Şimdi Ara

MW3 grafik sorunu (Çözüldü)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
15.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekran çözünürlüğü 1366x768 olmasına rağmen oyun sanki daha düşük çözünürlükte çalışıyor gibi. menüde sorun yok fakat oyun bir garip ayarları extra yapmama rağmen oyunda kasma falan yok 20-30 fps çok garip görüntü kalitesi iyi değil ayarları düşürünce çok daha kötü oluyor sanki 800x600 gibi. MW2 de bir sorun yoktu. niye böyle oluyo acaba bilgisi olan varsa sevinirim. Ati Mobilty Radeon HD 5470
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• up up up up
  • Oyunun yüklü olduğu konumdan config i bulun players2 dosyasının içinde onu not defteri ile açın seta r_imageQuality "0" böyle birşey olacak 0 en kaliteli 4 en düşüktür 0 ile 4 arası değerler verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bewildrecht2 -- 13 Kasım 2011; 19:32:22 >
  • bütün hepsini 0 yapsak ne olur hocam en iyi görüntümü olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechanical1903

arkadaşlar ekran çözünürlüğü 1366x768 olmasına rağmen oyun sanki daha düşük çözünürlükte çalışıyor gibi. menüde sorun yok fakat oyun bir garip ayarları extra yapmama rağmen oyunda kasma falan yok 20-30 fps çok garip görüntü kalitesi iyi değil ayarları düşürünce çok daha kötü oluyor sanki 800x600 gibi. MW2 de bir sorun yoktu. niye böyle oluyo acaba bilgisi olan varsa sevinirim. Ati Mobilty Radeon HD 5470

Grafik ayarlarında İmage Quality cok önemli . Onun extra olması gerekiyor . High bile olsa grafikler cok düsüo .

• çözdüm sorunu ati ccc den yapılıyo
  • quote:

çözdüm sorunu ati ccc den yapılıyo

Nasıl çözdün anlatabilir misin? Ayrıca başka sitelerde "4" yapmamız gerektiğini yazmışlar. Sen de kaç?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlarda grafik sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cod MW3 klasörüne git orada players2 adında klasör var ve içinde ''config.cfg'' diye bir metin dosyası var.
    Not defteri ile aç dosyayı ve bu komutları bul ''seta r_imageQuality "4" ile seta r_texFilterAnisoMax "16"
    Karşılarındaki rakamlar aynen böyle olmalı
  • imagequality 4 değil 0 olmalı 0 yaparsan sorun düzelecektir,benim öyle düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

imagequality 4 değil 0 olmalı 0 yaparsan sorun düzelecektir,benim öyle düzeldi

Tekrar deneyip bak istersen
    imaj kalitesi rakam yükselttikçemi artar? düşürdükçemi?
    Oraya girebileceğin en yüksek rakam 4 olduğu için bu rakam tercih edilmeli
    Daha yüksek bir rakam girersen kendiliğinden 4 rakamına geri döner

• quote:

Orijinalden alıntı: Cappalo

quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

imagequality 4 değil 0 olmalı 0 yaparsan sorun düzelecektir,benim öyle düzeldi

Tekrar deneyip bak istersen
    imaj kalitesi rakam yükselttikçemi artar? düşürdükçemi?
    Oraya girebileceğin en yüksek rakam 4 olduğu için bu rakam tercih edilmeli
    Daha yüksek bir rakam girersen kendiliğinden 4 rakamına geri döner

Oyunu ilk yüklediğimde imagequality 2'ydi ve grafikler kötüydü,önce 4 yapmıştım(en yüksek 4,en düşük 0 verileceğini biliyordum zaten ama hangisi olduğunu bilmiyordum) grafikler minecraft'a döndü,0 yapınca hiçbir sorun kalmadı.Bende işe yarayan 0 ve internette de iyice araştırırsan çoğu yerde de 0 diyor zaten

• quote:

nasıl yaptın anlatırmısın?
  • ramler yanmıştır ram taktır monitöre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cappalo

Cod MW3 klasörüne git orada players2 adında klasör var ve içinde ''config.cfg'' diye bir metin dosyası var.
    Not defteri ile aç dosyayı ve bu komutları bul ''seta r_imageQuality "4" ile seta r_texFilterAnisoMax "16"
    Karşılarındaki rakamlar aynen böyle olmalı

Şu anda benim ayar sıfır. Daha iyi gibi geldi dörtten. Diğer textfilter ı ilk kez gördüm
  • cCc.Ati Reyiz.cCc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

quote:

Nasıl çözdün anlatabilir misin? Ayrıca başka sitelerde "4" yapmamız gerektiğini yazmışlar. Sen de kaç?

ati catalyst control center grafik ayarları>oyun>oyun performansı>standart 3D ayarları dengeli yapınca düzeldi
  • Valaha dayı ben "4" yazdım öyle düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.