Şimdi Ara

mx330 ekran kartlı laptop mu ryzen 5 5500u laptop mu daha iyidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun performansı olarak hangisi alınmalı sizce mx330 i5 10. Nesil diğer özellikleri de aynı ikisinin hangisini alayım ??? Biliyorum ikisi de oyun laptopu değil de para yok bu fiyat bandında (7500 TL ) alınabilecek en iyi sıfır laptop bunlar herhalde ???

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Alma hocam boşver paraya yazık o paraya rx570 580 ekran kartli kasa bulursun bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 19 Şubat 2022; 1:6:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    napcaz hocam böyle ölü gibi mi yasicam ordan oraya gidiyorum sürekli laptop şart bana gtx1650 laptopu 6 bine satan kafama tüküreyim bu ağustosta

• Boşver hocam o paraya değmez o laptop çünkü düzgün oyun oynatmaz, ikinci el laptop bakabilirsin belki.

Fifa pynatsın yeter hocam zaten üni de lazım oluyo laptop illa bi yerden almak şart bu özellikler de fifa 19 u medium da akıcı oynatır herhalde

• highest in the room kullanıcısına yanıt

5500 u oynatır ama mx hakkinda bilgim yok youtubedan videolara bakabilirsin mesela 5500 u gta 5i 45 fps civari oynatıyor diye hatirlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 19 Şubat 2022; 13:1:26 >

Hocam simdi videoda gordum 5500u vs mx 330 diye fiyat ayniysa mx 330 al daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 19 Şubat 2022; 13:5:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ben de öyle düşünüyodum hocam mx330 daha iyi

• mx330 daha iyi.

Yazık günah hocam bu para verilmez bu özelliklere. konsol çok daha mantıklı. üni için de ikinci el laptop al. 2. nesil i serisi bile olur ssd olduktan sonra günlük kullanımda gayet hızlı olur oyunu da konsolda oynarsın sadece

• monitör ? Tv yok her yerde

• monitörü de ikinci el alabilirsin istersen :D

mx 330 daha iyi o ryzen işlemcinin dahili gpu'sundan ama yine de çok kötü

https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-MX330-Laptop-Graphics-Card.448872.0.html

gtx 1650 aşağısı alınmaz bence. ikinci el elden detaylı test etme şansın varsa mantıksız değil

• Mx330 da asla oyun oynanmaz. U işlemci de filan oyun oynayacağını sanmayın. Hemen ısınır 5 dakikaya Drop yersiniz. Eski laptoplari alın GTX 680m vb bile çok daha iyi Cs go vb Gta5 oynatır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eski laptopum gtx1650 idi zaten Ağustos civarı 6 bine satmıştım keriz gibi :d şimdi en az 12k gideri vardı her neyse

gtx1650 den de öyle ahım şahım performans almıyordum hocam laptoplar genel olarak oyun icin ideal değil zaten ısınıyor , içi kirleniyor vs uğraştırıcı

• Locaste Siarnaq kullanıcısına yanıt
    ikinci el almak istemiyorum güvenemeyiyprım cünkü

Ben alıp satma işini yapıyordum. İ5 3.4 nesil ya da i7 2.3. nesiller hala gayet iyi işler yapıyor. Millet bilmiyor U işlemciye 6-8 bin asla asla verilmez. Çevreme yigenime kuzenime i5 -i7 2.3. nesil laptop ve gt540m vb ekran kartlı laptolar aldık sıfır sıkıntı. Önemli olan anakadtta işlem olmaması. Onu da alt kapaktan ve üst kapaktan kolaylıkla anlaşılır. İnanın u işlemci ve Mx ekran kartına 6-7 bin vermeyin yazikk

• Locaste Siarnaq kullanıcısına yanıt
    bu fiyatta sıfır alınabilecek en iyi laptop nedir o zaman hocam

Sıfır hakkında bilgim.yok Kusura bakmayın. Zamanında 5.500 liraya MSI gl65 GTx1650 laptop almıştım bana yetiyor.

Şuan kaç para en ufak fikrim yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.