Şimdi Ara

MUTLU SONA ULAŞILDI :)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar pavilionumun servisdeki 30.işgünü saat 17.00 itibarıyla tamamlandı Ve müşteri temsilcimle az önce yaptığım görüşmede para iadesi talebinde bulundum(tabi o her ne kadar yeni ürün verelim şeklinde bir yaklaşımda bulunsada).Şimdi yarın sabah bana gerekli evrakları fakslayacak,bende cihazın bende kalan parçalarını, adaptör ve kumandayı teslim edeceğim.Para iadesinin yaklaşık 1,5-2 ay kadar zaman alabileceğini belirtti,benim için problem olmadığını kendisine ilettim ve mutlu bir şekilde telefonu kapattım.
    Artık bundan sonra para iadesiyle ilgili işlemleri buradan sizinle paylaşacağım,belki benden sonraki arkadaşlarada faydası olabilir diye.

Buarada 30 işgünü süresinde benden bilgilerini ve desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim,darısı başınıza....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atleticos -- 15 Şubat 2008; 10:38:04 >

• ÇOK TEBRİK EDERİM ATLETİCOS. DARISI BAŞIMIZA. BENİM DAHA 19. GÜNÜM VE YURT DIŞINDAN PARÇA BEKLENİYOR. İNŞALLAH BİZ DE KURTULURUZ
  • Tebrik ederim. Allah tez zamanda kurtarsın. Benim f505ea yı 23 iş gününde yaptı enteresan şahsiyetler Birine sadece pil yüzünden 30 günü aşıp ürün değişimi yapmışlar. Benim DVD Writer - Pil - Anakart problemini 23 iş gününde yapacakları tuttu

Neyse..gözün aydın
    - Huami Amazfit Pace SmartWatch
    - AİDATA All İn One Fit PC
    - LENOVO Yoga 300
    - Toshiba 43V6863 LED TV

• üstad aynen benımde aynı parcaları 28 gunde degıstırmişlerdi.bakalım bu sefer ne kadar sürücek
    quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

Tebrik ederim. Allah tez zamanda kurtarsın. Benim f505ea yı 23 iş gününde yaptı enteresan şahsiyetler Birine sadece pil yüzünden 30 günü aşıp ürün değişimi yapmışlar. Benim DVD Writer - Pil - Anakart problemini 23 iş gününde yapacakları tuttu

Neyse..gözün aydın

• gözün aydın kardesim darısı basımıza benimde yakındır mutlu haberler yarın bi servisi arıyayım bakalım ne dicekler

Yalnız 1.5-2 ay cok uzun bir süre ben ilk para iademi 1 hafta gibi bir sürede almıştım (HP den) bence bir arastır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sismayy -- 30 Ocak 2008; 21:44:33 >

Orjinalden alıntı: mrtgkce

Tebrik ederim. Allah tez zamanda kurtarsın. Benim f505ea yı 23 iş gününde yaptı enteresan şahsiyetler Birine sadece pil yüzünden 30 günü aşıp ürün değişimi yapmışlar. Benim DVD Writer - Pil - Anakart problemini 23 iş gününde yapacakları tuttu

Neyse..gözün aydın

Arkadaşım benimde cihazın onarımını 22.günde tamamlamışlardı.Ama o gün bir takım sorunlar olmuş ve ben cihazı geri iade etmiştim ve bunun sonucunda 30 işgününü tamamlamış bulunuyorum.O gün başka bir konuya yazdığım postu buraya tekrar yapıştırayımki belki bazı arkadaşlara faydası dokunur.

quote:

Orjinalden alıntı: atleticos
    22 OCAK 2008
    Arkadaşlar bugün benim servisdeki 22. işgünümdü ve cihazın onarıldığını ve teslim alabileceğimi söylediler.Tabi dünyam başıma yıkıldı şunun şurasında 30 işgününe ne kalmıştıki. Ayrıca belirteyimki cihazım aynı sebepden dolayı ikinci sefer servisdeydi ve lcd ekran kablosunun değişimine karar verilmişti.

