Şimdi Ara

Muzdan sevk yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Muz ne zaman gösterildi? Muslera ve G.Saray takımları ne zaman sahaya çıktı? Temsilci ve sevk raporunda muzla ilgili ne yazıyor?

15 Mayıs 2013 Çarşamba - 13:46

Derbi maçının ardından gazete manşetlerine ve Didier Drogba tarafından uluslararası arenaya taşınan muz konusunda ortaya iki farklı idddia atıldı. G.Saray cephesi eylemin Didier Drogba ve Eboue'ye karşı yapılıldığı ve oyuncuların bundan etkilendiğini iddia etmesine ve oyuncuların da konuyla ilgili yorum yapmalarına karşılık elinde muz bulunan F.Bahçe taraftarı T.D ise konunun bu iki oyuncuyla ilgili olmadığını iddia etmişti.

T.D olayın ırkçılıkla ilgili olmadığını ve muzu gösterdiğinde sahada sadece ısınmak için kaleci Muslera ve antrenör Tafferel'in olduğunu belirtmesi "peki hangisi doğru?" sorusunu akıllara getirdi. Yayıncı kuruluşun maç öncesi yayını ve raporlara göre kaleci Muslera'nın G.Saray takımından 15 dakika önce yani müsabakanın başlamasına 56 dakika kala ısınmak için sahaya çıkması ve muz olayının maçtan yaklaşık 40 dakika önce cereyan etmesi T.D'nin "Muslera" iddiasını teyit etmiş oldu.

Yine kayıtlara göre Galatasaray'ın ısınmak için sahaya müsabakanın başlamasına 46 dakika kala çıktığı gözlendi. Maçın 2 numaralı temsilcisi İsmail Sökelen ise konuyla ilgili raporunda "Türk Telekom kale arkası tribüne alt orta bölümünden oyun alınan doğu 1 adet kabuğu soyulmamış muz atılmış, atılan muz oyun alalına düşmüş, herhangi bir kimseye isabet etmemiştir" sözlerine yer verdi.

Olay TFF Hukuk Müyavirliğini sevk raporunun "olaylar ve ihlaller" bölümünün B bendindeki "saha olayları" bölümünde yer aldı. Ancak muz olayının herhangi bir futbolcuya yönelik olmamasının temsilci raporunda belirtilmesi nedeniyle ev sahibi kulüple ilgili bu konuda sevk işlemi yapılmamasına neden oldu. Bu konuda sevk olması halinde Fenerbahçe 50 bin tl para cezasıyla karşı karşıya kalacaktı.

Bu arada, fotofraflara yansıyan T.D'nin dışında farklı bölgede iki taraftarın daha maçtan önce sahaya soyulmuş iki muz kabuğu attığı öğrenildi. Ancak bu muz kabukları oradaki görevliler tarafından alınması objektiflere yansıdı.
    Yayıncı kuruluş görüntüleri ve temsilci raporlarına göre eylemin Drogba ve Ebue'ye karşı yapılmadığı kanaatini ortaya koymasına karşı Fildişili yıldızın "ırkçılık" açıklamaları konusunda kafalarda soru işareti bırakmasına neden oldu.

• Yazıyoruz kaç gündür dinleyen mi var? Hayatında en azından bir defa maça giden herkes bilir bunu. Kaleciler takımdan 5-10 dakika önce çıkarlar sahaya ısınmak için. O adam da sahada sadece Muslera varken muzu gösterip fırlattı. Sahada Drogba veya herhangi bir siyahi oyuncu yokken.
  • bence adam muzu saha çalışanlarına gösterdi.
    adamlar yazık orada çimlerde son düzeltmeleri yapıyorlardı.
    gelin gelin muz verem yiyin enerji verir düşüncesindeydi.
    hee yüz ifadesi bazılarına "ula adamlardaki nefrete bak" dedirtebilir ama onların mizacı öyleymiş. arkadaş çevreleri ile filan röportaj yapmışlar hep çatık kaşmış bunlar
  • CSB
  • Gs 46 dakika önce çıkmış, adam 40 dk önce göstermiş. Yani Gs sahaya çıktıntan 6 dk sonra göstermiş muzu, yani sahada bütün Gs'li oyuncular varmış o anda. Yanlış mı anladım? Çıkamadım işin içinden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: miba54

