Şimdi Ara

/ / / / / / Müthiş Notebook \ \ \ \ \ \ Performans Canavarı !!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kutusu ve tüm içeriği mevcut, faturalı, çiziksiz tertemiz ve çok az kullanıldı. Tam bir performans canavarı.

Özellikler :
    -------------------------------------------

Notebook Markası : MSI
    İşlemci Markası : Intel
    İşlemci Tipi : Intel Core i7
    İşlemci Hızı : İ7-3630QM - 2.4 GHz Turbo Boost ile 3.4 GHz'ye kadar
    İşlemci Cache : 6 MB
    Ekran Boyutu : 17.3
    Ekran Tipi : Full HD (1920x1080) LED backlight Anti-glare
    Ekran Çözünürlüğü : 1920x1080
    Ekran Kartı : Nvidia
    Ekran Kartı Belleği : Paylaşımsız, 4 GB
    Grafik İşlemcisi : NVIDIA GeForce GTX680M 256BIT DDR5
    HDMI : Var
    Sistem Belleği : 16GB
    Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3
    Max Bellek : 32 GB
    Disk Kapasitesi : 750GB + 128GB SSD
    Disk Hızı : 7200 RPM
    Optik Sürücü : Blu-ray sürücü (RW)
    Modem : Yok
    Ethernet : Var
    Wireless : Var
    Bluetooth : Bluetooth 4.0
    E-Sata : Var
    Usb Portu : 2 USB 2.0 + 3 USB 3.0
    Video Portu : D-Sub (VGA)x1
    Klavye : Arkadan aydınlatmalı Numerik TR Q Klavye
    Hoparlör : 2 x 2 W speakers
    Kart Okuyucu : SD(XC/HC)/MMC/MS(PRO)/xD, SD(XC/HC)/MMC/MS(PRO)/xD
    Kamera : HD type (30fps@720p)
    Touchpad : Çok Fonksiyonlu Touch Pad
    İşletim Sistemi : Windows 8
    Paket İçeriği : Steelseries Siberia Headset, Steelseries Gaming Mousepad (Dragon printed), MSI Targus Demolition Backpack (Sırtcantası), MSI Gaming Mouse
    Pil Teknolojisi : 9-cell Li-lon Pil
    Notebook Ağırlığı : 3.90 Kg
    Garanti Süresi : 24 Ay Resmi MSI Servisi
    Notebook rengi : Siyah

Ankara elden teslim veya tüm Türkiye'ye kargo ile teslim edilebilinir. Taksitli almak isteyenler için istenilen sitelere ilan açılabilinir.

Fiyat : 3900 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Takdir sizin ancak ben geçen hafta 4700mq (4. nesil i7) + 1 tb disk 7200 rpm + bluray li modelini 3000 tl den aldım gtx 765 var üzerinde.
    Fiyatınız biraz yüksek kaçmış gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fowell-one

Takdir sizin ancak ben geçen hafta 4700mq (4. nesil i7) + 1 tb disk 7200 rpm + bluray li modelini 3000 tl den aldım gtx 765 var üzerinde.
    Fiyatınız biraz yüksek kaçmış gibi duruyor.

belirttiğiniz modelin performansı bu bilgisayarın %50 si kadardır belirtmek isterim.

bu sistemde de blueray olmakla birlikte 120 GB SSD + 750 GB 7200Rpm disk bulunmaktadır. Ayrıca ekran kartı GTX680 sizin GTX765 in neredeyse 2 katı hızlıdır :) İşlemciniz 4. nesil olmasına karşın bu işlemci ile aynı performansı göstermektedir.

