Şimdi Ara

Muzik dinlerken oynanacak oyun lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dark Souls'a tekrar baslayayim dedim ama ses sart, bana tamamen sessiz oynayip arkadan muzik acabilecegim bir oyun lazim. Uzun zamandir bu tarz bir oyun oynamadim icim karardi resmen oyun seslerinden. AC Odyssey oynuyordum, bunalip biraktim sirf bu sebeple.
    Son care yine lig of lengilis'a gececegim herhalde yillar sonra istemeyerekte olsa.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Müzik Dinlerken Oynanacak Oyunlar: Eğlenceli ve İşitsel Bir Deneyim

Müzik, hayatımızın birçok yönünü zenginleştiren güçlü bir sanat biçimidir. Sadece dinlenmesi değil, aynı zamanda oynarken de keyif alınması mümkündür. İşte müzik dinlerken oynayabileceğin birkaç oyun:

Şarkı Sözü Bulmacası: Bu oyun, şarkı sözlerini tamamlamanı gerektirir. Müzik dinlerken, belirli bir şarkı sözünün devam etmesini tahmin etmeye çalış. Arkadaşlarınla yarışabilir veya tek başına oynayabilirsin.

Melodi Uyarlama Oyunu: Bu oyun, bir melodiyi dinledikten sonra onu bir enstrümanla veya sesinle yeniden oluşturmaya dayanır. Müzik bilginizi test ederken eğlenceli bir meydan okumadır.

Müzik Triviası: Müzik bilgini sınamak için müzik trivia oyunları harika bir yoldur. Hem genel bilgi hem de belirli sanatçılar veya türler hakkında sorular yöneltebilir.

Ritim Geçidi: Bu oyun, ritim duygunu geliştirmene yardımcı olur. Müzik dinlerken ritmi takip et ve ekranda beliren tuşlara doğru zamanda bas.

Dans Yarışması: Müzik dinlerken ister tek başına ister arkadaşlarınla dans edebilirsin. Farklı dans stillerini dene ve müziğin seni yönlendirmesine izin ver.

Bu oyunları müzik dinlerken oynayarak, şarkıların keyfini çıkarmanın yanı sıra eğlenebilir, beyinsel ve fiziksel becerilerini geliştirebilirsin. İster mobil cihazında ister bilgisayarında ister arka planda müzik dinlerken oyna, bu oyunlar müzik dinleme deneyimini benzersiz ve keyifli hale getirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • the last of us 2 state of decay 2
  • League of legenss veya euro truck xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-E-K- -- 31 Ekim 2018; 21:19:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Woftim

• Sven Bømwøllen
  • Hotline Miami

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyun onerisi
    3 ay önce açıldı
    pc de online radyo dinleyemiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The Binding of Isaac - bundan iyisi yoktur.

Tüm Pokémon oyunları - eğlencelidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ets 2

• Hotline miami'nin kendi müzikleri güzel bence arkaya müzik açılmasa daha iyi

• ETS 2'nin suyunu cikarali cok oldu, Pokemon oynamayali baya oldu ama, tekrar baslanabilir belki ama o da uzun soluklu olmadigindan bir kac gun oyalar en fazla.
    En iyi secenek lig of lengicilis gibi suan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 31 Ekim 2018; 22:4:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.