< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
mx330 ekran kartlı laptop mu ryzen 5 5500u laptop mu daha iyidir ?

-
-
Alma hocam boşver paraya yazık o paraya rx570 580 ekran kartli kasa bulursun bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 19 Şubat 2022; 1:6:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
napcaz hocam böyle ölü gibi mi yasicam ordan oraya gidiyorum sürekli laptop şart bana gtx1650 laptopu 6 bine satan kafama tüküreyim bu ağustosta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Boşver hocam o paraya değmez o laptop çünkü düzgün oyun oynatmaz, ikinci el laptop bakabilirsin belki.
Fifa pynatsın yeter hocam zaten üni de lazım oluyo laptop illa bi yerden almak şart bu özellikler de fifa 19 u medium da akıcı oynatır herhalde
5500 u oynatır ama mx hakkinda bilgim yok youtubedan videolara bakabilirsin mesela 5500 u gta 5i 45 fps civari oynatıyor diye hatirlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 19 Şubat 2022; 13:1:26 >
Hocam simdi videoda gordum 5500u vs mx 330 diye fiyat ayniysa mx 330 al daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 19 Şubat 2022; 13:5:43 >
Ben de öyle düşünüyodum hocam mx330 daha iyi
mx330 daha iyi.
-
Yazık günah hocam bu para verilmez bu özelliklere. konsol çok daha mantıklı. üni için de ikinci el laptop al. 2. nesil i serisi bile olur ssd olduktan sonra günlük kullanımda gayet hızlı olur oyunu da konsolda oynarsın sadece
-
monitör ? Tv yok her yerde
monitörü de ikinci el alabilirsin istersen :D
mx 330 daha iyi o ryzen işlemcinin dahili gpu'sundan ama yine de çok kötü
https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-MX330-Laptop-Graphics-Card.448872.0.html
gtx 1650 aşağısı alınmaz bence. ikinci el elden detaylı test etme şansın varsa mantıksız değil
-
Mx330 da asla oyun oynanmaz. U işlemci de filan oyun oynayacağını sanmayın. Hemen ısınır 5 dakikaya Drop yersiniz. Eski laptoplari alın GTX 680m vb bile çok daha iyi Cs go vb Gta5 oynatır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eski laptopum gtx1650 idi zaten Ağustos civarı 6 bine satmıştım keriz gibi :d şimdi en az 12k gideri vardı her neyse
gtx1650 den de öyle ahım şahım performans almıyordum hocam laptoplar genel olarak oyun icin ideal değil zaten ısınıyor , içi kirleniyor vs uğraştırıcı
ikinci el almak istemiyorum güvenemeyiyprım cünkü
Ben alıp satma işini yapıyordum. İ5 3.4 nesil ya da i7 2.3. nesiller hala gayet iyi işler yapıyor. Millet bilmiyor U işlemciye 6-8 bin asla asla verilmez. Çevreme yigenime kuzenime i5 -i7 2.3. nesil laptop ve gt540m vb ekran kartlı laptolar aldık sıfır sıkıntı. Önemli olan anakadtta işlem olmaması. Onu da alt kapaktan ve üst kapaktan kolaylıkla anlaşılır. İnanın u işlemci ve Mx ekran kartına 6-7 bin vermeyin yazikk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu fiyatta sıfır alınabilecek en iyi laptop nedir o zaman hocam
Sıfır hakkında bilgim.yok Kusura bakmayın. Zamanında 5.500 liraya MSI gl65 GTx1650 laptop almıştım bana yetiyor.
Şuan kaç para en ufak fikrim yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X