Arkadaslar farkettim ki hemen herkesin izlemis olduğu artık genel kültür olmus basyapıt filmlerden izlemediğim çok var. Mutlaka ama mutlaka izlenmesi gereken filmlerden olusan kücük bi liste yapabilir misiniz ?
Bir de çok çok meşhurlar harici oyuncu ve yönetmen bilgim yok. Hatta film isimlerini bile bilmem anlatırlar da " hee o filmi diyosun" falan yaparım izlediklerimin bile genelde bilmem ismini. Bunların aklımda kalması için ne yapmam lazım ?
Herkesin bu konularda çok bilgili olmasına gerek yok.Sadece muhabbete dahil olmak için izliyeyim diyosan o ayrı. Zaten herkesin izlediği az çok aynı filmler.Sanatsal ve felsefi boyutta takılanlar daha farklı filmler izliyor. Akılda kalması olayı için de , filmleri izledikten sonra biraz araştırma yapmalısın.Oyuncuları kim,yönetmen vs. Imdb den bakarsın puanına,oyuncularına,başka nerde oynamış vs. Liste hazırlamıştım ordan filmlere bakabilirsin. http://www.imdb.com/list/ls000019281/
last_uk
kullanıcısına yanıt
Hocam liste için teşekkür ederim. Öyle her filmi bilen bi adam da olmak değil derdim öncelikle herkesin izlemis oldugu filmleri bitirmek sonrasında da biraz oyuncular ve yönetmenler hakkında fikir olusturmak sonrasında da günceli takip etmek ..