Yazıyoruz kaç gündür dinleyen mi var? Hayatında en azından bir defa maça giden herkes bilir bunu. Kaleciler takımdan 5-10 dakika önce çıkarlar sahaya ısınmak için. O adam da sahada sadece Muslera varken muzu gösterip fırlattı. Sahada Drogba veya herhangi bir siyahi oyuncu yokken.

Kendi kulübün adama tutup zorla yalan söyletti. Video ve görüntüler ortaya çıktı. Şimdi soruyorum, yayıncı kuruluş ve temsilci neden olayı örtbas etti? Eğer amator çekimler ortaya çıkmasa Ligtv bu görüntüleri saklaycaktı. Artık federasyona ve yayıncı kuruluşa zerre itimatım kalmadı.
  • yanlış anlama paşa. yadıkların genelde hoşuma gidiyor. tek suçun aziz yıldırım yönetimine güvenmek. bak fenerbahçe klubu demiyorum. bizde biliyoruz neyin ne oldugunu. bu şekilde kendi taraftarını kandırıp bu şekilde ortada rezil eden bu insanlar bulundukları yeri haketmiyorlar.

taraftarla yada fenerbahçenin bizatihi ismiyle değil bu aziz yıldırım la ilgili mesele bu. ha buna rağmen savunan fenerli froum arkadaşalara diyeceğim tel şey allah size akıl fikir versin.

türk insanı ırkçı değildir. yapanlarda aziz yıldırımın ortamı germessinden. ama yalan söyleyip bu şekilde klubu rezil etmek ayrı bir olay.

• bi hata yaparsanız telafi etmeye çalışırsınız dünyada sadece aziz yıldırım böyle pisliklere sahip çıkıyor.

videoda seyret tüm takım sahada bahsedilen fotoğraf çekildiğinde yani fb tvdeki programda bahsedilen başka konu.

maçın tamamında muz göstedi bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

bi hata yaparsanız telafi etmeye çalışırsınız dünyada sadece aziz yıldırım böyle pisliklere sahip çıkıyor.

videoda seyret tüm takım sahada bahsedilen fotoğraf çekildiğinde yani fb tvdeki programda bahsedilen başka konu.

maçın tamamında muz göstedi bunlar.

bide yalan söylüyor. bu olay burada kapanmaz.

• O görüntüler çıkmadan önce yapıldı o basın toplantısı. Var olan görüntülerle. O görüntülerde de olmamış gibi görünüyordu. Olduktan sonra yapmadılar ki? Neden ırkçıya sahip çıkılmamasına rağmen öyleymiş gibi gösteriyorsunuz? Kimse çıkıp oh iyi yapmışlar demiyor. O görüntülerden sonra yapmamışlar diyordu. Şimdi yanıldıklarını anlamışlar. Burda ırkçıyı korumak nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

O görüntüler çıkmadan önce yapıldı o basın toplantısı. Var olan görüntülerle. O görüntülerde de olmamış gibi görünüyordu. Olduktan sonra yapmadılar ki? Neden ırkçıya sahip çıkılmamasına rağmen öyleymiş gibi gösteriyorsunuz? Kimse çıkıp oh iyi yapmışlar demiyor. O görüntülerden sonra yapmamışlar diyordu. Şimdi yanıldıklarını anlamışlar. Burda ırkçıyı korumak nerede?

paşa ya sen harbi safsın, bildiğin süzme yada gerçekten kötü niyetlisin ve ahlaksızca bizi kandırmaya çalışıyorsun.

drogba çıktı tweet attı. eğer haberin yoksa dersin ki ya bi araştırın var mı bu olay. nedir aslı astarı. öğrenirsin ona göre açıklamanı yaparsın.

