veya hediye verilen sevgili. 2. on dört şubatta sevgiliye gönderilen kart/hediye.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bracq3n

quote:

quote:

fragman 3d değil ki! Sadece 3dnin nasıl olduğunu göstermişler. Zaten fragmanı 3d olsaydı gözlüksüz izlenemezdi.

Kendime 3d gözlük yapmıştım.(Kırmızı/Mavi) 3d filmleri evde izliyorum. Süper oluyor. Adam elini kameraya uzattığında sanki eli ekranın dışına çıkmış gibi oluyor.

yaf beyler 3d gözlükler satılıomu nerelerde satılır? yada yapılıosa yapımını anlatan bi site warmı?

soru kaynamasın plss up up up

Ctrl+W Hayatın anlamı...

• quote:

Orjinalden alıntı: Bracq3n

quote:

quote:

Gittigidiyor'da bulabilirsiniz.

• Bugün sinemaya gidenler yorum bekliyoruz, sakıncalı sahneleri var mı,konu işleyişi,sahneleri nasıl?İzle(t)meyi düşünüyorum da.
    merakla beklediğim bir filmdi gerçekten bakalım nasıl olucak..

kira = 3 ytl
    bilet = 13

hesaplayın işte müthiş bir şey 3D

Orjinalden alıntı: süpergtacı

sinemada bunun gözlüğünü kiralıyorsun sonra izliyorsun yani gözlük kiralama şöyle : sinema bileti + kira

kira = 3 ytl
    bilet = 13

Burada gözlüğü filme girmeden herkese veriyorlardı bi ara. Şimdi durum nasıl bilmiyorum.

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

sinemada bunun gözlüğünü kiralıyorsun sonra izliyorsun yani gözlük kiralama şöyle : sinema bileti + kira

kira = 3 ytl
    bilet = 13

Burada gözlüğü filme girmeden herkese veriyorlardı bi ara. Şimdi durum nasıl bilmiyorum.

Yine aynı şekilde,salona girmeden önce görevli tek tek içeri alıyor bu sırada gözlükleri dağıtıyor.Kiralamaktan kastı o sanırım.
  • 14 şubat cumartesi günü kız kardeşimle gittiğim sevgililer günü katliamında başıma geldi.film 3d oldukça etkileyici efektli. gidecekler kesinlikle tek başına gitsin.filmde 2 ayrı sahnede sevişme sahnesi vardı.ilk sahne sadece iş çamaşırlarıyla duran genç bayan ve giyinen polis şefinin o olay sonrasını gösterdi bundan ucuz yırtmıştık . gel gelelim film ilerledikçe bir sahne geldi ki ... maden ocağının sahibi bir genç var ve bu genç katil madenci henrynin katliamından 10 yıl sonra kasabaya tekrar geri dönüyor.ve herkes onu suçluyor olanlardan.buraya kadar herşey güzel.taaki bu gençin kasabadaki küçük bir motele gelmesine kadar.odasına doğru yürürken sinemada inanılmaz derecede çığlıklar gelmeye başladı.bu korku çığlıkları değil iniltiyle karışık ah uh sesleri.resmen doruklarda gezinen bir ses...derken bu seslerin geldiği kapının ardına çevrildi görüntü.ve korktuğum başıma geldi.tamamen çırılçıplak ve yakın çekimle yapılmış neredeyse 40 saniye süren bir ilişki.öyle çarşaf altında filan da değil direkt dinimize aykırı olan bir şekilde (anladınız siz onu).bayanın adamın her yeri göründü .ama nasıl bozardım yanımda kardeşim var.ben 25 o 24 yaşında ama böyle şeyler insanı ister istemez yerin dibine geçirtiyor.elimde cips paketi vardı nasıl yediğimi bilmiyorum elime bir avuç aldım ağzıma soktum.
    bakacak bşka bir yer yok.bilenler bilir izmir balçova cinebonusda gerçi tüm cinebonuslarda hayvani boyutta perdeler var.adamla kadın zaten enine boyuna 2 katlı bina kadar gözüküyor ve bi de 3 boyutlu.tek başıma olsa böyle olmazdı.hadi gözlerini kapadın ya sesler.neyse böyle bişey yaşadım geçen hafta sonu.

