Şimdi Ara

Mux Online#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• http://mux.the9.com/

Mux Online#

Mux Online#

Mux Online#

Mux Online#

Mux Online#

Mux Online#

Heyecanla bekliyoruz bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murd3R -- 21 Nisan 2011; 21:56:42 >

• Mu'ya çocuk oyunu diyenlerin yüzünü 22 Nisan'da görmek isterim açıkcası.
    Hatırlatma için teşekkürler.
  • Açılış tarihi belli olmuş sonunda. Ben de bekliyorum bakalım nasıl olmuş.

Teşekkürler paylaşım için.
  • sanırım yeni devir açılıyor. :)
  • İnşallah bununda suyunu çıkartmazlar
  • valla resimlerdeki gibiyse eski gunlerine doner oyun...
  • Güzel yapmışlar gibi uzun zamandır konuşuluyordu en sonunda çıkıyor demek inşallah hayırlısıyla zamanında çıkar.Wolverinx de katılıyorum eski günlerine dönmesede bayağı patlama yapar gibime geliyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dns Probe Finished Bad Config
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • müziğine bile hastayım.kim çocuk oyunu diyor ?:) oyun oynayan her insan çocukluğunu yaşar ztn 70 yaşında olsa bile oyun sonuçta... ama hala karton adamlarla knight oynayan charı soyulunca ana avrat küfür eden adam sakın gelip mu ya laf atmasın en azından kendi milletinden adamları soyan yok oyunda...
  • Aynen lorencia bara girince calan muzik beni benden alıyoo...
  • Bence o kadar fazla kaptırmayın kendinizi. Beklentilerin çok çok aşağısında bir yenilik olacak gibi. Kaldıki şuanki Muonline ı diğer oyunlardan ayıran en büyük özelliği oyun motoruydu. Mux tarzında yüzlerce oyun var piyasada. ( bknz : cabal, silkroad, aion )
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Bence o kadar fazla kaptırmayın kendinizi. Beklentilerin çok çok aşağısında bir yenilik olacak gibi. Kaldıki şuanki Muonline ı diğer oyunlardan ayıran en büyük özelliği oyun motoruydu. Mux tarzında yüzlerce oyun var piyasada. ( bknz : cabal, silkroad, aion )

Cabal ve Aion'u bilmem ama Mux'un grafiklerinin Silkroad'ın üstünde olduğunu söyleyebilirim.
  • cabal oline kopyasi
  • polimik yaratmaya gerek yok yakında çıkar ve bizde bakarız :)
  • ilk'den herkese hayırlı arkadaşlar şimdi birşey söyliyicem'de herkesin hayallerini yıkmak istemem açıkçası ama şu'da var Oyunun Dili artık Japonca'mı Çincemi bilmiyorum ama Bakalım adamlar İNG dil Paketini Çıkartıcakmı

Ama Eğer İngilizce Olursa Çok güzel olucak Hep birlikte Başlarız İnşallah

Demin Uqur Arkadaşımızla bu MUX Hakkında biraz Sohbetimiz Oldu dedikki oyuna başlıyacağımız zaman bir grup ile birlikte Başlıyalım bütün Mu-Online oyuncuları birlikte olalım diye bir fikir yürüttük Nasıl olur arkadaşlar ? Sizlerde bizlere katılmak istermisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lerenl -- 25 Mart 2011; 0:25:41 >

• Ücretlendirmesi hakkında bilgisi olan var mı?
  • Hele bi açılsın bakalım oyuna girebilcekmiyiz. Toplanmak kolay iş.
  • ilk gün çok kasar biz en iyisi diğer haftası başlayalım
  • @ SouL : diğer haftası da kasar hocam :))

WOW gibi ücretli ve tek server mi yoksa,mu oyununda isteyen herkez kafasına göre server açıyordu ?? kolay server zor server felan filan.
  • arkadaşlar game play videosunu görmüyomusunuz resimlerle alakası varmı hiç.bence bu oyun hüsran olucak game play videosuna bakarsak.resimlerdeki gibi olmasına imkan tanımıyorum şahsen o videodan snra bu oyun okadar gelişmemiştir bence.kaldıki şuanki mu online game play videosundakinden daha iyidir.hı olurda resimlerdeki gibi çıkar hakkaten oyun davias resimlerdeki gibidir anka kuşu resimdeki gibidir vesaire sonuç olarak grafikler ve oyun bütünliği hakketen çok iyidir ozaman lafım olmaz ve oyun patlar ki inşallah resimlerdeki gibi olur oyun bende bunu istiyorum ama birazda gerçekçi olmamız gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quietness

arkadaşlar game play videosunu görmüyomusunuz resimlerle alakası varmı hiç.bence bu oyun hüsran olucak game play videosuna bakarsak.resimlerdeki gibi olmasına imkan tanımıyorum şahsen o videodan snra bu oyun okadar gelişmemiştir bence.kaldıki şuanki mu online game play videosundakinden daha iyidir.hı olurda resimlerdeki gibi çıkar hakkaten oyun davias resimlerdeki gibidir anka kuşu resimdeki gibidir vesaire sonuç olarak grafikler ve oyun bütünliği hakketen çok iyidir ozaman lafım olmaz ve oyun patlar ki inşallah resimlerdeki gibi olur oyun bende bunu istiyorum ama birazda gerçekçi olmamız gerek.

Resimlerdeki grafikler de bişey yokki, normal derecede denebilir.
    İstersen bi şu link e bakhttp://www.youtube.com/watch?v=ahgUccn6PGs

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.