ama eğer sen zaten biliyorsan. nasıl olsa üstünü kapatırım hesabı hemen drogbayı suçlarsın araştırmadan . drogba özür dilesin . dava açıyoruz zart zurt.

sen sahada muz gösteriyosun. bunu drogba görüyor. o sahada binlerce kişi kamera polis görmüyomu sanıyosun. bir sürü fenerlinin elinde o görüntüler yok mu. sahaya atılan muzun resimleri yok mu.

yani dediğim gibi ya harbi safsın yada ahlaksız. sen bir klupsun her adama araştırmadan güvenemezsin. açıklama yapamazsın. ayrıca sahada sadece muslera var binlerce kişi pür dikkat bakıyo daha ilk dakkadan bunun böyle oldugu belliydi. yani artık bari sen yapma paşa. ayıp oluyor.

klubun bildiğin yalancı işte.

• Ben iyi niyetle yaklaşıyorum. Bu olaya bizi ilgilendirmez demek varken niye gidip ırkçıyı korusunlar? Ki keşke öyle deselerdi olay bu kadar uzamazdı. Diğer konularda da yazdım yönetim hata yaptı diye. Hata yapmak, işgüzarlık yapmak, amatörlük yapmak ayrı ırkçıyı korumak ayrı. Bu adamları koruyunca bize bir ödül falan mı verecekler? Ya da Aziz Yıldırım Abdullah Kiğılı falan siyahi düşmanı mıymış?

Ben basın toplantısının tamamını izlemedim özetini gördüm. Drogba'ya dava açacağım diyen adam şu anda yönetim kurulunda değil. Sen Drogba görmüş diyorsun da ilk Drogba görmedi diye biliyorum ben. İnternete resmi düşmüş? Doğan Çil diye bir gazeteci çekmiş fotoğrafı. Bunu gören taraftarlar Drogba'ya göstermemiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Eğer ilk Drogba bana böyle yaptılar dese bugün o gazeteci-fotoğrafçı her neyse o şahit gösterilir miydi?

Ben de diyorum iyice araştırmaları lazımdı diye. Hata etmişler diyorum. Bununla ırkçılık farklı şeyler. Kulübün elinde bu görüntü olsa böyle bir savunma yapacağını sanmıyorum. Eninde sonunda ortaya çıkacak. Salak mı bu adamlar? Belli ki ilk görüntüleri görüp hemen yayınlayalım demişler. Bunlar da evet biz siyahilere göstermedik muzu demişler. Benim düşüncem böyle. Sen Fanatik gazetesinin niye o fotoğrafı 3 gün yayınlamayıp bugün yayınladığını söylemiyorsun, o eboue'li muzlu fotoğrafı. FB yönetimi ırkçılığı savunuyor diyorsun. Bu adamlar geri zekalı mı ellerinde aksi görüntü olsa ırkçıyı savunsunlar? Hata yapmak aptallık etmek ayrı ırkçı olmak yalancı olmak ayrı. Siz ırkçı diye yaftalamaya çalışıyorsunuz. Yönetimin yaptığı her şey camiayı bağlar. FB kulübü ırkçı olur. Ben de bunu kabul etmiyorum. Yönetimin işgüzarlık ve aptallık ettiğini ama ırkçılığı savunmadığını düşünüyorum. O görüntülerin de günlerce çıkmayıp bugün çıkmasını ilginç buluyorum. Bundan sonra da çıkıp savunurlarsa o zaman konuşuruz

• quote:

O görüntüler çıkmadan önce yapıldı o basın toplantısı. Var olan görüntülerle. O görüntülerde de olmamış gibi görünüyordu. Olduktan sonra yapmadılar ki? Neden ırkçıya sahip çıkılmamasına rağmen öyleymiş gibi gösteriyorsunuz? Kimse çıkıp oh iyi yapmışlar demiyor. O görüntülerden sonra yapmamışlar diyordu. Şimdi yanıldıklarını anlamışlar. Burda ırkçıyı korumak nerede?

