Şimdi Ara

Müzik grubu önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni müzik bulma özürlü olduğum için foruma yazayım dedim. Şöyle felsefik konulara değinen (aşk gibi cıvık konular olmasın), solistin sesi güzel, rock veya metal gruplar arıyorum. Genel olarak Tool, Radiohead , Death , Megadeath, Alice in Chains, Kreator, Rishloo, Opeth , King Crimson dinliyorum. Aralarından Death ve Tool favorim.

• Söylediğin gruplar hakkında pek bir bilgim yok ama şunları önerebilirim:

Muse
    Linkin Park
    Starset
  • Broken Wings kullanıcısına yanıt
    Muse ile Linkin Park'ı biliyorum. Starset hoşuma gitmedi. Çok radio friendly gruplar. Sevmiyorum onları pek
  • fenx07 F kullanıcısına yanıt
    Metalllica dinleyeilirsin. Bir de Spotify tarzı sitelerde müzik tarzına uygun gruplar,sanatçılar öneriyor. Denemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenx07

Yeni müzik bulma özürlü olduğum için foruma yazayım dedim. Şöyle felsefik konulara değinen (aşk gibi cıvık konular olmasın), solistin sesi güzel, rock veya metal gruplar arıyorum. Genel olarak Tool, Radiohead , Death , Megadeath, Alice in Chains, Kreator, Rishloo, Opeth , King Crimson dinliyorum. Aralarından Death ve Tool favorim.

http://everynoise.com/engenremap.html eğer spotify ın varsa sana hazine değerinde bir site yolluyorum şu anda. Tek tek müzik genre' lerini ve sanatçıları preview yapıp dolaşabileceğin gibi yukarıda yazan "list" buttonuna tıklarsan ilgili müzik türüne ait spotify dan playlist hazırlar. Burdan sürüyle yeni keşifler yapacağına eminim. Ayrıca da kişisel tavsiye olarak King Crimson' un progressive yapısı, karmaşıklığı, müziğindeki liriklik hoşuna gidiyorsa denemen için tavsiye ettiğim gruplar: "Anglagard", "Wobbler" "Gentle Giant", "Jethro Tull", "Gnidrolog", Premiata Forneria Marconi" başlangıç olarak bunları deneyebilirsin. (Özellikle Anglagard - Hybris ve Wobbler - Hinterland ' la başamanı tavsiye ederim) Bahsettiğim listede Progressive Rock kısmından da daha fazlasını bulabilirsin. İyi dinlemeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikera -- 3 Mayıs 2015; 16:15:41 >

• Kamikera K kullanıcısına yanıt
    Tam aradığım türden site. Grup ismi bulup youtube dan dinlemek zaman alıyordu.Spotify'ım var ama kullanmıyordum tekrar yükleyeyim. Bahsettiğin gruplara da bakıyorum. Çok sağol.
  • fenx07 F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :) Ayrıca yazdığım grupların tarzını beğenirsen daha fazla progressive rock grubu önerebilirm istediğin zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Camel dinlemiyor musun sen şimdi :O :O :O
  • Clint Sexwood kullanıcısına yanıt
    Sigara içmediğim halde direk sigara aklıma geldi. Yeni yeni rock dinlemeye başladım. Genellikle metal dinlerdim önceden. Her zaman da proggresive dinlemek olmaz ki. Arada sert takılmak lazım. Haksız mıyım? :) Bakıyorum şuan Camel'a. Güzelmiş, beğendim.
  • quote:

Sigara içmediğim halde direk sigara aklıma geldi. Yeni yeni rock dinlemeye başladım. Genellikle metal dinlerdim önceden. Her zaman da proggresive dinlemek olmaz ki. Arada sert takılmak lazım. Haksız mıyım? :) Bakıyorum şuan Camel'a. Güzelmiş, beğendim.

Güzel değil efsanedir hocam. Dinle Mystic Queenden başla.
  • Clint Sexwood kullanıcısına yanıt
    Şöyle Tool gibi insanın ruhuna hitap eden, içten, ama aynı zamanda sinirli grup bulamadım gitti. Yahoo music'te çok öneri var ama hepsi ortalama rock grubu olmaktan öteye gidemiyorlar. Telefonuma baktım, 4 ayda 110 kere sadece The Grudge dinlemişim. 8:30 dakikadan hesapla artık.
  • quote:

Şöyle Tool gibi insanın ruhuna hitap eden, içten, ama aynı zamanda sinirli grup bulamadım gitti. Yahoo music'te çok öneri var ama hepsi ortalama rock grubu olmaktan öteye gidemiyorlar. Telefonuma baktım, 4 ayda 110 kere sadece The Grudge dinlemişim. 8:30 dakikadan hesapla artık.

Bende bilmiyorum hocam. Zaten ben pek Tool dinlemem. Yani sözlerini anlamlarını çok severim ama müziği pek bana hitap etmiyor.
  • ShamRain

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J Cross kullanıcısına yanıt
    Sözlerini pek sevmesem de vocal hoşuma gitti.Sağol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.