Şimdi Ara

Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.845
Cevap
90
Favori
239.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

532 aradım

paket yükleme bölümünden uzun vade kısmından mutlu mega 70 gb paketini satın aldım 2,5 ay vardı eski paketim bitmesine

yeni paketi 9,5 ay kullanış olacağım 1000 tl / 9,5 ay : 105,26 tl hiç bir operatörde 7,35 gb internet paketli bulamam

• Telefon açıkken, hat çekiyorken, telefon uçak modunda falan değilken ulaşılamaz oluyorsunuz. Arayan kişi "Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor..." mesajini duyuyor. Tıpkı telefon kapalıymış, uçak modundaymış, çekmiyormuş gibi. Biri aradığında UpCall gerçek zamanlı olarak bildirim gösteriyor, kimin aradığını anında görebiliyorsunuz. Bu bildirimi alabilmek için internet bağlantınızın açık olması gerekiyor.

Bu mod açıkken telefonunuzu kapatırsanız, telefonunuzu açtığınızda ve internete bağlandığınızda, telefon kapalıyken aramış olan varsa onları da bildiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cossie C kullanıcısına yanıt

evet

• Nikki Sixx kullanıcısına yanıt

ücretsiz mi bu özellik?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Evet.

• Arkadaslar mutlu mega 70 paketi hem mobil uygulamada hem web'te satin al secenegi cikmiyor, kaldirmislar. Ne guzel kredi kartindan taksit yapabiliyorduk simdi illa tl yukletiyor tam bir sacmalik. Bildiginiz bir yontemi var mi direkt paketi yuklemenin?

• MUTLU MEGA 70 GB yazıp 2200’a göndererek paketi hattınıza tanımlayabilirsiniz.

• Bu paketi 320TL ye almıştım o dönem fena değil demiştim. Şuan aynı içerik 1000TL ye satılıyor ve herkes bunun ne kadar ucuz bir paket olduğundan hemen alınması gerektiğinden bahsediyor. İşin garibi bunu diyenler haksız da değiller...

• aylık mı 70 gb internet 25bin dk

• fast-man F kullanıcısına yanıt

Dostum aylık olsa paket 15 bin TL olur :)

Yıl boyunca mobil internetini az kullanan, çevrimdışı video indirip izleyen, sosyal medya ile çok işi olmayan birisi isen ancak yetecek bir tarife bu. Ben geçen yıl güzelce biraz da dikkat ederek almıştım. Bu sene tekrar aldım. Aylık 6 GB civarına geliyor İnternet. Ayrıca haftada bir gün turkcell salla kazan ile de 6 saatlik indirimler geliyor. Hafta sonu dışarıdaysam salla kazan internetini kullanıyorum. Yetiyor çok şükür yani.

• Cossie C kullanıcısına yanıt

ben müşteri hizmetlerine sesli hizmet ile aldım tuşlayarak

532 arayınca paket satın almak istiyorum diyin ardından uzun süreli paketler okunuyor

• derya78 kullanıcısına yanıt

Kredi karti bilgilerini tuslayarak mi aliniyor yoksa tl bakiyesinden dusulerek mi?

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

ben tl yükledim o şekilde aldım

kredi kart ile alınıyor mu mh görüşün

• Eğer turkcell bayisi varsa yakınınızda gidin ordan kartla yükleyin, kanser olmayın mh ve telefonla.
    Telefonla yüklemede sorun oldu uğraştırdı biraz, bi ara mh deki ne dese iyi; paket bitmeden alamazsınız bitirin ancak öyle alırsınız dedi. Daha da birşey demiyorum..

• Google,a mutlu mega 70 yazdım , Türkcell sayfasına giriş yaptım , kredi-banka kartı ile paketi satın aldım.

• Mobil uygulamadan tl yükledim. Müşteri hizmetlerini aradım. Paketi kendisi aktif etti anında oldu. Hala alınabiliyor arkadaşlar.

Numara yanımda olmadığı için diğer hattımdan aramıştım. Doğrudan numaran ararsanız kredi kartı ile ödeme yaparak da alabiliyormuşsunuz öyle dedi Mh temsilcisi. Ben hat yanımda değil diye tl yükleyerek onlara aktif ettirdim.

• Arkadaşlar merhaba Vodafone ve Türk telekom'da böyle paketler var mı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.