Şimdi Ara

MUSTEK GSMART MINI DIGITAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan arkadaş varsa biraz bahsedebilir mi?? 40$ olarak gördüm fiyatını değer mi değmez mi? Görüşlerinizi bekliyorum... Ama peşin söyleyeyim bu tarz bir donanıma 100$ üstü para vermeye kıyamam. Gönlüm razı olmaz. Zaten öyle oyuncak niyetine bakıyorum, o açıdan kullanan arkadaşlar memnunluklarını yada memnuniyetsizliklerini belirtirlerse sevinirim...

• bende mini 2 var senin dediğin büyük ihtimalle 8mb lık olanı bendeki 16 mb 1 ay kadar kullandım bıraktım flaş olayı biraz sıkıntılı old bendede web cam olarak kullanma olayı olmadığı için kullanmıyorum öööööle duruyor. en çok hoşuma giden tarafı win xp nin kendi programıyla wmv formatında kayıt yapması çünkü az yer kaplıyor. cd den çıkan programla sadece avi kayıt yaptığı için 10-15 saniye için dünya kadar yer gidiyor
  • bendekinin foto kaliteside çok iyi yalnııııııııız ışığı çok iyi ayarlayacan ve asla titretmeyecen eğer titretirsen görüntü allak bullak oluyor ne çektiğini göremediğin içinde sonradan hüsran olabilir
  • Ben olsa mini gsmart 3 ü alamaya bakarım 1.sini kimse met etmedi yani beyenmiyorlar 3 ü almaya bak acele etme.
  • 3ün zannedersem sadece megapixeli fazla yani çözünürlük . yanılıyormuyum. değilsem o zaman hiç esprisi yok
  • eğer kullanacağın yere güneş ışığı az giriyorsa alma derim çünkü çok ışık istiyor güzel görüntü için.resim çekerken ise çok dikkat ettiğin resimler bile bulanık çıkıyor yani elini titretmemeyi öğrenmek lazım bakalım ben deniyorum olacak gibi..
  • jack daniels win xp'nin hangi programı ile wml capture yapıyosun..?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLİVETTİ 320SM WEBCAM DRİVER
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • windows movie maker ile wmv capture yapılabiliyor..
  • evet win movie maker
  • Nedemek espirisi yok saçmalama kardeşim daha kalieli fotopraf çekiyor ve 1600x1200 çöznürlüğüe getirip kalteyi dahada iyiye getiriyorsun sence megapixel artmasaydı ya da mini den daha iyi olmasaydı 3, gsmart3 diye bir kamera yaparmıydı adam. Lütfen...
  • flaşı olmadıktan sonra espirisi yok işte titreşimlerden çok kolay etkileniyor. isterse 10000*5000 olsun titreşimden etkileniyor ve çekilen resim hiçbir işe yaramıyor
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by JackDaniels</i>
    <br />flaşı olmadıktan sonra espirisi yok işte titreşimlerden çok kolay etkileniyor. isterse 10000*5000 olsun titreşimden etkileniyor ve çekilen resim hiçbir işe yaramıyor
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    titreşimsiz son derece iyi netice veriyor ama bu en büyük eksisi olmaktan çıkmıyor.aylardır kullanıyorum yinede bu fiyata mini3 aldığıma memnunum.
  • Bende gsmart mini (birincisi) var. İlk çıktığı zamanlarda pahalıyken almıştım. Arkadaşların dediği gibi aydınlık ve titremeyen bir el istiyor. Şu anda webcam olarak kullanıyorum. Yine iyi bir ışık olması şartıyla webcam özelliği çok iyi. Çok hızlı görüntü gönderiyor.
  • Bütün digital kameralar titreşimden etkilenir basrsın çekme düğmesine biraz beklersin akradaşımda Nikon var kaç milyon para verdi oda titreşimden çabuk etkileniyor yani tüm Kameraların özelliği bu. Ayrıca tamam flash yo ona birşey demiyorum ama o kadar kusur olucak tabi zaten küçücük Kamera Flası nasıl koysun adam koysa bile sırıtmaz mı.
  • Birincisi o boyuta flaş sığması biraz zor olurdu hakikaten ve ikincisi de flaş konuldu diyelim ona pilmi yeter zırtpırt bitip resimlerde silinirdi o zamanda niye flaş koymuşlar derdi insanlar.

Fakat boyutu biraz daha büyütülüp ekstra pil yuvası dahil edilip flaşlı olarak satılabilir.
    Yanılmıyorsam öyle bir modeli var LCD2 diye...
    Almak için bence belli bir süre daha beklemekte fayda var.
    Bende Mini2 var,fena değil ama dahada iyi olacaklar bekleyin sadece...

Fakat çekeceğiniz resimler hep gün ışığında olacaksa rahatlıkla alabilirsiniz derim.
  • abi o pil bitince silme olayı yok mu şite insanı gıcık eden şey....titremesine çözüm bulursun sağlam tutarsın, gece çekmez gündüz çekersin...ama pil bitince çare yok...adamlar hafıza için bir pil yuvası koymamışlar yaw...54 tane resmim silinmişti bu özelliği bilmeden önce.Hocam sen biraz daha kat iyi bişe al bence
  • Evet pil biter 16mb SD ram var yani pil bitince herşey sıfırlanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.