Şimdi Ara

MW3'de 1.600'den Fazla Hileci Banlandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Oyunu MW1'den bile farksız olarak ortaya koysalar ama hile sorunu olmasa emin ol ben ona bile razı olurdum ama hile işi herşeyi bozuyor.
    Ben key olarak aldım bu sefer pişman olmamak için. Bu haliyle ancak 39 TL eder oyun.
    Kendini iy hissetme sebebein namussuzlarla yaptığın mücadelede başarılı olmak ki bu senin hakkın ama tek tek olmaz bu malesef.
    Hile sorunu az veya olduğunda da banlıyorlar diye BF3 alacaktım ama beğenmediğim için almadım. Ben PC'yi de satacam şimdi o sebeple.

Anladım Mürsel Abim demek istediğini, bir oyunu "oynanmaz" yapan hile zaten haklısın o konuda.

Benim demek istediğimde Activision'un kazandığı, kazandırdığımız bu güven çok sakıncalı işte, adamlar nasılsa satılıyor diyip birşey yapmıyorlar ve birşey yapmış gibi yeni bir oyun parası isteyebiliyor
    Beni rahatsız eden, belki oyunu bu kadar erken bırakmama sebep olan buydu, çünkü bundan önceki her CoD oyununun benim açımdan farklı bir havası, atmosferi vardı, ama MW3'ün yok, yeni bir oyundaymışım hissini alamıyorum.

Elbette zevkler tartışılmaz Abicim ama gel sen bir şans daha ver BF3'e, en azından oyuncuların şikayetlerine, isteklerine göre şekillenen bir yapısı var
    LG OLED Evo 48C3 + Alienware AW2723DF / Argon Audio Forte A5 White / Asus RoG Azoth Snow + Monsgeek M1 V5 / Razer Deathadder v2 Pro + Razer Deathadder v3 Pro / Razer Razer BlackShark V2 Pro 2023 / Steelseries QcK Prism Destiny Edition
    Xbox Wireless Controller / Moza Racing R5 + TSW + SRP LC / Moza HGP Shifter + MAN TGA Knob / DIY Button Box / Moza Multi-function Stalks
    Fiat Egea Cross Urban 1.4 Fire 2023

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Ben PC'yi de satacam şimdi o sebeple.

Başka sebepler de vardı. Hile olayı da bahane oldu.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • Gerçekten rezalet para verip aldığımız oyunlar bir kenarda yatıyor, bu hile işi inanılmaz canımı sıktı, bıraktım.
    Yapımcılar şu şerefsizlerin önünü kesecek mantıklı bir çözüm bulana kadar Left 4 Dead'e devam.

Kaldı ki l4d serisi de VAC kullanıyor, onda neden hileciye rastlamıyoruz, ilginç bir durum.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.