Tamam kardeşim var olan görüntülerle yapıyorlar da orada bulunanlar zaten görüntüdeki şahıslar kalkıp diyememişler mi olay görüntülerden ibaret değil diye ? biz yaptık ama sadece başlangıçtaki görüntüler medyaya düştü diye ?

kardeşim iyi niyetini anlıyorum ancak durum kabak gibi ortaya çıktı tek tutundukları biz muzu musleraya gösterdik drogba eboue olsa yapmazdık zaten kanıtlar ortada deniyordu tersi çıktı..

yani bu görüntüler ortaya çıkmasa yalanın arkasından sizde gidecektiniz ve bu iftiradır güzel kardeşim en büyük saçmalıklardan biri...

• quote:

Ben iyi niyetle yaklaşıyorum. Bu olaya bizi ilgilendirmez demek varken niye gidip ırkçıyı korusunlar? Ki keşke öyle deselerdi olay bu kadar uzamazdı. Diğer konularda da yazdım yönetim hata yaptı diye. Hata yapmak, işgüzarlık yapmak, amatörlük yapmak ayrı ırkçıyı korumak ayrı. Bu adamları koruyunca bize bir ödül falan mı verecekler? Ya da Aziz Yıldırım Abdullah Kiğılı falan siyahi düşmanı mıymış?

Ben basın toplantısının tamamını izlemedim özetini gördüm. Drogba'ya dava açacağım diyen adam şu anda yönetim kurulunda değil. Sen Drogba görmüş diyorsun da ilk Drogba görmedi diye biliyorum ben. İnternete resmi düşmüş? Doğan Çil diye bir gazeteci çekmiş fotoğrafı. Bunu gören taraftarlar Drogba'ya göstermemiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Eğer ilk Drogba bana böyle yaptılar dese bugün o gazeteci-fotoğrafçı her neyse o şahit gösterilir miydi?

Ben de diyorum iyice araştırmaları lazımdı diye. Hata etmişler diyorum. Bununla ırkçılık farklı şeyler. Kulübün elinde bu görüntü olsa böyle bir savunma yapacağını sanmıyorum. Eninde sonunda ortaya çıkacak. Salak mı bu adamlar? Belli ki ilk görüntüleri görüp hemen yayınlayalım demişler. Bunlar da evet biz siyahilere göstermedik muzu demişler. Benim düşüncem böyle. Sen Fanatik gazetesinin niye o fotoğrafı 3 gün yayınlamayıp bugün yayınladığını söylemiyorsun, o eboue'li muzlu fotoğrafı. FB yönetimi ırkçılığı savunuyor diyorsun. Bu adamlar geri zekalı mı ellerinde aksi görüntü olsa ırkçıyı savunsunlar? Hata yapmak aptallık etmek ayrı ırkçı olmak yalancı olmak ayrı. Siz ırkçı diye yaftalamaya çalışıyorsunuz. Yönetimin yaptığı her şey camiayı bağlar. FB kulübü ırkçı olur. Ben de bunu kabul etmiyorum. Yönetimin işgüzarlık ve aptallık ettiğini ama ırkçılığı savunmadığını düşünüyorum. O görüntülerin de günlerce çıkmayıp bugün çıkmasını ilginç buluyorum. Bundan sonra da çıkıp savunurlarsa o zaman konuşuruz

Hocam. tamam bakış açını anladım. sen kendi açından haklısın. zaten adamlar göstermedim ispatlayın intihar ederim bende doğuluyum diye konuşunca ilk gün bende inanmadım tek bişi yazmadım burdada. ben bugun yazmaya başladım. ayrıca fanatik fenerlidir. olan oldu elimizdekini koyalım mantığı ile koydular.

ancak bir fark var aramızda. ben fener yönetiminin eboue resmine sahip oldugunu biliyorum. eğer ekşi sözlük ten video gelmeseydi fanatik o resmi basmazdı rahat ol. olay ekşi sözlükten patladı. iyi niyetli olabilirsin. ancak fener yönetimi bugun yalan söylemiştir. sen tanımadıgın adamları çıkarıp resmi yerden konuşturamazsın klup adına. adamlarla konuş açıklamayı sen yap.

