Şimdi Ara

müşür yuvasında antifiriz kaçağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar 1.6 palıo aracım var radyatöründe kaçak vardı yeni bir radyator aldım ancak müşür yuvalı olan modelini bulabildim 1.4 modeller için radyatorun müşür yuvası normalde aracımın termostat üzerinde beyine bağlı neyse usta doğan şahin müşürü takar tapa yaparız dedi taktık ancak 2 gün sonra antifiriz kaçırmaya başladı yuvadan aynı ustaya gittim müşürü söküp teflon bant sardı biraz geri taktı 1 gün kaçak kesildi ancak diğer gün tekrar başladı müşür yuvasından özellikle motor soğukken antifiriz kaçırıyor elimi dokunduğumda damlayı görebiliyorum buna ne yapabilirim doğal gaz macunu yada kendir mi yoksa sıvı contamı kesin çözüm olur yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• O parçanın etrafında lastik bir oring conta olması lazım.onu degistirirseniz sorun kalmaz.ya da musur komple değişiyor palionun ki nasıl bilemiyorum.ama öyle kullanmayın araba susuz kalır hararet yapar.keske orijinal radyatorunu bulsaymissiniz uydurma iş sıkıntı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 2 Kasım 2016; 16:52:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tesisatta gaz kaçağı var !!!
    12 yıl önce açıldı
    Fan Müşürü ve Hararet..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.