Şimdi Ara

Müzik Yazarı olmak ister msiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki konularda siitede ve sitenin ilerleyen zamanlarında çıkacak olan dergilerinde yazı yazmak isteyen olur mu acaba?

Yazı kategorileri ve açıklamaları şunlardır;

Eğlence Haberleri Eğlence ile ilgili en doğru ve kaliteli son dakika haberler, foto galeriler ve videolar.

Müzik Haberleri Müzik, Konser ve Albüm Haberleri

O Gece O Gece Bu Sene

Sanatçı İncelemeleri Sanatçı İncelemeleri | Sanatçı İncelemesi

Soru & Cevap soru ve cevapları

Uncategorized Herhangi bir kategoriye dahil edilemeyen yazılar buraya toplanır.

Başvuru için;http://bestenibul.com/2014/01/05/yazar-araniyor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 5 Ocak 2014; 18:00:04 >

• Müzik haberleri ve sanatçı incelemelerine bakabilirim.
  • Teşekkürler, site üzerinden sosyal medya hesaplarınızdan herhangi biri ile giriş yaparsanız sevinirim, yazarlık yetkisi vereceğim, site yeni açıldı, ama eğer ilgilenilirse gelişeceği kanaatindeteyim, dediğim gibi ilerde önce sanal bir dergi, sonrasında da Allah kısmet ederse gerçek bir dergiyle devam edebiliriz belki...

@Reclamation

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 5 Ocak 2014; 18:18:21 >
  • Mesaj bulunsun. Pc de inceleyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fukox kullanıcısına yanıt
    sevinirim, en azından bana da fikir verirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SosyalNet

Teşekkürler, site üzerinden sosyal medya hesaplarınızdan herhangi biri ile giriş yaparsanız sevinirim, yazarlık yetkisi vereceğim, site yeni açıldı, ama eğer ilgilenilirse gelişeceği kanaatindeteyim, dediğim gibi ilerde önce sanal bir dergi, sonrasında da Allah kısmet ederse gerçek bir dergiyle devam edebiliriz belki...

@Reclamation

Dostum sosyal medya kullanmıyorum, bu konuyu seninle uzun uzun konuşmak isterim. Gerçekten hoş bir iş yapıyorsun bir zamanlar bende düşünüyordum böyle şeyler ama çevremde bu tür aktivitelerde bulunan insanlar pek bulamadım.
    Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation

quote:

Orijinalden alıntı: SosyalNet

Teşekkürler, site üzerinden sosyal medya hesaplarınızdan herhangi biri ile giriş yaparsanız sevinirim, yazarlık yetkisi vereceğim, site yeni açıldı, ama eğer ilgilenilirse gelişeceği kanaatindeteyim, dediğim gibi ilerde önce sanal bir dergi, sonrasında da Allah kısmet ederse gerçek bir dergiyle devam edebiliriz belki...

@Reclamation

Dostum sosyal medya kullanmıyorum, bu konuyu seninle uzun uzun konuşmak isterim. Gerçekten hoş bir iş yapıyorsun bir zamanlar bende düşünüyordum böyle şeyler ama çevremde bu tür aktivitelerde bulunan insanlar pek bulamadım.
    Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.

İnşallah hocam, person@sosyalnet.net mail adresim, düşüncelerinizi bana buradan da site üzerinde var olan kişisel mesajlaşma bölümünden de orada adım "admin" tabi :D konuşabiliriz...

Sosyal Medya olmasa da gmail, yahoo, aol, OpenID, wordpress, msn Live, paypal veya başka birşey benzeri herhangi bir şey kullanıyorsunuzdur... Çoğu ile tek tıklama ile üye olunabiliyor... Siteye botlar üye olamasın diye bu şekilde üyelik koydum sadece...

Ama bunların dışında mail adresinizi verirseniz site üzerinden ben de üye ekleyebiliyorum, şifreniz otomatik olarak mail adresinize gelir...

