Şimdi Ara

Mutluluk veren ilaç !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
12.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

Hişşşş liseli bak dikkatli dinle antideprasanlar zıt etki yapabilir, ani kalp durmasına sebep olabilir, kalp ritmi bozukluğu vs. vs. hayati tehlike yaratır bu yüzden doktor önermediği sürece anti deprasan kullanma. Ama diyosan ki ben zor uyuyorum tofranil var 25mglık olandan al yatmadan 1-1buçuk saat önce iç

edit: lustral pskolojik sorunu olmayanları afedersin mala çeviriyor. Mal gibi geziyosun 1 gün

Arkadaş doğru söylemiş yukarda adı geçen ilaçlar aynı zamanda adrenerjik reseptor antagonistleri yani kalp üzerine de etkili.
  • ilac mutluluk vermez, mutluluk hormonunun yikimini onler ya da yavaslatir ama bunun etkisini bir gunde goremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhORa

quote:

Orijinalden alıntı: |cypo|

lustral

hocam kaç para bu lustral reçetesiz veriliyor heralde ?

Ucuz geldi bana hergün bir tane alıyorum ileride arttıracakmış dozunu doktor.
    İlacın etkisine gelince cidden dünyadaki hiç bir şeyi sallamıyorsun ve mutlu oluyorsun harika bir şey
  • Uyku
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

LSD=Mutluluk

.

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tam_Türk

quote:

quote:

lustral

İlacın etkisine gelince cidden dünyadaki hiç bir şeyi sallamıyorsun ve mutlu oluyorsun harika bir şey

Hiç bir şeyi sallamayan birinin sonu sence nasıl olur?

• quote:

LSD=Mutluluk

bad trip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

quote:

quote:

lustral

Hiçbir şeyi sallamamak için ilacı 100mg dozunda 3-4 ay kullanman lazım ben yarı dozunda 1-1.5 aydır kullanıyorum.Sadece duygusuzlaştım ve geç boşalma sorunum var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

quote:

quote:

lustral

Hiçbir şeyi sallamamak için ilacı 100mg dozunda 3-4 ay kullanman lazım ben yarı dozunda 1-1.5 aydır kullanıyorum.Sadece duygusuzlaştım ve geç boşalma sorunum var

Hayır yani tabiki tedavi amacıyla kullanılır bu tür ilaçlar ama normal insanlarada tavsiye edermiş gibi bir mesajınız vardı...(ÖRNEK:hARİKA BİRŞEY)Bu tür ilaçlar iş hayatınıda olumsuz etkileyebilir ve birden bire bırakılmaması gereken ilaçlardır.yani sadece tedavi amacıyla kullanılmalıdır demek istiyorum.

• tofranilin kırmızı reçeteyle satıldığını sanmıyorum eczaneden 3-4 haftaya bir alıyorum. Şimdiye kadar reçete soran olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midbroke

quote:

LSD=Mutluluk

bad trip.

Kac kere kullandin da kacinda bad tribe girdin la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fentora

quote:

Orijinalden alıntı: Midbroke

quote:

LSD=Mutluluk

bad trip.

Kac kere kullandin da kacinda bad tribe girdin la

hic kullanmadım, zaten son mesajlarıma baksaydın sorma gereği duymazdın. mutlak mutluluğu mu verecek lsd sana, bad trip diye bi olayı yok mu onun? atlamışsın hemen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.