Şimdi Ara

Mutluluğun yolu nedir arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuanki hayat bana çok boşmuş gibi geliyor. Şükür halimize amenna ama bugünün yarından bir farkı olmayacak gibi yaşıyoruz.

• Ben de özlüyorum o yılları ya.

Şimdinin çocukları bile adi Masumiyet yok. 13 yaşındaki kızlar ".mk" yazmaya başlamış afedersiniz ama

Mutluluğun yolu mutluluğu beklemek değil, onu inşa etmektir. O konuda bile tembelim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StewieG. -- 1 Kasım 2012; 8:50:35 >
  • -Hayallerin büyük olsun ama onların kölesi olma!

-Küçük şeylerle mutlu olmaya çalış!
  •  Mutluluğun yolu nedir arkadaşlar ?

Hiç birşeyi kafaya takmamak
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mellon06 -- 1 Kasım 2012; 10:25:12 >
  • elindekiyle yetinmeyi idare etmeyi bilmeyen, şükretmeyi bilmeyen adam. dünyalara sahip olsada mutlu olamaz. tecrübelerim var yaşadım, şahit oldum. şükredemeyen mutlu olamıyor. Allaha şükür ben mutluyum.
  • Mutluluk öyle " TV'yi kapat " , " Sosyal aktivitelere katıl " , " bir şeylerin kölesi olma değildir. " Bu tür öğütleri veren insanlarda, kendi mutluluklarından nasibini alamamış insanlardır.Mutluluk insanın mutlu olduğu yapmasıdır {bu kadar kolay} sırf entel görünücem diye üstte saydığım şeyleri yapmak değildir.O an nası iyi hissediyorsan onu yaparsın (bu saniyelik bir haz bile olabilir, sonucunda mutlusundur.)

Belki paradoksal oldu ama benim düşüncem böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojinin bazı alanları kültürü çok yozlaştırdı. Eskiden arkadaşıyla sokakta muhabbet eden şimdi facede twitterda konuşuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son çıkış yolu nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

Mutluluk öyle " TV'yi kapat " , " Sosyal aktivitelere katıl " , " bir şeylerin kölesi olma değildir. " Bu tür öğütleri veren insanlarda, kendi mutluluklarından nasibini alamamış insanlardır.Mutluluk insanın mutlu olduğu yapmasıdır {bu kadar kolay} sırf entel görünücem diye üstte saydığım şeyleri yapmak değildir.O an nası iyi hissediyorsan onu yaparsın (bu saniyelik bir haz bile olabilir, sonucunda mutlusundur.)

yani diyosunki insan kim ne derse desin
    ne yaparken mutlu oluyorsa onu yapmalı
  • uff snane be slk .s .s
  • mutluluk, mutsuz olduğunun ve bunun ömür boyu hayatından atamayacağının farkındalığıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Mesala ben 90'lıları özledim.

Şuanki hayat bana çok boşmuş gibi geliyor. Şükür halimize amenna ama bugünün yarından bir farkı olmayacak gibi yaşıyoruz.

Mutluluğun yolu imandadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mago06

quote:

Mutluluk öyle " TV'yi kapat " , " Sosyal aktivitelere katıl " , " bir şeylerin kölesi olma değildir. " Bu tür öğütleri veren insanlarda, kendi mutluluklarından nasibini alamamış insanlardır.Mutluluk insanın mutlu olduğu yapmasıdır {bu kadar kolay} sırf entel görünücem diye üstte saydığım şeyleri yapmak değildir.O an nası iyi hissediyorsan onu yaparsın (bu saniyelik bir haz bile olabilir, sonucunda mutlusundur.)

yani diyosunki insan kim ne derse desin
    ne yaparken mutlu oluyorsa onu yapmalı

İlerisini düşünmek kendisine kalmış tabi.

Kendisini nasıl iyi hissediyorsa öyle davransın, yoksa "onu yap" , "bunu yapma" , "şu stres yapar" gibi saçmalıklarla bu hayat geçmez.

• quote:

Forum silinebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsyseven

quote:

Orijinalden alıntı: farego

Mesala ben 90'lıları özledim.

Mutluluğun yolu imandadır.

+1 Emin olun ki ondan hiç şüphem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

elindekiyle yetinmeyi idare etmeyi bilmeyen, şükretmeyi bilmeyen adam. dünyalara sahip olsada mutlu olamaz. tecrübelerim var yaşadım, şahit oldum. şükredemeyen mutlu olamıyor. Allaha şükür ben mutluyum.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutluluk paylaşımdır..
    (Güvenlik + Sağlık + İhtiyaçları karşılayabilme koşulları sağlanmışsa)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.