Şimdi Ara

Müzik Yapanların Bencil Hareketleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba, uzun zamandır kafamı karıştıran ve haddim olmayan bir konu hakkında yazmak istedim. Amfim öğrenci evinde kaldığı için ve kayıt almak istediğim için uzun zamandır ses kartı araştırıyorum. Herkes birbirini koparma çabasında 500 liralık ses kartını alanda satan da zengin değildir zaten, dolarla paralel hareket ediyorlar resmen. Ses kartını alan adam müzik yapıyordur başka ne yapacak telefon satmıyorsun sonuçta birbirimizi kollamamız gerekirken böyle şeyler yaşıyoruz işte. İçimi dökmek istemiştim. Ha derseniz ülke ekonomisi ağzımı bile açamam. İyi günler iyi forumlar efendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İnsandan insana değişen bir durum bu. Bir taraftan ticari bir hadise. Yani müzisyen dayanışması gibi bir şey açıkçası ben beklemezdim. Herkesin malı kendine kıymetli geliyor. Acaba sen ekipmanını sırf müzisyen diye ucuza satar mıydın? Ya da sattın mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rock Tribe

    İnsandan insana değişen bir durum bu. Bir taraftan ticari bir hadise. Yani müzisyen dayanışması gibi bir şey açıkçası ben beklemezdim. Herkesin malı kendine kıymetli geliyor. Acaba sen ekipmanını sırf müzisyen diye ucuza satar mıydın? Ya da sattın mı?
    Çalmaya zamanım olmadığı süreçlerde ödünç verdim, ödünç aldım bu konuda biraz alt kültür kafasıyla düşünüyorum müzik yapımı ve sonrası bir yardımlaşma aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödünç alıp vermek ayrı bir durum. O tanıdığın güvendiğin insanlar için yapılabilir bir şey ama alım satım işi dediğim gibi biraz insan doğasına aykırı sanki. Keşke öyle olmasa ama sırf müzisyen değil. Babası oğlunu, oğlu babasını kazıklıyor bu devirde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.