Şimdi Ara

mw2 mp sorunları için steam e mail atsak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar çoğu kişi benim gibi mw2 mp de bazı oyunlara bağlanamıyor sağlam bir çözüm bulamadık bir türlü bu durum çok can sıkıcı olmaya başladı acaba aramızda birisi ingilizce bir metin yazsa da bunu hekes steam a gönderse onlarda gerekli yerlere iletse iwnet e fln bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz acaba?

• olur tabiki bi arkadas soyle guzel bi metin yazsada bizde onu ctrl+c ctrl+v lesek
  • denemediğim yol kalmadı arkadaş şimdi oyunu sildim steam den indiriyorum çok düşük bir ihtimal deüzelmesi ama bi şansımı deneyecem olmadı modem değiştirecem yeter artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir_sahin_38

mrb arkadaşlar çoğu kişi benim gibi mw2 mp de bazı oyunlara bağlanamıyor sağlam bir çözüm bulamadık bir türlü bu durum çok can sıkıcı olmaya başladı acaba aramızda birisi ingilizce bir metin yazsa da bunu hekes steam a gönderse onlarda gerekli yerlere iletse iwnet e fln bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz acaba?

Aynen hocam tdm den başka bişey oynayamıyorum
  • Merak ettiğim acaba diyorum bende dlc paketleri yuklu degil dlc yuklı olmayanlar dlc si yuklu olanlarda aynı sw de oynayamaz heralde ondan olmasın bu sıkıntı?
    Bilgisi olan bi arkadas acıklayabilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .bll -- 4 Ağustos 2012; 19:00:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-_-] SeBeSe TR

Merak ettiğim acaba diyorum bende dlc paketleri yuklu degil dlc yuklı olmayanlar dlc si yuklu olanlarda aynı sw de oynayamaz heralde ondan olmasın bu sıkıntı?

benim aklıma da geldi bu dlc yok diye ****lik yapıyo olmasınlar
  • Yok mu hiç dlc si olan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir_sahin_38

quote:

Orijinalden alıntı: [-_-] SeBeSe TR

Merak ettiğim acaba diyorum bende dlc paketleri yuklu degil dlc yuklı olmayanlar dlc si yuklu olanlarda aynı sw de oynayamaz heralde ondan olmasın bu sıkıntı?

benim aklıma da geldi bu dlc yok diye ****lik yapıyo olmasınlar

Bencede olabilir.Videolara bakıyorum hep dlc mapları oynanaıyor bizdemi alsak ?
  • Demekki dlc kullanan kimse yok ;)
  • Sami Onur'a mesaj attım cevap bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.