Evet doğru okudunuz. 2000 öncesi nesil piko efsanesini bilir. Bugün yıllar sonra bakkalda tekrar gördüm ama o da ne? Fiyatı 75 kuruşa yükselmiş. Kesenin ağzını açtım ve o pikoyu aldim. Hem de 2 tane! Pakedi açtığım anda içimi bir kuşku kapladı, "ya eski tadı alamazsam?" Bu sorunun cevabını öğrenmenin tek yolu vardı, güzel bir ısırık almak. Ben de derin bir nefes çekerek cesaretimi topladım ve o ilk ısırığı aldım. O da ne! Dilimdeki tat tomurcukları hırslı bir kemençe eşliğinde horon tepmeye başladılar. Beynimdeki dopaminler, reseptörlere Merzifonlu Kara Mustafa Paşa'nın Viyana kapılarına dayandığı gibi dayanmaya başladılar. Lakin bir fark vardı. Kara Mustafa Paşa kapıları açamamıştı ama benim dopaminlerim başarılı oldu ve reseptörlerin kapılarını ardına kadar açıp beynimin her bir hücresine nüfuz etmeye başlamıştı. Artık geri dönüşü olmayan bir yola girmiştim ve bana yapacak tek bir şey kalmıştı. Beynimdeki dopamin tekrar normal seviyeye gelene kadar anın tadını çıkarmak. Takribi yarım saat kadar sürdü bu. O yarım saat bittikten sonra o ilk ısırığı almaya cesaret etmemin ne kadar doğru bir karar olduğunu anlamıştım ve sorunun cevabını öğrendim, "Piko hala çocukluğumuzdaki gibi lezzetli!" Az sonra 2. Ve son Piko'mu da yiyeceğim. Teşekkürler Piko!! ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mutlu Olmak İçin 75 Kuruş Yeterli

-
-
Iyi de kanka onceden 25kr verip bunun 2 kati buyuklugunde piko aliyoduk. Simdi 75kr verip yarim halini anca alabiliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çurablraını çıkra -- 26 Haziran 2020; 14:17:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fakir avuntusu
Sen hangi cikolatalara para veriyosun kanka merak ettim?quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Fakir avuntusu
-
Sende lacivertisin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Fakir avuntusuSenin gibilere genelde cevap vermem. Cevap verilmeye layık değilsiniz çünkü ama sadece bu dediğini yaşı küçük başka kardeşlerime de yaptığını tahmin ettiğinden onların kalplerini kirmani engellemek için cevap veriyorum.
Muhtemelen kardeşim yaşındasın ve yıllardır çalıştığım için senin babandan aldığın harçlığın en az 4-5 katını bir günde kazanıyorum. Bunu soyleme sebebim zenginliğimi kanıtlamak değil -ki değilim zaten- kendi mutsuzluğu yüzünden eğlenen diğer insanların da hevesini baltalayan senin gibi eziklere haddini bildirmek.
Zenginliğiyle övünen tiplerden nefret ederim -hele seninki gibi baba parasiysa- ki sen de zengin değilsin zaten. Sadece yanlış kişiye çattın bu sefer. Şimdi git kendi köşende mastürbasyonunu yap ve bizi nostaljimizle başbaşa birak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 26 Haziran 2020; 14:41:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mutlu olmak için büyük nedenlere gerek yok.
Cebimde 75 kuruşum var, havada bahar...
-N.Hikmet
-
Offf
-
Ben bunu pek sevemedim de peki kek vardı onu çok severdim.piknik bisküvi vardı çok ucuzdu ama çok güzeldi.şimdi hiçbir şeyin tadı kalmadı
quote:
Orijinalden alıntı: TEHETMutlu olmak için büyük nedenlere gerek yok.
Cebimde 75 kuruşum var, havada bahar...
-N.Hikmet
Aynı fikirdeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Fakir avuntusu
|
Iyi de kanka onceden 25kr verip bunun 2 kati buyuklugunde piko aliyoduk. Simdi 75kr verip yarim halini anca alabiliyoruz.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X