Bildirim
Müthiş gitar ustası, inanılmaz solo.(İzlemeyen bin pişman) (2. sayfa)
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fati sadece saçmalıyosun başka bişe değil -
Abi adam sweep yapıyo dalga geçmeyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Planet
http://www.youtube.com/watch?v=TTcLhKdOqu8
İşte bu sanat budur
quote:
Orijinalden alıntı: Fyrad
Fati sadece saçmalıyosun başka bişe değil
Sağol Yav demek istiyorum ki adam bişey çalmaya çalışmıyor ne kadar hızlı olduğunu gösteriyor neyse işte herneyse öyle
-
-
Gitar ustasımı lazım..Asım can Gündüz -
quote:
Orijinalden alıntı: Arcatera
quote:
Orijinalden alıntı: Kürşat.
quote:
Orijinalden alıntı: Arcatera
Al dinlede müzik neymiş gör ;)
Bu müzik mi gürültü mü anlamadım ? Sırf bir gürültü var müzik mi diyorsunuz siz aranızda ona?
Müzik kavramını önünüze geldiği gibi kullanmayın aşağıdakini dinleyin de müzik neymiş görün.
Tövbe yarabbi ya. Satanistlerin yaptığı gürültü müzik oldu.
kürşat o adam türktür müslümandır satanizm ile hiçbir alakası yok metale satanizm i bulaştıran black metal yapan 2-3 ameledir o kadar.
ayrıca neresi gürültü anlamış değilim
Katılıyorum Gökan Her metalciyi satanist sananlar var forumda gene çattık birine
-
-
Haydaaaa...
BU adam benim çok eski bir dostum, hatta adı da Levent. Nerden buldunuz bu video yu? Başkent universitesinde okuyor yanlış hatırlamıyorsam ve bir grubu var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 26 Ocak 2010; 20:23:53 > -
Ayrıca çok sağlam CS oynar, ilk çıktığı zamanlarda Ankara'yı kasıp kavururduk CS de, sonrasında taşındı falan ayrı düştük amma geçenlerde bir ss yolları 53-2 mi ne frag kasmış. Çılgın çocuktur -
bi iki sweep le usta olunmaz.. bunlar teknik hareketlerdir çalışan herkes yapabilir ama ustalık başka bi boyut.. hakkını da yemeyelim tabii bayaa hızlı çalıyo -
quote:
Orijinalden alıntı: Helldancer
Ayrıca çok sağlam CS oynar, ilk çıktığı zamanlarda Ankara'yı kasıp kavururduk CS de, sonrasında taşındı falan ayrı düştük amma geçenlerde bir ss yolları 53-2 mi ne frag kasmış. Çılgın çocuktur
Çok kanım ısındı. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Helldancer
Ayrıca çok sağlam CS oynar, ilk çıktığı zamanlarda Ankara'yı kasıp kavururduk CS de, sonrasında taşındı falan ayrı düştük amma geçenlerde bir ss yolları 53-2 mi ne frag kasmış. Çılgın çocuktur
Bize ne? -
Hakaretmi ediyim Kürşat. Müziğin M sinden anlamayan Kürşat git kumda oyna Kürşat, Kurtlar Vadisi seyret Kürşat. -
quote:
Orijinalden alıntı: Otlakçı
Alın Müzik Neymiş Görün..
Müzik neymiş diye soran olmadı.Ayrıca müzik neymiş görmek istersek The Beatlestan önce dinlenilecek tonlarca şey var emin ol.Piyasa hareketlenince (Led Zeppelin,Deep Purple,Black Sabbath,Alice Cooper vs bir sürü grup sayarım) saçma sapan bahane bulup dağılan gruptan ne beklersin.
-
-
Demin kendisini ekledim facebookda. Geçit diye grubu var. -
mesajım bulunsun. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X