Bildirim
mw2 multiplayer harita sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mumak
bi arkadaşım hackli servere denk gelmiş
ondan sonra harita kocaman olmuş.ne yaptıysak düzeltemedik.
oyunu silip steamdan tekrar indirdik olmadı.dosyaları kontrol ettirdik bi sorun bulunamamasına rağmen yinede olmadı.
bu sorun nasıl düzeltiliebilir bi fikri olan varmı?
Aynısı banada olmuştu.Büyük ihtimalle bu şerefsizlerin config dosyasıyla oynamasından kaynaklanıyor.Ben re-install yapmıştım çözüm olmamıştı.Silip harddiskin farklı bi tarafına (C,D) yüklediğimde sorun çözülmüştü.Mümkünse sizde öyle yapın.Birde tamamiyle yok ettiğinize emin olun. -
önerin için sağol deneyeceğim.
ama players klasörü vardı onun içinde olma olasılığı yüksek config dosyasının.
o players klasörünün nerde olduğunu bilen varmı -
Prog Files/Steam/Steam Aps/common/mw2/players/config bu arada internette config in orjinal verileri var aratırsan bulursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Runaway -- 26 Ağustos 2010; 11:38:10 > -
sağol dostum.
ama oyunu silip baştan yükledik b klasörde değişmiş olması gerekir.olmadı ilk dediğini yaparız farklı dizine yükleriz -
bu programın da işe yaradığını söylüyorlar oyununuz orjinalse denemenizi tavsiye ederim
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1248572 -
Benimde buna bnzer bi sorunum var. Bi ara parlaklıkla oynadım, sonra birden oyun kapandı, oyunu tekrar açtığımda ise Harita ve Hud içe doğru kamyıştı. Uygun ayarlara dön dedim işe yaramadı. Eskiden tam kenardaydı. Bunu nasıl düzeltebilirim? -
extravideo çok sağol bunuda deniycez -
quote:
Orijinalden alıntı: mumak
extravideo çok sağol bunuda deniycez
vaido
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X