yok midem ağrıdı şu oldıu bu oldu rezalet oldu şimdi işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Tamam kardeşim var olan görüntülerle yapıyorlar da orada bulunanlar zaten görüntüdeki şahıslar kalkıp diyememişler mi olay görüntülerden ibaret değil diye ? biz yaptık ama sadece başlangıçtaki görüntüler medyaya düştü diye ?

kardeşim iyi niyetini anlıyorum ancak durum kabak gibi ortaya çıktı tek tutundukları biz muzu musleraya gösterdik drogba eboue olsa yapmazdık zaten kanıtlar ortada deniyordu tersi çıktı..

yani bu görüntüler ortaya çıkmasa yalanın arkasından sizde gidecektiniz ve bu iftiradır güzel kardeşim en büyük saçmalıklardan biri...

İşte ben de onu diyorum. Adamlar yalan söyleyebilirler. Söylemişler de. Yani benim aklım almıyor bir kurumun ortaya çıkacağını bile bile yalan söylemiş olması. Şöyle düşün, aynısı senin başına geliyor. İnfial yaratıyor olay işte ırkçılar ırkçı kulüp bilmem ne. Panikliyorsun ki yapmaman gereken bir şey, adamları çağırıyorsun yok böyle olmadı yok biz yapmadık bilmem ne. Elinde stadyum görüntüleri var hemen elindekine sarılıp aklamaya çalışıyorsun. Sonra bugüne kadar çıkmamış görüntüler patlıyor. Ben şahsen acıdım bugün yönetimin düştüğü duruma. Zaten o muzu Muslera varken tuttum diyen adam ilk görüntülerle doğrulanan adam. O gerçekten öyleymiş. Problem diğer ikinci konuşan adam ve yanındakilerde. Ordan yandı zaten. İlki doğru söylüyormuş galiba. Yani bunlar benim düşüncem. Aklım ve mantığım çerçevesinde değerlendiriyorum ve bir kulübün elinde aksi görüntüler olduğu halde ve hiç gerek olmamasına rağmen gidip bir kişiyi savunacağını düşünmüyorum. Ellerindeki ilk görüntüye inanıp işgüzarlık ettiler ve şimdi zor durumda kaldılar. Yapmaları gereken de o ikinci görüntülerdeki şahısların kombinesi varsa iptal etmek. Diğerleri mahkemenin ve TFF'nin işi. Benim düşüncem bu. Yönetimin beceriksizlik ettiğini düşünüyorum. Ama öyle kulüp ırkçılığı savunuyor diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. İsteseler bizi ilgilendirmez deyip sıyrılmaları da mümkündü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

İşte ben de onu diyorum. Adamlar yalan söyleyebilirler. Söylemişler de. Yani benim aklım almıyor bir kurumun ortaya çıkacağını bile bile yalan söylemiş olması. Şöyle düşün, aynısı senin başına geliyor. İnfial yaratıyor olay işte ırkçılar ırkçı kulüp bilmem ne. Panikliyorsun ki yapmaman gereken bir şey, adamları çağırıyorsun yok böyle olmadı yok biz yapmadık bilmem ne. Elinde stadyum görüntüleri var hemen elindekine sarılıp aklamaya çalışıyorsun. Sonra bugüne kadar çıkmamış görüntüler patlıyor. Ben şahsen acıdım bugün yönetimin düştüğü duruma. Zaten o muzu Muslera varken tuttum diyen adam ilk görüntülerle doğrulanan adam. O gerçekten öyleymiş. Problem diğer ikinci konuşan adam ve yanındakilerde. Ordan yandı zaten. İlki doğru söylüyormuş galiba. Yani bunlar benim düşüncem. Aklım ve mantığım çerçevesinde değerlendiriyorum ve bir kulübün elinde aksi görüntüler olduğu halde ve hiç gerek olmamasına rağmen gidip bir kişiyi savunacağını düşünmüyorum. Ellerindeki ilk görüntüye inanıp işgüzarlık ettiler ve şimdi zor durumda kaldılar. Yapmaları gereken de o ikinci görüntülerdeki şahısların kombinesi varsa iptal etmek. Diğerleri mahkemenin ve TFF'nin işi. Benim düşüncem bu. Yönetimin beceriksizlik ettiğini düşünüyorum. Ama öyle kulüp ırkçılığı savunuyor diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. İsteseler bizi ilgilendirmez deyip sıyrılmaları da mümkündü