Bu bilgisayarın şu anda 0 fiyatı 5200 TL dir.

lütfen araştırarak ve öğrenerek yorum yapalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliunal -- 8 Aralık 2013; 19:20:13 >
  • Hocam islemciler ayni degil yuzde 5 civari arkadasin ki 4. Nesil olan daha iyi ekran kartina gelincede iki kati demissiniz bu yuzde yuz daha guclu demek fakat bu gercegi yansitmiyor daha guclu oldugu asikar fakat neredeyse iki kati degil yanlis anlamayin amacim ilaninizi bozmak degil ama bilgiyi dogru verirseniz daha saglikli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenyagcitr

Hocam islemciler ayni degil yuzde 5 civari arkadasin ki 4. Nesil olan daha iyi ekran kartina gelincede iki kati demissiniz bu yuzde yuz daha guclu demek fakat bu gercegi yansitmiyor daha guclu oldugu asikar fakat neredeyse iki kati degil yanlis anlamayin amacim ilaninizi bozmak degil ama bilgiyi dogru verirseniz daha saglikli olur.

merhaba,

"http://www.cpubenchmark.net/" hocam alın buradan net bir şekilde sağlıklı ve doğru bilgiyi sizde edinin :) ayrıca oyun bazındada "http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-680M.72679.0.html" bu adresten kendi grafik kartınızın performansıylada karşılaştırma yapın ve ne fark olduğunu görün ve lütfen yorum yaparken araştırarak öğrenerek ve bilerek yorum yapın.

ilanı bozmamakla ve sağlıklı bilgi vermekle suçluyorsunuz beni ama kusuruma bakmayın da elinizdeki 3000 TL lik bilgisayarın ( keşke model vs verseydinizde bizde sizinkinin teknik özelliklerini görseydik ) 5200 TL lik bilgisayarı geçeceğini ima ediyorsunuz.

Performansa gelince gönderdiğim adreste gerçeği görebilirsiniz hadi onu geçtim fiyatı bile neredeyse 2 katı hocam :)

saygılarımla dahada uzatmıyorum konuyu. Lütfen alacak adam alacaksa yorum yapsın :)

• Hem benim sattigim laptoba fiyat bicmissin hem gtx 765m oldugunu gormussun hem sistemi yazsaydin diyorsun
    Abd fiyatini alip turkiyeye uyarliyan nadir sahsiyetlerdensin.
    Ekran karti icin iki kat performans diyordun simdi fiyati iki kati diyorsun.
    İsim sana laf yetistirmek degil fakat ayni sekilde yazmaya devam ediyorsun. Cevap verme hakki dogdugunu dusunuyorum benim isim senin ilaninla degil malina laf yaptigim da yok keske olayi bu noktaya cekmeseydin hayirli satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenyagcitr

Hem benim sattigim laptoba fiyat bicmissin hem gtx 765m oldugunu gormussun hem sistemi yazsaydin diyorsun
    Abd fiyatini alip turkiyeye uyarliyan nadir sahsiyetlerdensin.
    Ekran karti icin iki kat performans diyordun simdi fiyati iki kati diyorsun.
    İsim sana laf yetistirmek degil fakat ayni sekilde yazmaya devam ediyorsun. Cevap verme hakki dogdugunu dusunuyorum benim isim senin ilaninla degil malina laf yaptigim da yok keske olayi bu noktaya cekmeseydin hayirli satislar

önce okuduğunu anla ! Ekran kartı 2 kat performanslı dedim ve hatta onu geçtim fiyatı bile 2 katı dedim.

ABD falan filan değil kardeşim "http://www.pcdepo.com/msi-nb-gt70-0ne-836tr-notebook-urun9286.html" al sana tr deki fiyatı modeli markası yazıyor tüm tr sitelerini araştır ve gör fiyatı kaç liraymış ! Öyleki sana linkler bile attım performans farkını gösteren ve sen hala bana burada bilgisayar ile ilgili yanlış bilgi verdiğimi ima eden ABD falan diyosun; öyle bitarafından atarak yorum yapılmaz araştır, bak, gör, öğren ondan sonra laf söyleyeceksen söyle sonra böyle yanlış şeyler söyler olursun !

bu noktaya çekmek istemezdim ama araştırılmadan bilmeden yapılan yorumuda öyle izleyecek değildim!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.