Şimdi Ara

Mustek Gsmart mini 2 help

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende bu cihazdan var 1 yıl kadar önce almıştım.sadece benim bilgisayarımda(başka bilgisayarlarda da denedim hiçbir sorun yok) görüntünün sadece üst kısmını düzgün gösteriyor kalan kısmı bozuk vcdlerde olduğu gibi karışık renkler ve garip karekare şekiller oluyor.2 jere garantiye gönderdim hiçbirşey yok dediler.eski p2 333 sistemimde çalışıyordu düzgün bir şekilde bu sistemde hata veriyor neden?

p.s:tüm usb slotlarımda ayrı ayrı denediğim halde sonuç deişmedi.çakışma olmasın die de usb yi çıkarıp ps2 klavyeyle bile denedim hala sonuç farklı deil.

• Eksik yazmIssIn!
    Goruntuyu usb kablosu bagLIyken program ilemi yapIyorsun direk. Yoksa dIsarIda video cekip bilgisayardamI izLiyorsun.
  • ikisinde de aynı şey.fotolarda öyle
  • Bence eger Tv kartIn falan varsa, onun suruculeri yada goruntu ile ilgili bir surucude hata olabilir. Hic alakasI olmayan seyler bile bazen etki edebiliyor. Sonucta arkadasInda caLIsIyormus. KabLodada sorun yoktur. Usb girisinide degistir istersen( yani arkada ayrI bir usb girisi varsa oraya bir tak)
  • sorunun nedeni anakartın epox un turkiye sitesinden cozum bulabilirsin
  • biliorum baktım daha önce .usb 1.1 ile de denedim olmuyor.
  • kardeş ben aynı problemi MSI K7N2G anakartlı bir sistemde yaşadım.çözümü yok b problemin.en sonunda hem bilgisayarı hem de makineyi sattım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DJI Mini 2 Fly More Combo
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.