Şimdi Ara

Müzik telefonu için sizce hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar uzun zamandır telefon almak istiyordum.Artık 1 2 hafta içinde almayı düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
    Birkaç telefon inceledim ve onlar arasında karşılaştırma isteyeceğim.
    İstediğim güzel yüksek sesle kaliteli müzik dinleyebilmek.
    Biliyorsunuz müzik telefonu deyince akla [B]Sony ericcson[/B] geliyor.Çok hoşuma giden bir modeli var. [B]W910İ[/B]

Çok şık tasarımı var.Mükemmel yapmışlar bence.
    3g li olması da ayrı bir mükemmellik katıyor telefona.
    Hepsiburada fiyatı: Havale ile 383,05 TL
    Ama biraz eskidi sanırım bu.
    Diğer incelediğim telefon ise daha doğrusu az önce gözüme çarptı.Samsung un müzik telefonu :[B]SAMSUNG M3200[/B]
    [/image]
    [image]

Aslında bu da hepsiburada da gezerken gözüme çarptı.Hoş duruşu var.Hepsiburada fiyatı: Havale ile 350,04 TL
    Bunda 3g yokmuş tabi.
    Bir diğer gözüme takılanda Samsungun star modellerinden biri.Bu müzik telefonu değil galiba ama en çok satanlar listesinde gördüm.Buda hoş geldi bana
    [B]SAMSUNG S5233 STAR[/B]
    [image]
    [/image]
    [image]
    [/image]
    Dokunmatik ekranlı samsung un güzel telefonlarından biri buda.
    Hepsiburada fiyatı: Havale ile 392,64 TL
    İncelendiğim hoşuma giden telefonlar bunlar.
    Bunları kullananların tavsiyeleri nelerdir.Başka tavsiye edebileceğiniz modeller varmı ?Aradığım fiyat aralığı 300-500tl arasındadır.
    Sony ericsson daha çok çekiyor kendine.
    Birde sormak istediğim bu sonyericsson w serisi ile diğer serileri arasında ses kalitesi farkı varmı?
    G705 MODELİ DE ÇOK HOŞ AMA W SERİSİ DEĞİL.Ne tavsiye edersiniz?
    Yardımlarınızı bekliyorum.
    İyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinyalsesi -- 11 Eylül 2009; 14:37:06 >

• G705'in W serisinden bir kardeşi vardı yanlış hatırlamıyorsam. SE'ciler gelince modeli söylerler , Bunun dışında W910i güzel bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

G705'in W serisinden bir kardeşi vardı yanlış hatırlamıyorsam. SE'ciler gelince modeli söylerler , Bunun dışında W910i güzel bir telefon.
    w910i ben ereyondan sipariş verdim... en kısa zamanda elimde olur...yinede senin kararın ama ben dokunmatik tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ck*mehmet

w910i ben ereyondan sipariş verdim... en kısa zamanda elimde olur...yinede senin kararın ama ben dokunmatik tavsiye etmem

Alıntıları Göster
    w910i

• quote:

Orijinalden alıntı: rokobatu

G705'in W serisinden bir kardeşi vardı yanlış hatırlamıyorsam. SE'ciler gelince modeli söylerler , Bunun dışında W910i güzel bir telefon.

G705 modeli wakmali olan modeli W715 'e dönüşmektedir.
    Gücün yeterse G705 almanı tavsiye ediyorum
    olmazsa W910i
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Spears

quote:

Orijinalden alıntı: rokobatu

G705 modeli wakmali olan modeli W715 'e dönüşmektedir.
    Gücün yeterse G705 almanı tavsiye ediyorum
    olmazsa W910i

Alıntıları Göster
    müzik telefonu diyorsan kesinlikle sony model olarak eski ama piyasada henuz bunn usutnde mdeli yok,verdigin parann hakkını verr bence

• quote:

Orijinalden alıntı: bb.b

müzik telefonu diyorsan kesinlikle sony model olarak eski ama piyasada henuz bunn usutnde mdeli yok,verdigin parann hakkını verr bence

Alıntıları Göster
    sony w serisi herhangi bir cihazı alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

sony w serisi herhangi bir cihazı alabilirsin.

Alıntıları Göster
    bende aynı şekilde müzik telefonu bakıyorum bu samsungun m3200 modelinde ses kalitesinin çok iyi olduğunu duydum özellikle dışa verdiği ses çok iyiymiş kulaklığı da w serisinden aşağı kalır yanı yok diyolar.. bang olufsen hoparlör ve ses chipi kullanması insanı etkiliyor ben bu forumda da araştırmak istedim ama bu telefonu kullanan birine rastlamadım bilgisi olan arkadaşlar bu telefon hakkında yorum yaparsa çok sevinicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallme -- 11 Eylül 2009; 23:02:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sallme

bende aynı şekilde müzik telefonu bakıyorum bu samsungun m3200 modelinde ses kalitesinin çok iyi olduğunu duydum özellikle dışa verdiği ses çok iyiymiş kulaklığı da w serisinden aşağı kalır yanı yok diyolar.. bang olufsen hoparlör ve ses chipi kullanması insanı etkiliyor ben bu forumda da araştırmak istedim ama bu telefonu kullanan birine rastlamadım bilgisi olan arkadaşlar bu telefon hakkında yorum yaparsa çok sevinicem

