Şimdi Ara

Müthiş bir yazılım ! Recuva ! Silinen dosyaları geri getirme !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Müthiş bir yazılım ! Recuva ! Silinen dosyaları geri getirme !

Evet arkadaşlar size bir programı tanıtmak için bu konuyu açtım. Programın ismi : Recuva...
    Ben bugün Aion isimli oyunu indiriyordum. Malum dosya boyutu oldukça büyük. 27gblık dosyanun 25gb ı yüklenmiştiki daha sonra devam ettiririm diye durdurdum downloadı. Ama daha sonra yanlışlıkla inen dosyaları sildim. Dosya boyutu büyük olduğu için kalıcı olarak geri dönüşüm kutusundanda silindi. Bende yapcak birşey yok baştan indireyim dedim. Tam başladım sonra belki silinen dosyaları kurtarabilirim diye bir program aradım ve bunu buldum.. 9-10 ay önceki dosyalar bile var listede. Yükledikden sonra görebiliyorsunuz. Arama butonu var. Örneğin ben Aion oyunun dosyalarını kurtarmak istedim. Ve arama bölümüne aion yazdım. Ve 25gblık dosyaları geri getirdim. (İşlem 10dk fln sürdü) 9-11 ay önce sildiğim filmleri bile gördüm orda... Bende yararlı olabileceğini düşündüğüm için foruma konusunu açma gereği duydum. Aslında bende daha 20 dk önce kurdum :) Zaten programı yayınlayan firmada ünlü.. Bildiğimiz piriform :) (CCleaner , Defraggler ..) Ama gerçekten yararlı bir program.. Buyrun ;

İndirme Linki ;

http://www.piriform.com/recuva

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 24 Kasım 2010; 13:04:09 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Recuva: Silinen Dosyaları Geri Getirme

Silinen önemli dosyalarınızı kurtarmak zorunda kaldıysanız, Recuva size yardımcı olabilecek güçlü bir yazılımdır.

Recuva, yanlışlıkla silinen dosyaları, biçimlendirilen sürücülerden verileri ve hatta hasarlı veya bozuk depolama aygıtlarından bilgileri kurtarır.

Recuva Nedir?

Recuva, Piriform tarafından geliştirilen ücretsiz ve kullanımı kolay bir veri kurtarma yazılımıdır. Windows, macOS ve Linux dahil olmak üzere çeşitli işletim sistemlerinde çalışır.

Recuva Nasıl Kullanılır?

Recuva'yı kullanmak basittir:

• Yazılımı indirin ve yükleyin.
    • Kurtarmak istediğiniz dosya türlerini seçin.
    • Silinen dosyaların bulunduğu konumu belirtin.
    • Taramayı başlatın.
    • Kurtarılacak dosyaları seçin ve orijinal konumlarına veya başka bir konuma geri yükleyin.

Recuva'nın Özellikleri:

• Birden fazla dosya türünü kurtarır: Fotoğraflar, videolar, belgeler, e-postalar ve daha fazlası.
    • Formatlanmış sürücülerden kurtarır: Hatta hızlı biçimlendirme işlemlerinden sonra bile.
    • Hasarlı aygıtlardan kurtarır: Çalışmayan veya bozuk sabit sürücüler, USB sürücüler ve hafıza kartları.
    • Derin tarama özelliği: Silinmiş ancak henüz üzerine yazılmamış dosyaları bulur.
    • Önizleme özelliği: Kurtarılmadan önce dosyaların önizlemesini sağlar.

Silinen önemli dosyalarınızı kurtarmak için güvenilir ve kullanımı kolay bir çözüm arıyorsanız, Recuva harika bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İndiriyorum teşekkürler dostum
  • Ben de yanlışlıkla sildiğim bir filmi geri getirmiştim bununla, tavsiye ederim..
  • Ücretsiz mi yoksa key veya aktivasyon istiyormu
  • eyw reiz güzel prg. downloadding
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

Ücretsiz mi yoksa key veya aktivasyon istiyormu

Ücretsiz
  • Sağolasın dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başarılı bir uygulama teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.