< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careemm -- 14 Şubat 2020; 7:28:21 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careemm -- 14 Şubat 2020; 7:28:21 > |
Siz arı olsanız 20 liraya 1 kilo bal yapar mıydınız ?
|
Hocam gerilmenize gerek yok, firma adı aratınca en üstte kabak gibi tağşiş yapan firma diye çıkıyor. Bu fiyatta olunca zaten insan işkilleniyor, firma karı,paketleme,ulaşım,A101 karı düşünce o balı 5 liraya mal etmeleri lazım, siz güvenebiliyorsanız buyrun yiyin.
|
5 kavanozu 100 lira olur mu?
|
350 gram'ı 30 liraya satılan bal da var, uyar mı sana?
https://www.avansas.com/balparmak-cit-kapak-suzme-cicek-bali-350-gr-p-64869 Ya da çok bildiğin fiyat/performans süzme çiçek balı neyse söyle, biz de görelim. Boş yaparak konuyu kirletmenin manası yok. |
hocam benim balparmak firmasında çalışan akrabam var. balın üretildiği yere göre fiyatı değişiyormuş. ova balı daha ucuz, yayla balı biraz daha pahalı, bölgesel yöresel ballar daha pahalı oluyormuş. onlar balları üreticilerden tonlarca aldığı için inanın oldukça ucuza alıyorlarmış.
burada satılan ballarda ova balı olabilir. ayrıca cüzi bir kar ile satılıyor olabilir. A101 in çok fazla şubesi var. her şubeye 20 tane yollasalar tonlarca bal eder. kg ında 2-3 lira kar etseler yeterde artar. üreticide 2-3 lira kar etse. nakliyeyi vs çıkarsak kg ı 12-13 tl ye gelir. lokal bir marketten 2 kg lık Binboğa süzme çiçek balını 44 tl ye aldım. bu şekilde farklı yerlerde satılabiliyorsa kurtarıyordur bence. çok da kalitesiz olduğunu düşünmüyorum bu balların. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careemm -- 14 Şubat 2020; 7:31:45 > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |