Şimdi Ara

Mutlaka okuyun File.army

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bahsedeceğim olay kesinlikle bir musluk sistemi veya reklam tıklayarak bitcoin veren birşey değildir !!!

    File.Army Nedir ?

    Misyonumuz, dünyadaki herkesin kendi sevdiği işi yaparak hayat kazanmalarını sağlamaktır.
    Otomasyon ve yapay zeka, dünyadaki işlerin kötüye gitmesini sağladığı için, herkesin girişimci olanaklara sahip olmasına önem vermekteyiz.
    File.Army, yaşa, dile veya eğitime bakılmaksızın, kendileri için para kazanma becerisi olan herkese para vermek için planlanan bir dizi sitenin ilkidir. File.Army ve kullanıcı sıralamaları büyüdükçe ve başarılı oldukça, sonraki siteler daha büyük kazanç fırsatları sunmak için serbest bırakılacaktır.

    Nasıl çalışır ?
    Eski model: Sosyal ağlar ve içerik siteleri kullanıcılarından kazanç elde ederler ve hiçbir şeyi geri veremezler. Kullanıcılar, reklam ağırlıklı deneyimlerden başka hiçbir şey almıyor ve aslında kişisel gizliliklerinden ötürü çok ağır bedeller ödüyorlar.
    Yeni model: File.Army'deki reklamlarla sayfa görünümlerinden geleneksel yöntemlerle para kazanmak için çevrimiçi pazarlama sektöründeki kaldıraç, ölçek ve deneyimimizi kullanıyoruz. Sonra katkıda bulunuyoruz. Kullanıcılarımıza harika bir içerik göndermek ve eğlenmek için insanlarla paylaşmak için ödeme yapıyoruz. Kullanıcılarımıza o gün kazandıkları tutar her ne kadarsa mikro kuruş bile olsa günlük ödenmesini yapıyoruz.

    Yeni model: File.Army'deki reklamlarla sayfa görünümlerinden geleneksel yöntemlerle para kazanmak için çevrimiçi pazarlama sektöründeki kaldıraç, ölçek ve deneyimimizi kullanıyoruz. Sonra katkıda bulunuyoruz. Kullanıcılarımıza harika bir içerik göndermek ve eğlenmek için insanlarla paylaşmak için ödeme yapıyoruz. Kullanıcılarımıza o gün kazandıkları tutar her ne kadarsa mikro kuruş bile olsa günlük ödenmesini yapıyoruz.

    Biz kimiz ?
    File.Army, internet girişimcisi Price Givens tarafından, sevdikleri işi yaparken kendine güvenen ve başarılı olmak için insanları güçlendirmek amacıyla kurulmuştur.
    Givens, iki NASDAQ şirketinin bir subayı / müdürü. 404Publishing.com, FiatLeak.com (sahibi), Movie.Info, CreditCard.Info, Vacation.Info, Loans.Info Ve diğer çevrimiçi işletmelerin kurucusu.

    File.Army'yi kullanarak nasıl para kazanabilirim?
    File.Army'de para kazanmak kolaydır.
    Resimleri yükleyin ve paylaşın.
    Birisi resminizi görüntülediğinde para kazanıyorsunuz.
    Birisi imajından hoşlandığında para kazanıyorsunuz.
    Birisi sizi takip ettiğinde, para kazanıyorsunuz.
    Bazen, giriş, açılış bültenleri ve daha pek çok şey için bonus para kazanabilirsiniz.

    Ne sıklıkla ödeme yapacağız?
    Hergün ödeme yapacağız.
    Ne kadar kazanabilirim?
    Tüm kazançlar bitcoin global para birimini kullanarak ödenir. Her bir kullanıcının trafik kalitesi zamanla derecelendirilir. Yüksek kaliteli trafik üreten kullanıcılar daha yüksek oranlarda kazanabilirler.
    Sahte trafikten para kaybetmek istemiyoruz, bu nedenle yeni kullanıcılar konusunda dikkatli davranıyoruz. Yeni kullanıcılar Onbaşı olarak başlıyor. Kullanıcılar, trafiğin kalitesine bağlı olarak yükseltilebilir veya indirgenebilir.
    Oranlar, pazar koşullarına ve trafiğinizin kalitesine bağlı olarak istediğiniz zaman değişebilir. Yüksek kaliteli trafik üreten kullanıcılar daha yüksek oranlarda kazanabilirler. Sistemimiz düşük kaliteli trafik algılarsa, sıralama ve oranlarda düşürülecektir. Bunu bir uyarı olarak kabul edin, hesabınız daima askıya alınabilir.

    Arkadaşlar kısaca anlatmak istedim çeviriyi kendim yaptım, amacım türkiyedeki potansiyeli büyüterek herkesin kazanmasını sağlamak, şunu söyleyim bu proje yeni başladı
    yani site 10 gün önce kuruldu ve kesinlikle ponzi değildir sistem sizden para istemiyor, File.Army sitesi bir sosyal medya düzeninde çalışıyor profiliniz var sürekli resim paylaşıyorsunuz bu resimleri forumlarda diğer medyalarda paylaştığınızda izlenme başına size btc ödeniyor aynı zamanda sitenin kendi içerisinde sizi takip edenlerden ve resimlerinizi beğenenlerdende btc kazanıyorsunuz başlangıç limitiniz günlük 2$ ve çok kolay birşekilde o parayı kazanıyorsunuz aşağıya gerekli linkleri bırakıyorum. Türkiyedeki bütün kullanıcılan facebook grubundadır ve karşılıklı takipleşme beğeni yapabilir.
    Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

    Alp IŞIK File.Army:https://www.youtube.com/watch?v=gKaXo85NeX4

    File.Army Türkiye:www.facebook.com/groups/File.ArmyTurkey/

    Website:https://file.army/
    https://file.army/bitcoin

    Reddit Destek hattı:https://www.reddit.com/r/filearmy/

    Mutlaka okuyun File.army



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narcissuspp -- 26 Ocak 2017; 12:42:1 >







  • hocam anlamıyorum ben gnlük çok az kazanıyorum neden acaba

    Mutlaka okuyun File.army
  • bu site artık öldü. böyle sitelerden devamlı para kazanamazsınız. şu siteye üye olun 100-200 referans kasın ayda 0.1 - 1 arası btc garanti.https://goo.gl/RxRQz5



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helloween -- 25 Mart 2017; 13:8:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.