Bunun üzerine bugün öğlen saatlerinde Okmeydanına gittim sıra numarası aldım ve beklemeye başladım sanki bankanın yoğun bir saatinde sıra bekliyomuş gibi önümde yaklaşık 20 kişi vardı. Neyse yaklaşık 1 sattlik bir beklemenin ardından sıra bana geldi ve kız bana cihazımı getirdi.Formu teslim ettim ve bana onarım sonrası kısmına isim soyad yazıp imzalamamı istedi, bende hayır öncelikle cihazı kontrol etmek istiyorum dedim.Şöyle suratıma sert bir ifadeyle bakarak o zaman bankonun önünde değilde şöyle karşı koltukların üzerinde kontrol etmemi söyledi.Laptopu aldım ve koltukların üzerinde kontrol etmek istedim ancak cihaz açılır açılmaz zayıf pil uyarısı verdi ve kapandı.Şarj aletim yanımda olmadığı için mecburen cihazı sarıp sarmalayıp işyerinin yolunu tuttum,tabi bu arada formuda hala imzalamamıştım.
    İşyerine geldim cihazı şarja takıp açtım ve sorunun çözüldüğünü gördüm.(İçimi buruk bir sevinç kaplamıştı )O sırada yanımda bulunan arkadaşım cihaza hafif yandan baktığı için ekranın etrafındaki çerçevenin niye bu kadar ekrandan ayrık olduğunu sordu.Ahha bende bakınca ekran çerçevesinin yaklaşık yarım santim aralık olduğunu gördüm,tabii hemen diğer taraflarıda incelemeye başladım ve ekranın sol alt köşesindeki notebook kilidi takılan yerinde dış kısımdaki çerçeveden yaklaşık yarım santim aralık olduğunu gördüm,hatta oraya parmağımı takıp kaldırınca yaklaşık 2 santim kadar aralanıyordu,büyük ihtimalle ordaki tırnakları kırmışlardı.

Hemen cihazı alıp Okmeydanının yolunu tuttum ve hemen ordaki kıza durumu izah ettim.Oda içerden benim cihazla ilgilenen teknisyeni çağırdı,teknisyen önce bana bu cihazı buraya getirdiğinizde bu ayrıklıllar yokmuydu falan gibi birşeyler söylemeye çalıştı,tabi hemen itiraz ettim.Sonra inceledi ve menteşenin ordaki bir parçanın kırılmış olabileceğinden bahsetti ve bu parçanın değişmesi gerektiğini ve ellerinde olmadığı için(zaten ellerinde ne varsa) parça siparişi vermeleri gerektiğini söyledi.Ve asıl bomba burda patlıyor yeniden servis kaydı açtırmamı söyledi. Bende hemen itiraz ettim tabiki ürünü henüz teslim almadığımı,yeniden servis kaydı açtırmam gerekmediğini ve cihazı eksiksiz ve tam olarak bana teslim edemediğiniz için aynı formu bana geri vermeniz gerekiyor dedim.Teknisyen ve bankodaki kız arasındaki ufak bir konuşmadan sonra benim dediğimi kabul etmek zorunda kaldılar ve formumu bulup bana geri verdiler.

Evet şimdi tekrar bir bekleyiş süresi içerisine girdim,sonucu merakla bekliyorum.30 Ocak Çarşamba günü 30 işgünü dolacak bakalım o zamana kadar bir gelişme olacakmı...

Bu arada benden cihaz teslim almaya gidecekler için bir tavsiye,orda cihazı verirken herkese formu imzalatıp teslim ediyorlar ama bu durumu kesinlikle kabul etmeyin ve cihazı kontrol ettikten sonra formu imzalayacağınızı söyleyin...

Bu olaydan 1 gün sonra yani 23 Ocak günü servise geri bıraktığım cihazımda lcd back panel değişimine karar verilmiş ve parça siparişi verilmişti.Ama ne yazıkki bugüne kadar lcd back paneli temin edemediler ve iade işlemlerini başlattım....

• hp 30 günde tamirini tamamlayamadığı laptoplarla sevindiriyo en azından müşterilerini

Orjinalden alıntı: sismayy
    Yalnız 1.5-2 ay cok uzun bir süre ben ilk para iademi 1 hafta gibi bir sürede almıştım (HP den) bence bir arastır

Arkadaşım daha önce para iadesi alanları burda ve başka yerlerde görmüştüm.Bu süre birazda şansa bağlı olarak değişiyor herhalde.Mesela 10-15 gün içerisinde alandan tutunda 2 ay kadar bekleyenine bile rastlamıştım.Gerçi daha önce de belirttiğim gibi ben bu cihazdan kurtulayımda 3 ay bile beklemeyi göze almıştım... Bu yüzden bu süreyi kendime pek dert etmiyorum....

