Şimdi Ara

Müthiş fırsat kar yok tamamen foruma özel!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde arçeliğe ait sadece televizyon alımı için 400 tl lik bir indirim kuponum var. Ama televizyona ihtiyacım yok. Ben bu forumdan cep telefonumu da iyi fiyata sattığım için forumdaki arkadaşlar faydalansın istiyorum. Önerim şu: arçelik.com dan ve ya şubelerinden beğendiğiniz almak istediğiniz televizyonun modelini siz seçin ben 400 tl indirimli fiyatıyla size gönderebilirim. Diğer satıcılar gibi önden parayı yolla televizyonu al muhabbeti de yapmıyorum. Çünkü ben esnaf falan değilim. herhangi bi kar da gütmüyorum. Sadece indirim kuponun bi kullanım tarihi var boşa gitsin istemiyorum. mesajla ulaşabilir detaylı bilgi alabilirsiniz. Antalya içi elden teslimat ve ya ptt ödeme kontrollü gönderebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• karşılıgında taleb ettiğiniz nedir?

edit: anladım ben almak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak27 -- 23 Haziran 2014; 14:28:59 >
  • yanlış anladınız ben birşey satmıyorum biz arçelikten düğün alışverişi yaptık 400 tl tv indirimi verdiler antalya şubeden ben tv yi başka yerden aldığım için ihtiyaç kalmadı eğer tv almayı düşünüyosanız arçelikten bi model beğenin söyleyin ben şubeden indirimli fiyatıyla alıp size gönderirim burda benim amacım bişey kazanmak değil sadece tv almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak sonuçta zarar da etmiyorum karda

• Ben tv leri sordum 47-lw-9377 indirimle birlikte 1699 tl ye geliyormuş siteden bakabilirsiniz piyasa fiyatı sanırım 2100 tl ben temin edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: uersoz76

Ben tv leri sordum 47-lw-9377 indirimle birlikte 1699 tl ye geliyormuş siteden bakabilirsiniz piyasa fiyatı sanırım 2100 tl ben temin edebilirim

Tüm tv'lerdemi geçerli eğer öyle ise ben yeni ps4 aldım ve tvler tüplü led tv ihtiyacım var eğer 400 liralık indirim her üründe geçiyorsa beni cidden çok rahatlatır
  • 2000 tl ve üzeri tüm led tv ker için geçerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.