Arkadaşlar ben xp ratesi 50-100 arası Trüklerin bol olduğu Gm Shop olan
Server arıyorum Ama türk arkadaşların olması ve serverın biras kalabalık olması en birinci tercihim Böle bi serverda oynayan varsa Ortam olarak geleceğiz. 3,5 kişi Önerilerinizi bekliorum
mix.gen.tr nin Lineage2 sunucusu Türk serverı ancak su an editler , npcler tam anlamıyla hazır degil Bir cok turk bu serverı oynucak
Tam hazır olduğunda bana Pm atarsan sevinirim. bide rateler Gm shop filan olacakmı
rateler ve ayrıntılar sitede yazıyo gm shopta olacak snrm
30xp olacak digerleri zaten sitenin forum bolumunde mix.gen.tr Türklerin bulusma yeri olacak Newage oynayan herkesi davet ediom Eski günlerdeki gibi
iide tam adres ne peki sitede yazıo demişinizde hangi site www.mix.gen.tr de hiç bişi bulamadım lineaheII bölümünü sectiğimizde Sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor
www.l2fortuna.de burayada bi bak derim... 15 civarında turküz bu serverda 30x falan gereken bilgileri siteden alabilirsin gelirsen yardımcı olurus..
ben akbirle konustum anca 1 sene sonra gelirim dio nedeni JULYA
aboow 1 seneye kadar biz +20 basarık lo
kafaya almaya calisiyorum suan msnde sende gel bisi konuscam senle
seni bekliyorum
ben hep msn deyim oglum sen goremion
quote:
Orjinalden alıntı: Kenjinn
Arkadaşlar ben xp ratesi 50-100 arası Trüklerin bol olduğu Gm Shop olan
Server arıyorum Ama türk arkadaşların olması ve serverın biras kalabalık olması en birinci tercihim Böle bi serverda oynayan varsa Ortam olarak geleceğiz. 3,5 kişi Önerilerinizi bekliorum