Benim de sıkıntım, siteyi hazırlayabiliyorum ama sitede aktivitede bulunabilecek kişileri bulmakta zorlanmak... Çevre lazım sanırım, o da bilgisayar başında tek başına dolaşmakla olabilecek bir iş değil... Bir de yazı yazabilecek kişiler bulabilmek önemli, site geliştikçe paypalda birikecek reklam gelirleri ile üyelere yurt dışından hediyeler de göndermeyi düşünüyorum, ileri de bir de firmaya anlaşabilirsem site üzerinden direk ürünlerini satabilme imkanı sunulunca buradan gelen gelirle yazarlara para bile verebilirim...

Ama önemli olan insanların kendilerini ve bestelerini tanıtıp bunları alıcılara pazarlayabilmesi ve bu tamamen ücretsiz bir hizmet olacak... Reklam gelirleri şimdilik server maliyetlerini karşılasa yeterli...

Bu arada siteyi daha da geliştireceğim, elimde kurduğum daha gelişmiş özellikler mevcut ama şuan için üyelerin kendilerine ücretsiz blog ve hatta blogları forum açabilmesi ve kendi aralarında facebook tarzı açık, kapalı ve gizli gruplar oluşturabilmesi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar site güncel ve ilan sitesi olan ilan.bestenibul.com yayına girdi
  • Sosyal Ağ hesapları ile tek tıklama ile üye olunabiliyor, üye olan herkes kendisine siteadı.bestenibul.com şeklinde yeni siteler ve bu sitelerin içinde sitead.bestenibul.com/forum şeklinde yeni forumlar açabiliyor. /forum diye bitmek zorunda değil, o kısım da değiştirilebiliyor. Kendi oluşturduğunuz siteye giren oldukça okuyucu, kullanıcı ve yorumcu kitleniz artacaktır, sitenize isteyenler üye olabilecek, forumlar sayfalarınızda yeni konular açabilecek... Ayrıca siz de sitenize yeni üye ekleyip istediğiniz üyeyi yönetici, yazar ya da forum moderatörü yapma yetkisine sahip olabileceksiniz...

Ayrıca içinde bir de ilan sitesi mevcut, ilan.bestenibul.com sitesinde ilanlar verebiliyor.

Bunların dışında ana site yani bestenibul.com bir nevi sosyal ağ olarak hizmet görüyor. Forumları var, facebook'taki gibi gruplar kurulabiliyor ve gruplar için yeni forumlar oluşturulabiliyor. Herkesin kendisine ait bir profil sayfası mevcut...

Yine Videoların yüklendiği bir bölüm var içinde, bu kısımda isteyenler yeni kategoriler açıp yeni videolar yükleyebiliyor veya daha önceden açılmış kategorilerden birinin içine videolar yükleyebiliyor.

Siteye ilk giriş yapılan sayfada genel olarak sitede yapılan son aktiviteler olduğu gibi buradan ve profil sayfalarından hızlı bir şekilde yeni aktiviteler yapılabliyor.

Bir de yazı sayfası var, yalnız yazı sayfasına bizim seçeceğimiz sadece siz yazarlarımız yazı yazabiliyor, yazı yazdıkça ve yorum yaptıkça site içi puan toplanıyor ve bu sayede site içinde yazılan yazılar okunabiliyor, (ana sayfadan 1 ya da 2 satır kısa zeti görülebilir ama yazı okunamaz) doğal olarak buradaki yazıları okudukça da puanlar düşüyor, daha çok yazı okuyabilmek için sitede daha aktif olup daha çok puan toplamak gerekli... İsteyen yazar istediği yazı da bu puan sisteminin bir kısmını ya da tamamını kaldırabilir, bu sayede yazıyı okumak için bir puan gerekmez ve yazıyı isterse siteye üye olmayanlara bile gösterebileceği gibi yazıyı okuyanlardan istediği kadar puanı sildirebilir ya da yorum yapanlara istediği kadar puanı yazdırabilir.

Bir de anasayfada, yani aktivitelerin gösterildiği sayfadan ve profil sayfalarından üyeler birbirlerine hediyeler gönderebiliyor...

Bunların tamamı ücretsiz... Başka özellikler de mevcut ama şuan yazabildiklerim bunlar... Diğerler özellikleri siteyi kullandıkça çözmeniz gerekmekte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 30 Ocak 2014; 11:13:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.