• quote:

Orjinalden alıntı: atleticos

quote:

Orjinalden alıntı: sismayy

Arkadaşım daha önce para iadesi alanları burda ve başka yerlerde görmüştüm.Bu süre birazda şansa bağlı olarak değişiyor herhalde.Mesela 10-15 gün içerisinde alandan tutunda 2 ay kadar bekleyenine bile rastlamıştım.Gerçi daha önce de belirttiğim gibi ben bu cihazdan kurtulayımda 3 ay bile beklemeyi göze almıştım... Bu yüzden bu süreyi kendime pek dert etmiyorum....

Ben herşeyi göze aldım. 59. günüm geride kaldı...

PlayStation 4 &amp; PS Vita
    PSN: Buyomer
    MacBook Pro with Retina Display 15-inch - iPhone 6s 64GB Space Gray - iPad Air 2 16GB - Apple Watch
    Olympus OM-D EM5 &amp; M.Zuiko Digital ED 12-50mm 1:3.5-6.3

• quote:

Orjinalden alıntı: omer1990
    Ben herşeyi göze aldım. 59. günüm geride kaldı...

30 işgününü doldurduktan sonra para iadesi almak istedin ve 59.günmü oldu...
    MONSTER T77FL904 Intel® Core™2Duo T7700 512 MB nVIDIA GF8600MGT 15.4" WXGA(1440 x 900) 4 GBDDRII 800Mhz 320GB 7200 RPM 3d mark 2006 4401puan
  • Atleticos Huzurlarında Saygıyla Eğiliyorum abi.

Darısı başımıza .

yaw bu hp adam olcak yada yoğunlukta azalma var. 2 gündür hatta hiç bekletmeden konuşuom gerekli kişilerle tuhaf geldi bekletionuz diyip çıkışıoduk fırsat olmadı.
  • Ben ona bonkörlük değil beceriksizlik derim getirsinler 1 haftada taksınlar pili o zaman para iadesi yapmazlar merak etme atıyorlar bir kenara sonra süresi doluyor mecburen yeni ürün veriyorlar eski üründe piyasada olmadığından yenisini veriyorlar e yenisi de daha yüksek konfigrasyonda oluyor. Yoksa yeni aldığını götür bakalım şu an piyasada olsun aynısını verirler.

@atleticos dostum İstanbul'daysan hp genel merkezi var anadolu yakasında direk faturanı gerekli evraklarını al oraya git orada başlat işlemleri 4-5 güne alan var bu yöntemle.

Orjinalden alıntı: gooogle96

21.iş günüm doluyo. zaman ne kadar çabuk geçiyo.

Ne zaman verdin aleti? Ayın kaçında?

Orjinalden alıntı: DoKuZuNCuKaPI

@atleticos dostum İstanbul'daysan hp genel merkezi var anadolu yakasında direk faturanı gerekli evraklarını al oraya git orada başlat işlemleri 4-5 güne alan var bu yöntemle.

Dostum iki gündür yoğun bir şekilde telefon görüşmesi yapmaya çalışıyorum,tabiiki benle ilgilenen(daha doğrusu ilgilenmeyen) müşteri temsilcisiyle.Ama en sonunda bu akşam üstüne doğru heralde son aşamaya geldik.Pazartesi sabahı adaptör ve kumandayı hp onarım merkezine teslim edip iade faturasını hp nin Almanya'da bana verilen bir adresine göndererek işlemleri tamamlayacağım.
    Bu arada benim cihaz şirket adına satın alındığı için şimdi bir iade faturası kesmem ve bu faturanın orjinalini Hp Almanya'da bir adrese benim tarafımdan gönderilmesi gerekiyormuş.Sizin cihazlarınız kendi adınızamı faturalıydı,bu tür prosedürlerle uğraştınızmı.Bilgisi olan arkadaşlardan görüş bekliyorum...

NOT: Bu akşam telefonuma mesaj geldi cihazınızın onarımı tamamlanmıştır gelin alın diye.Yalnız 2 gün kadar geç kaldılar herhalde..

• benimde bilgisayarım garantiye gitmişti tam 30. iş günü geldi çattı ama tam mesai bitmeden telefon açtılar bilgisayarınız hazır gelin alın diye bende çok şansızım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.