Şimdi Ara

Mutlubiev temizlik 29 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir kerelik paketin disindakiler
    Ilk kullanimda 29 tl
    Kod
    temiz29

İsınize yararsa ne mutlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önceki 59 tllik kampanyasında 220 çektiler sonra da sipariş verirken kampanyayı seçmemişiniz diye çamura yattılar. 2 ay uğraşarak screenshot kanıtlarını bankaya göndererek ancak banka kanalıyla zorla fazla çekilen bedeli geri alabildim. Bu süreçte siteden arayan külhanbeyi de en ufak taviz vermediği gibi nereye başvurursan başvur değişmez demişti. Neyseki bankam olayı çözdü sonunda paramı kaptırmadım bunlara.. Bunlara güvenmediğimden kredi kartı bilgilerimi kullanmasınlar diye kartımı bile iptal ettirip yeni numaralı kredi kartı talep ettim bankadan. Neyle muhatap olacağınızı bilin istedim. Şikayetvar sitesine girip memnuniyet düzeylerine bakın dediğimi anlarsınız. Tavsiyem uzak durun!

http://www.sikayetvar.com/mutlubiev
  • bu kod tek seferlik hizmetlerde kullanılamaz diyor :(
  • 30 tl ye evinizi mi temizleteceginizi dusundunuz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

30 tl ye evinizi mi temizleteceginizi dusundunuz :)
    Pusuya yatalım bakalım..
  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    daha önce temizlettik
  • Secip kullansak temizlikten sonra paketi iptal ettirebilir miyiz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Bu kupon tek seferlik hizmetlerde kullanılamaz, sadece düzenli hizmetlerde kullanılabilir."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N11 81 TL DE 29 TL İNDİRİM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

"Bu kupon tek seferlik hizmetlerde kullanılamaz, sadece düzenli hizmetlerde kullanılabilir."
    Haftalık 29 TL'ye evimi temizleyeceklerse benim açımdan sıkıntı yok

Edit: Temizlik hizmeti haftalık istenecekse sadece ilk sefer 29 TL'ymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamemo -- 16 Mayıs 2019; 12:52:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

30 tl ye evinizi mi temizleteceginizi dusundunuz :)
    daha önce bedava temizlettik + 30 parça da ütü yaptırdık
    sen yenisin galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

daha önce bedava temizlettik + 30 parça da ütü yaptırdık
    sen yenisin galiba

Alıntıları Göster
    ++ valla ne güzel olduydu, aylardır temizlikçi girmedi eve ondan beri balkon falan pislik içinde
  • Daha önceki 59 tllik kampanyasında 220 çektiler sonra da sipariş verirken kampanyayı seçmemişiniz diye çamura yattılar. 2 ay uğraşarak screenshot kanıtlarını bankaya göndererek ancak banka kanalıyla zorla fazla çekilen bedeli geri alabildim. Bu süreçte siteden arayan külhanbeyi de en ufak taviz vermediği gibi nereye başvurursan başvur değişmez demişti. Neyseki bankam olayı çözdü sonunda paramı kaptırmadım bunlara.. Bunlara güvenmediğimden kredi kartı bilgilerimi kullanmasınlar diye kartımı bile iptal ettirip yeni numaralı kredi kartı talep ettim bankadan. Neyle muhatap olacağınızı bilin istedim. Şikayetvar sitesine girip memnuniyet düzeylerine bakın dediğimi anlarsınız. Tavsiyem uzak durun!

www.sikayetvar.com
    Mutlubiev - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/mutlubiev

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 16 Mayıs 2019; 13:42:23 >

• ndirim kodu 3 Haziran 2019 tarihine kadar alınacak 'düzenli ev temizliği' hizmetlerinde geçerlidir.

Web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden oluşturacağınız 'düzenli hizmet' taleplerinizin yalnızca ilki için 29 TL ödeme yapıyor olacaksınız, (ek hizmetler ve temizlik malzemeleri bu fiyata dahil değildir) bir sonraki hizmetten itibaren sadece 'düzenli hizmet indirimi' uygulanacaktır.
    İndirim kodu ile verilen düzenli ev temizliği talebinizi 4 hizmet almadan iptal etmek isterseniz; faydalanılan tüm indirim miktarı kredi kartınızdan çekilecektir.

İndirim kodu 4+1 ev temizliklerinde geçerli değildir ve 1.000 kullanım ile sınırlıdır.
    Mutlubiev kampanya ile ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    Temizlik hizmetlerinin belirli bir süresi bulunmamakta
    Ev büyüklüğü ve seçilen ek hizmetlere bağlı olarak hizmet süresi değişecektir.
    Temizlik profesyonelleri tüm işlemleri tamamlamadan evinizden ayrılmazlar.

Yalnızca 'yarım gün ev temizliği' paketimiz 3 saatlik bir hizmettir.
    Düzenli hizmet oluşturduğunuz zaman dilediğiniz tarihe erteleyebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.