Şimdi Ara

Müziğe Başlamak İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 15 Yaşındayım.Müzik Benim İçin Vazgeçilmez Bir Tutku.Hiç Pop-Rock Dinlemedim.Hep Sagopa Kajmerin Şarkılarıyla Büyüdüm.Onu Dinleyerek Şarkılar Sözler Yazdım.Ama Beste Yapamadım .O Beat Dediğimiz Olay Beceremedim Bir Türlü.Sesimi Beğenmiyorum Bide Ne Yapmalıyım.Ama İlerde Sagopa Kajmerden Sonra Tahta Ben Geçmek İstiyorum Yunus Abi Bittiğinde Ben Devralmak İstiyorum Nedir Önerileriniz ?

Yokluğunki Zoraki Bir Ölümdü En Derin Yazarın Olsun Ellerim/Sagopa K./Melankolia'da Bir Balon Bulup Uçtum Uçup Durdum/Sagopa K./Hayatta İki Şeye Güveniyorum 1-Aynaya Baktığımda Gördüğüme 2-Yukarıya Baktığımda Göremediğime/Yunus Özyavuz/Tadilatta Kalbimin Boş Beyaz Sarayları/Sagopa K./Karanlık Olmadan Aydınlık Değersiz Bir Pırlanta/Sagopa K./Melankolia+Kuvvetmira/ft.Kolo
  • Herşeyden önce bunun bir heves olduğunu unutma. Ben de senin yaşındayken Sagopa dinler Vcd playerin yanında verilen mikrofonla feat atmaya çalışırdım Kendimi hayattan soyutlayıp tamamen melankolik birisi olmuştum (Yine aynı zamana dönsem aynısını yapardım sanırım,psikolojik!) Sonra gitarla ilgilenmeye başladım. Tellere vurduğum her pena beni melankoliden çekip çıkardı, dahası o gereksiz çekimserliği alıp sosyalleşmemi sağladı.

~Şimdi sana abi tavsiyesi vermek istiyorum. Söz yazmak basit bir iş, Türkçe'miz o kadar mükemmel bir dil ki eşsiz sözler yazmak mümkün. Ses için yine aynı şekilde sanat kültürümüzde önemli bir yeri olan şan eğitimleri var, bu eğitimleri alarak sesini geliştirebilirsin.

~Son olarak; müzik ritimdir. Müzikteki derin anlamı 3 sayfa yazıyla değil 3 satır notayla sağlayabilirsin.

CPU: AMD Ryzen 5 1600 MOBO: Gigabyte AB350-Gaming 3 RAM: GSKILL TridentZ RGB DDR4 3200MHz CL16 2x8GB GPU: Palit GTX 1060 JetStream 6GB 192Bit HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: FSP Hydro 600W 80 Bronze CASE: Phanteks Eclipse P400S Monitor: Asus MG248QR 24' 1ms 144Hz Mice: Corsair M65 PRO Keyboard: Corsair K70 LUX Red LED

• quote:

Orijinalden alıntı: Une7en

Herşeyden önce bunun bir heves olduğunu unutma. Ben de senin yaşındayken Sagopa dinler Vcd playerin yanında verilen mikrofonla feat atmaya çalışırdım Kendimi hayattan soyutlayıp tamamen melankolik birisi olmuştum (Yine aynı zamana dönsem aynısını yapardım sanırım,psikolojik!) Sonra gitarla ilgilenmeye başladım. Tellere vurduğum her pena beni melankoliden çekip çıkardı, dahası o gereksiz çekimserliği alıp sosyalleşmemi sağladı.

~Şimdi sana abi tavsiyesi vermek istiyorum. Söz yazmak basit bir iş, Türkçe'miz o kadar mükemmel bir dil ki eşsiz sözler yazmak mümkün. Ses için yine aynı şekilde sanat kültürümüzde önemli bir yeri olan şan eğitimleri var, bu eğitimleri alarak sesini geliştirebilirsin.

~Son olarak; müzik ritimdir. Müzikteki derin anlamı 3 sayfa yazıyla değil 3 satır notayla sağlayabilirsin.

Haklısınız Ama Müzik Yaparken Sadece İnsanları Notalarla mı Sürüklememiz Gerekiyor İnsanları Müziğe.Mana olmadan Müzik Bir Hiç Bence
    Yokluğunki Zoraki Bir Ölümdü En Derin Yazarın Olsun Ellerim/Sagopa K./Melankolia'da Bir Balon Bulup Uçtum Uçup Durdum/Sagopa K./Hayatta İki Şeye Güveniyorum 1-Aynaya Baktığımda Gördüğüme 2-Yukarıya Baktığımda Göremediğime/Yunus Özyavuz/Tadilatta Kalbimin Boş Beyaz Sarayları/Sagopa K./Karanlık Olmadan Aydınlık Değersiz Bir Pırlanta/Sagopa K./Melankolia+Kuvvetmira/ft.Kolo

• O zaman şiir yazın

CPU: AMD Ryzen 5 1600 MOBO: Gigabyte AB350-Gaming 3 RAM: GSKILL TridentZ RGB DDR4 3200MHz CL16 2x8GB GPU: Palit GTX 1060 JetStream 6GB 192Bit HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: FSP Hydro 600W 80 Bronze CASE: Phanteks Eclipse P400S Monitor: Asus MG248QR 24' 1ms 144Hz Mice: Corsair M65 PRO Keyboard: Corsair K70 LUX Red LED

• Söz yaz git bir ünlüye sat.

Orijinalden alıntı: uveysss

quote:

Orijinalden alıntı: Une7en

Herşeyden önce bunun bir heves olduğunu unutma. Ben de senin yaşındayken Sagopa dinler Vcd playerin yanında verilen mikrofonla feat atmaya çalışırdım Kendimi hayattan soyutlayıp tamamen melankolik birisi olmuştum (Yine aynı zamana dönsem aynısını yapardım sanırım,psikolojik!) Sonra gitarla ilgilenmeye başladım. Tellere vurduğum her pena beni melankoliden çekip çıkardı, dahası o gereksiz çekimserliği alıp sosyalleşmemi sağladı.

Haklısınız Ama Müzik Yaparken Sadece İnsanları Notalarla mı Sürüklememiz Gerekiyor İnsanları Müziğe.Mana olmadan Müzik Bir Hiç Bence

yanlış bir düşünce.

Sen müzikle değil doğrudan sagopa kajmerle ilgileniyorsun.

Bir daha gözden geçir yazdıklarını
    birden sustun.
    düşmemek için saçlarına tutundu dünya..

• Belki Ama Ben Onun Hocalığıyla Büyüdüm Gibi Bişey Kafamda Öyle Bir Olgu Var.Ondan Sonra Ben Gelmek İstiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni başlamak istiyorum yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.