• fiLmi izlemeye değer mi ?? gitmeyi düşünüormda
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

14 şubat cumartesi günü kız kardeşimle gittiğim sevgililer günü katliamında başıma geldi.film 3d oldukça etkileyici efektli. gidecekler kesinlikle tek başına gitsin.filmde 2 ayrı sahnede sevişme sahnesi vardı.ilk sahne sadece iş çamaşırlarıyla duran genç bayan ve giyinen polis şefinin o olay sonrasını gösterdi bundan ucuz yırtmıştık . gel gelelim film ilerledikçe bir sahne geldi ki ... maden ocağının sahibi bir genç var ve bu genç katil madenci henrynin katliamından 10 yıl sonra kasabaya tekrar geri dönüyor.ve herkes onu suçluyor olanlardan.buraya kadar herşey güzel.taaki bu gençin kasabadaki küçük bir motele gelmesine kadar.odasına doğru yürürken sinemada inanılmaz derecede çığlıklar gelmeye başladı.bu korku çığlıkları değil iniltiyle karışık ah uh sesleri.resmen doruklarda gezinen bir ses...derken bu seslerin geldiği kapının ardına çevrildi görüntü.ve korktuğum başıma geldi.tamamen çırılçıplak ve yakın çekimle yapılmış neredeyse 40 saniye süren bir ilişki.öyle çarşaf altında filan da değil direkt dinimize aykırı olan bir şekilde (anladınız siz onu).bayanın adamın her yeri göründü .ama nasıl bozardım yanımda kardeşim var.ben 25 o 24 yaşında ama böyle şeyler insanı ister istemez yerin dibine geçirtiyor.elimde cips paketi vardı nasıl yediğimi bilmiyorum elime bir avuç aldım ağzıma soktum.
    bakacak bşka bir yer yok.bilenler bilir izmir balçova cinebonusda gerçi tüm cinebonuslarda hayvani boyutta perdeler var.adamla kadın zaten enine boyuna 2 katlı bina kadar gözüküyor ve bi de 3 boyutlu.tek başıma olsa böyle olmazdı.hadi gözlerini kapadın ya sesler.neyse böyle bişey yaşadım geçen hafta sonu.

Tam tahmin ettiğim gibi çıkmış.Çünkü genelde bu tarz filmlerde böyle sahneler olmazsa olmaz haline getirildi.(Bkz.otel 1, hatta otel 2)Yorum için sağol demek ki kız kardeşimi sinemaya götüreceklerim arasından elemem gerekiyormuş.O berbat durumu tahmin edebiliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Bu gözlükten nerede bulabilirim acaba yav, son günlerde çoğaldı bu 3D olayı.. Yakında dahada artar sanırım..

Ben Kendim Yaptım Ama Hiç Birşeye benzemediŞu işi Bilen b iri varsa karşılıklı bi yardımcı olalım birbirine

People are born free
    life chained forever NBC
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

quote:

kira = 3 ytl
    bilet = 13

Yine aynı şekilde,salona girmeden önce görevli tek tek içeri alıyor bu sırada gözlükleri dağıtıyor.Kiralamaktan kastı o sanırım.

İyi de. Burda ücretsiz veriliyordu. Kira mira yok. Çıkarken de herkes iade ediyordu gözlükleri.

• quote:

quote:

İyi de. Burda ücretsiz veriliyordu. Kira mira yok. Çıkarken de herkes iade ediyordu gözlükleri.

Normalde tam biletin 13 TL olduğunu düşün,giriyorsun sinemaya adam sana gitmek istediğin "3D" filmin 16 TL olduğunu söylüyor.Aradaki fark yoksa filmin biletine bayıldığın paranın dışından bir para bayılmıyorsun.Kullanıyorsun ve geri veriyorsun.Bence arkadaş öyle demek istemiş.Ya boşver sonuç olarak köpek insanın en iyi dostudur.

• quote:

quote:

quote:

Normalde tam biletin 13 TL olduğunu düşün,giriyorsun sinemaya adam sana gitmek istediğin "3D" filmin 16 TL olduğunu söylüyor.Aradaki fark yoksa filmin biletine bayıldığın paranın dışından bir para bayılmıyorsun.Kullanıyorsun ve geri veriyorsun.Bence arkadaş öyle demek istemiş.Ya boşver sonuç olarak köpek insanın en iyi dostudur.

İyi bağladın hadi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.