Şimdi Ara

muvo2 ciler için harika bir program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar playlistte çalmayan türkçe karakterli şarkılarla uğraşma çilesinin %90 ından kurtuluyorsunuz.

mp3 tag tools v1.2 adlı programdaki "correct case" özelliği ile herşeyi otomatik olarak yapabiliyorsunuz.bütün şarkıları seçtikten sonra correct case tuşuna bastığınızda şarkı isimlerinde bulunan ve muvo2 nin algılayamadığı (ı,ş,ç,ö,İ,!,_,...) gibi karakterleri otomatikman olarak ingilizceye çeviriyor ve simgeleri (!,_,...) kaldırıyor.yani şarkının ismini temizliyor.klasörleri tek tek seçmeniz gerekiyor ancak klasör seçme penceresinde "recurse subdirectories" şıkkını seçerseniz altklasörleri ayrıca seçme derdiniz kalmıyor.

http://img38.imageshack.us/img38/2084/adsz4oz.jpg
    neden %90 dedim?

program dosya bazında işlem yapıyor. eğer bu işaretlerden klasör isimlerindede varsa onları işlemiyor.onları kendiniz yapmak zorundasınız.

program detayı:http://massid3lib.sourceforge.net/
    download adresihttp://osdn.dl.sourceforge.net/sourceforge/massid3lib/mtt-v1.2.exe

umarım işinize yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccaparli -- 27 Kasım 2005, 22:12:40 >

• eyvallah ccaparli kardeşim bu sayede tek tek uğraşmak zorunda kalmayacağız.eline koluna ve muvo2ne sağlık
  • pil sorunu için kendi muvo2 me acil şifalar diliyorum
  • ccaparli msn mi ekler misin konuşcam bişiler(hasanozer88@hotmail.com)
  • arkadaşalr bunu yapabilen varmı ya. ben birtürlü beceremedim.
  • file\open directory dedikten sonra ilgili klasörü seçip aç diyorsun aç penceresinin altındaki onay kutusunu da işaretle alk klasörleriyle beraber yapsın.sonra ekrana yüklenen tüm şarkıları seç tools menüsünden correct case of tags seçeneğini seç.
  • sevgili sunsea dediğini yaptım ama değişen bişey olmuyorki. sen denedinmi sende çalışıyormu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar pek konuyla alakası yok ama bişi sorcam.muvo2 de radyo var mı
  • dahili olarak değilde kumandasını da alırsan radyoda ses kaydı da var.muvo2 topic ni okursan daha detaylı bilgi alabilirsin.
  • saol dostum az evvel okudum yaw abi wala bilmiom napsam kararsızım.pirana airbot 512 mb ve muvo 2 arasında kaldım.muvo2 kaliteli ama pahalı,radyolu kulaklık verip vermeyecerkleri de ayrı bi szoru.pirana ucuz ,renkli e booklu falan ama kalitesinden şüpheliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: King of Masters

saol dostum az evvel okudum yaw abi wala bilmiom napsam kararsızım.pirana airbot 512 mb ve muvo 2 arasında kaldım.muvo2 kaliteli ama pahalı,radyolu kulaklık verip vermeyecerkleri de ayrı bi szoru.pirana ucuz ,renkli e booklu falan ama kalitesinden şüpheliyim

peki piranhaya ne kadar vereceksin?piranhanın ses kalitesinin creative gibi olmasını zaten bekleme.bellek dersen onun 8 katı.512mb a 150-200 ytl verene kadar 8 katı hafızaya bu ses kalitesine 300ytl vermek çok değil!!!ama karar yine senin.ama ben olsam parayı denkleştirene kadar sabrederdim.

• ya arkadaşlar harbiden çalıştıramadım ben bu programı. niye çalışmıyor ya? hiçbir değişiklik olmuyor dosya isimlerinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rdursun01

ya arkadaşlar harbiden çalıştıramadım ben bu programı. niye çalışmıyor ya? hiçbir değişiklik olmuyor dosya isimlerinde.

rdursun01 kardeş nasıl yapıyorsun işlemi anlatırmısın?işlemi muvo2deki dosyaları kullanarak yapma.bilgisayarında önce klasörü seç ama dikkat et klasörün isminde Türkçe karakter olmasın.sonra programı aç daha önce dediğim işlemleri sırayla yap.ondan sonra bu klasörünü muvo2deki yerine yapıştır yada üzerine yazdır.hazırladığın playlistte hala göremiyorsan playlistten o şarkıları temizle tekrar muvo2den ekleyerek playlistini kaydet düzelecektir.ben bu şekilde yaptığımda gördü ancak.diğer türlü seninki gibi bir değişiklik olmadı.

• quote:

Orjinalden alıntı: sunsea

quote:

Orjinalden alıntı: rdursun01

ya arkadaşlar harbiden çalıştıramadım ben bu programı. niye çalışmıyor ya? hiçbir değişiklik olmuyor dosya isimlerinde.

rdursun01 kardeş nasıl yapıyorsun işlemi anlatırmısın?işlemi muvo2deki dosyaları kullanarak yapma.bilgisayarında önce klasörü seç ama dikkat et klasörün isminde Türkçe karakter olmasın.sonra programı aç daha önce dediğim işlemleri sırayla yap.ondan sonra bu klasörünü muvo2deki yerine yapıştır yada üzerine yazdır.hazırladığın playlistte hala göremiyorsan playlistten o şarkıları temizle tekrar muvo2den ekleyerek playlistini kaydet düzelecektir.ben bu şekilde yaptığımda gördü ancak.diğer türlü seninki gibi bir değişiklik olmadı.

muvo2 deki bütün dosyaları silmek lazım bu işlem için.çünkü dosya isimleri değiştirildikten sonra kopyala yapıp muvo2 ye attığınızda dosya isimleri değiştiği için aynı dosyadan 2 tane olma ihtimali var.DİKKAT

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.