Alıntıları Göster
    SAMSUNG M3200
    Deneme fırsatım oldu şunu söyleyeyim kulaklık sesi SonyEricsson un orginal halindeki acusticten kat kat iyi çok iyi hatta,ama Sony e acustic yüklerseniz geçemiyor tabiki.Hoparlör seside gayet başarılı M3200 in.Ekran kalitesi de W910 a çok yakın beğendim parlaklığı şaşırttı beni yani

SAMSUNG S5233 STAR
    Dokunmatik ekranlı olduğu için belki istersen alabilirsin.Müzik için ideal değil ama

Dediğim gibi bu 3 model içinden alacaksan kesinlikle W910

Biraz daha ekleyip G705 alırsan burdaki tüm telefonları müzik olarak geçebilir acsticle
    W715 e çevirirsende clear bass clear stero özellikleri geliyor kulaklıkta çok başarılı oluyor ayriyetten

Sony W serisinden hiçbir farkı yok.Zaten W serisi bi yazılım modifiyesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 11 Eylül 2009; 23:01:10 >

• quote:

SAMSUNG M3200
    Deneme fırsatım oldu şunu söyleyeyim kulaklık sesi SonyEricsson un orginal halindeki acusticten kat kat iyi çok iyi hatta,ama Sony e acustic yüklerseniz geçemiyor tabiki.Hoparlör seside gayet başarılı M3200 in.Ekran kalitesi de W910 a çok yakın beğendim parlaklığı şaşırttı beni yani

SAMSUNG S5233 STAR
    Dokunmatik ekranlı olduğu için belki istersen alabilirsin.Müzik için ideal değil ama

Dediğim gibi bu 3 model içinden alacaksan kesinlikle W910

Biraz daha ekleyip G705 alırsan burdaki tüm telefonları müzik olarak geçebilir acsticle
    W715 e çevirirsende clear bass clear stero özellikleri geliyor kulaklıkta çok başarılı oluyor ayriyetten

Sony W serisinden hiçbir farkı yok.Zaten W serisi bi yazılım modifiyesi.

Alıntıları Göster
    arkadaslar aslında w910i hoşuma gidiyor ama biraz eskidi gibi :) kamera 2mp wireless vs yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinyalsesi

arkadaslar aslında w910i hoşuma gidiyor ama biraz eskidi gibi :) kamera 2mp wireless vs yok

Alıntıları Göster
    o zaman g705 alacan yükleyecen w705 yazılımı.wifi de var.
  • g705 bi arkadasımda w910i de kuzenimde var ikiside fena degil ama ben g705 derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

g705 bi arkadasımda w910i de kuzenimde var ikiside fena degil ama ben g705 derim
    g705 al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-43F737972

g705 al bence

Alıntıları Göster
    g705 müzik tlf nu değilki :( yazılımla oluyormu w serisinin ne özelliği kaldı o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinyalsesi

g705 müzik tlf nu değilki :( yazılımla oluyormu w serisinin ne özelliği kaldı o zaman?

Alıntıları Göster
    olur tabi. se tellerde yazılım ayarlarıyla oynarsan ses kalitelerini arttırabilirsin.hemen hemen hepsi aynı kalitede olur.tabi ki kaliteli acustic atılırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

olur tabi. se tellerde yazılım ayarlarıyla oynarsan ses kalitelerini arttırabilirsin.hemen hemen hepsi aynı kalitede olur.tabi ki kaliteli acustic atılırsa.

Alıntıları Göster
    699 ytlye 5800 en iysi bu hem 1sene karizma yapar bu cihaz daha
  • max 500 demis arkadas
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtdursun

W serisi bence "telefonun kasasına W isareti-walkman yazmasından" başka bir özellik katmıyor

Yazılımla bire bir aynen kullanabilirsin eğer modelin başka bir walkmanliyle uyumluysa örneğin K750 W800 e birebir uyuyor ve ses kalitesine kadar herşeyleri aynı oluyor.Aynı şekilde K530-W660,K550-W610,G705-W715 gibi...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smtdursun

W serisi bence "telefonun kasasına W isareti-walkman yazmasından" başka bir özellik katmıyor

Yazılımla bire bir aynen kullanabilirsin eğer modelin başka bir walkmanliyle uyumluysa örneğin K750 W800 e birebir uyuyor ve ses kalitesine kadar herşeyleri aynı oluyor.Aynı şekilde K530-W660,K550-W610,G705-W715 gibi...

Alıntıları Göster
    g705 olmazsa w910i

• quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

699 ytlye 5800 en iysi bu hem 1sene karizma yapar bu cihaz daha

bu tlf işe yaramaz.Birde onun dokunmatik ekranıylamı uğraşıcam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.