Şimdi Ara

Mutfak robotu, hamur yapma makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

özellikle mantı hamuru yapmak için ve ufak tefek de pasta börek vs. yapmak için 4000tl ye kadar mutfak roboru tavsiyelerinizi bekliyorum....

• açıkçası benim aklımdaki ürün arçeliğin ürünü

grundig versiyonu pandemi başlarında 2000 tl idi

ondan önce 1000 liralardaydı

şuan 4000i geçti

opara edermi bence etmez

hayat normalleşmeye başlasın fiyatlar düşsün öyle alacağım

https://www.arcelik.com.tr/mutfak-makinesi/k-1292-k-multi-sef-profesyonel-karistirici-dograyici

https://www.grundig.com.tr/kucuk-ev-aletleri/mutfak-makinesi/kmp-8650-s-kitchen-machine-mutfak-makinesi//

• JackDaniels kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumunuz için.. Ben kafayı bozdum ankarsrum marka alacam... Şu aralar 7000tl ben de biraz bekleyeceğim...
  • dennyy D kullanıcısına yanıt

genelde yutdışı videolarda vs hep kitchenaid kullanıyorlar

o kadar çıkıyorsanız onada bakabilirsiniz bence

oda aklımda olan bir marka ama ben okadar çıkamıyorum açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 14 Ocak 2021; 19:10:20 >
  • 6-7 yıldır kitcheaid kullanıyorum. Makarna hamuru gibi cok zor hazırlanan sert hamuru bile çok kısa zamanda hazırlıyor. O paralara çıkacaksınız kitchenaid den şaşmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nzor N kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim. Ankarsrum un çalışma prensibi daha çok hoşuma gitti ama ülkemizden pek kullanıcı yorumu bulamadım.
  • Ben de araştırıyorum. Ank.. için bir şey diyemem ama diğerleri için kitchenaid bir numaraymış. Diğerleri kitchenaidden daha iyi yoğuruyor vs ama o iğrenç plastik dişli ve kayış olayı sadece kitchenaid'de yok. Tamir videolarına baktım kitchenaid'de aktarma dişlisi var ve her şey metal. Ank... olanda kötü taraf olarak çiğköfte yapamam gibi geliyor çalışma prensibi yüzünden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiye vs. Bilmem ama elimde sifir kutusu acilmamis Kenwood KMX750MWH Kmix 1000 w mutfak şefi var. Piyasa fiyatı 4500 tl. 3500 tl ye bırakacağım hepsiburada kendi saticisindan alinma kutulu faturali sifir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.