Şimdi Ara

Mw2-multiplayer-title Türk bayrağı açtıralım.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
8.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler kusra bakmayında hiç bir özel şirket milliyetçilik yapmaz.umrunda olmaz.paraya bakar.düşman denilen ülkelerin şirketiylede çok rahat anlaşma yapabilir ortada para unsuru varsa gerisi tefarrüattır şirketler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mta_

peki bu oyunun içinde niçin gözükmüyor ?

Ayrıca sami onurunda bununla ilgilendiğini pek sanmıyorum o daha çok oyundaki askerlere kendi adını vermekle meşgul olmalı

Öyle komik adamlarsınız ki. Bu oyunu sanki Sami Onur yapmış gibi konuşuyorsunuz.
  • Oyunu satın almayıp burada Sami Onur'a laf atanları anlamıyorum zaten. Hem adamın emeğini çal hem de çamur at.
  • Oyunu satın alıp almadığımızı nerden anladığınızı sorabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mta_

Oyunu satın alıp almadığımızı nerden anladığınızı sorabilirmiyim ?

Bana dediyseniz, kimin alıp almadığını bilmiyorum. O yüzden satın alıp konuşanları tenzih ederim, verdikleri hizmetin niteliğini sorgulama hakları vardır. Ayrıca yazdığımı da sadece yazılmış olan mesajlara değil, belirttiğim şekilde yazılacak mesajların engellenmesi için de yazdım.
  • Peki. Açıklama için teşekkürler
  • mw2 de tepkimizi koyamadık blackopstata yok Türk bayrağı ablemlerde kendimiz yapıp koyduk ama nafile yetmez..
    Türk milleti olarak tepkimizi koyamıyoruz hani basit bir mail işini bile beceremedik cod 8 dede çıkmayacak bu gidişle

Bari black opsta tepkimizi koyalım 1 dakikanızı ayarın imza atın

Not: Arkadaşlar imzalarken kullandığınız email adresine gelen aktivasyon mailiyle imzaladığınızı doğrulamanız gerekiyor! Şu ana kadar 256 imzadan sadece 113'ünün aktivasyonu yapılmış, aktivasyonu yapılmayan imzalar sayılamıyor! Bazıları da sahte emailler sallamış, o zaman imzanız görünmüyor!

İMZA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertugur -- 17 Şubat 2011; 9:16:21 >

• Eğer bizi adam yerine koyup bayrağımızı koymuyorlarsa alsınlar oyunlarına başarına çalsınlar, tepki olarak oynamayız olur biter.Anlaşılan Kurtuluş Savaşının acısını atamamışlar
  • O bayrak ki 3 kuruşluk oyuna malzeme olmayacak kadar Şerefli!!
  • Her CoD oyununda aynı terane.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.