Şimdi Ara

Müzik hocası sürekli gerizekalı,beyinsiz vs. diyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
6
Favori
7.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • genelde müzik hocaları yumuşak başlı iyi insanlar olur ama yerinde olsam

"hocam şuan bu odada sizi elinizden başka seven yok" derdim sonucu pek iyi olmayabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: asosyal*

Zaten mal mal hareketler yapıyo.Akıllı tahtaya kendi keman çalarken fotoğrafını koymuş bide fotoğrafın adına yalnız şef yazmış.

Kızları güldürmek için erkeklerin üzerinden prim yapıyo.Biz cevap verince akraba evliliği,gerizekalı öyle şeyler diyo.

Öyle dediğinde nasıl üste çıkabilirim beyler ? Hiç bişey yapmasam bile gelip sataşıyo.

adı füsun mu? (gerçekten soruyorum)

Orijinalden alıntı: Reney

genelde müzik hocaları yumuşak başlı iyi insanlar olur ama yerinde olsam

"hocam şuan bu odada sizi elinizden başka seven yok" derdim sonucu pek iyi olmayabilir...

Ya hoca "Ama ben seni seviyorum" derse?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Akraba evliliği mi diyor
    Kaç yaşındasın ? İki tane geçiremedin mi ? Böylelerine hoca filan demiyeceksin.

lise 2 deyim.Ya zaten adam böyle ne bileyim aşırı egoist birisi.Müzik odasının her yerine kendi fotoğraflarını koymuş.Başımı belaya sokmak istemiyorum.

Egoist olmasını boşver, ona zaten karışamassın ama akraba evliliği ağır bir hakaret.Milletin içinde birisi bana öyle dese (hoca moca dinlemeden) yapıştırırım iki tane.Hiç bir şey yapamıyorsan MEB'e şikayet et.

İlgilenirler mi ? Sınıftaki herkes şikayetçi zaten. Mail falan mı atayım

Git şikayet et, dilekçe yaz. Böyle hocaları şikayet etmedikçe egolarını öğrenciler üzerinden tatmin etmeye devam ederler. Her önüne geleni, psikolojik teste tabi tutmadan öğretmen yaparsan böyle olur. Bizim lisede bayan tarih hocası vardı, bize: "yüzünüz eşşek derisi kaplı sizin" derdi, aslında fena birisi değildi ama ağzı bozuktu.

• Akraba da olsa hiç değilse anam babam belli hocam deyip gözlerinin içine bak.

Orijinalden alıntı: Jeopardy!

Akraba evliliği değilim , olsaydım müzik öğretmeni olurdum de

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Ohaaa senin hoca tam dayaklık lan, benim gibi öfke kontrolü sorunları yaşayan ve çabuk sinirlenen bir yapıya sahip olan birisi hocanın o boynundan tutup o televizyona gömer. Akraba evliliği ne lan

+1.

Zaten mal mal hareketler yapıyo.Akıllı tahtaya kendi keman çalarken fotoğrafını koymuş bide fotoğrafın adına yalnız şef yazmış.

Kızları güldürmek için erkeklerin üzerinden prim yapıyo.Biz cevap verince akraba evliliği,gerizekalı öyle şeyler diyo.

Öyle dediğinde nasıl üste çıkabilirim beyler ? Hiç bişey yapmasam bile gelip sataşıyo.

Kardeş laf soktuğunda hafif kahkaha at sonra hocaya sor hocam öğretmen olmadan önce iq testi yapıyorlar mı diye. Hayır derse ; belli de . Aksini derse bende bilmiyorum ne diyeceğini :D
  • Bizde de var bi tane kimyacı. Sürekli bize hakaret ediyor tersliyor. Bu yüzden hepimizin okulda sevmediği tek hoca. Gıcık gıcık hareketler bir şey soruyor kimse çözemeyince başlıyor aşağılamaya gidin toplama çıkarm yapın bilmem be niye geliyorsunuz okula falan. Sonra bi soru daha soruyor hadi sizi bekliyorum diye suratımıza bakıyor sonra kıs kıs gülüyor falan. Resmen bizim anlamamızdan zevk alıyor ya. İlginç birisi şu okul bi bitse de kurtulsak.

Neyse ki on numara hocalarımız var da bizim için ellerinden gelenin en iyisini yapan onların hatrına katlanıyoruz ona da işte 2-3 saat.

Eninde sonunda adam sorar neden boyle dıye, uygun bi dille açıklayın, hocam biz mi liseliyiz siz mi diye, öğretmenimizsiniz saygısızlık etmek istemem ama ettiğiniz hakaretleri bi başkası etseydi çok farklı olurdu bizde bi babanın çocuğuyuz sizde bi babanın çocuğusunuz ailemiz duysa yüzüne nasıl bakarsınız, bu yaşa gelmişsiniz illa benim mi söylemem gerekiyor tarzı düzgün ama hocayı rencide edecek cümleler kur, asla sesini yükseltme ve asla eline koz verme.

Orijinalden alıntı: Einstein

En azından evlilik var ortada de.

FİNİSH HİM !

quote:

FATALTY !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nime-N0-Kyo -- 9 Aralık 2012; 12:26:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PiLeLe

Çok ince zekalı olman lazım. O an geldiğinde öyle bir laf koyacanki ağzı açık kalacak,nutku kesilecek,boğazı kurayacak. Şuan ne desek boş. Olaya göre birşey söylemek gerekir.

Sonrada sözlüden 0ı yiceksin

Orijinalden alıntı: urugakhina

agız dalasına gırmek senı haksız duruma sokar. sonucta not defterı o adamın elınde. sıkayetcı olan arkadaslarınla da konus. hepınız ayrı ayrı olarak dılekce verın. unutmayın tek bır dılekceye bır suru ımza degıl. ayrı ayrı dılekceler olacak. matbu bır dılekce yazın, ornegın 15 kısı topla 15 ayrı dılekcenın altına herkes adını yazsın ımzalasın sıkayet edın. 1 haftaya good bye my lover sarkısını soylerler adama.

sıze hakaret etmesının hıc bır gerekcesı olamaz. adamı hem mebe hem de savcılıga sıkayet edın. 15 ayrı sıkayet olsun hem mebden ceza alır hem de savcılıktan.

bence en iyi mesaj buydu katılıyorum dostum

• 147 mi ne var mebin öğretmen şikayet hattı resmen. Ara söyle ne bekliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evomania -- 9 Aralık 2012; 12:49:04 >

Punto Evo 1.3 Mjet 75 :) HP Active+ Hibrit Turbo
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.