Hocam ırkçılık mevzusu senin dediğin gibi niyetle olmuyor işte adam direk eboue gösteriyor , merak etme o adam sosyal hayatında cahil cühela biri değil yani 10 yaşındaki çocuk bilir futboldaki ırkçılık nasıl oluyor diye ...

Bizim halkımızda genel olarak yok ancak böyle sivri tipler halkımızı kullanarak bizde bilmiyorduk demeye getiriyorlar , hocam orada ırkçılık yapılıyor...

Bak yönetiminiz çıkıp basın toplantısında beyler biz olanları gördük bu arkadaşları tespit ettik müsabakalara almıyoruz hiç bir şekilde stada giremezler , yapılanlar ortada biz bunları kınıyoruz tarzı mevzu olsaydı olurdu ancak yönetim başından beri meseleyi örtmek ve iftira atmayı tercih etti ...

Kardeşim neyse gelinen noktada yöneticileriniz bütün her şeyi o taraftarlar gibi mahvetti ...

Yani örnek vermek gerekirse Ünal aysal derbi gecesi cinayeti şöyle diyebilirdi olayı yapan Galatasaraylı değil zaten görüntü de mevcut değil yani kanıt yok dese ve mobese görüntüleri çıksa oluşacak saçmalığı sen düşün cinayeti Ünal Aysal işlemiş demek yanlış olmazdı ....

burada sizin yöneticileriniz başından beri iyi niyetli değiller doğruyu aramıyorlar sadece üstünü örtüyorlar oradaki foto çekenler 90 dakika görüyor tribünleri ve oraları onlarda biliyor sadece nereye kadar giderse göz boyayalım yeter dediler olmadı işte patladı .....

Mevzu bu değil artık mevzu tamamen uefa fifa tarafındaki oluşacak durumlar ve bence sağlam ceza verilmeli yoksa ülkemizde bu tarz yönetici saçmalıkları bitmez

• Ben ırkçılık yapılmıyor demedim ki. Yanlış anlamışsın. Adam ırkçılık yapmış zaten.

Bu konu toplantı yapmaya bile değmez bir konuydu. Şu nedenle ben ırkçılığı korumadıklarını düşünüyorum, yeni görüntüler çıkmadan önce bu toplantı yapıldı. Yani varolan iddialar yanıtlanmak için. O günlerdir resmi olan adam için yapıldı. Diğer görüntüler çıktıktan sonra yapılmadığı için ırkçılık savunulmadı demek istiyorum ben. Yapmadık demek istediler.

Muhtemelen şu kafada hareket ettiler, aha bak elimizde aksi görüntüler var, bunlar yalan söylüyor bir ortaya çıkaralım da haksız oldukları çıksın rezil olsunlar biz de temize çıkalım diye. Ama iyice araştırmadan yaparsan böyle oluyor işte. Halbuki hiç üstüne alınmayacaktın. Dediğin gibi Aysal doğrusunu yaptı, sanane ki tek bir adamın yaptığından. Kim sana ne diyebilir. Ama bunlar elimizde görüntü varken kaçırmayalım demiş. Diğer görüntülerin olabileceğini düşünmemişler.

Yani fazla uzun uza diye konuşmaya gerek yok. Dediklerinde haklısın. Bizim yönetim tek kelimeyle sıvadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.