G Smart LCD 3 DIG. FOTO - (SIFIR) FATURA YOK MAKİNAYA 100 MİLYON İSTİYORUM(SIFIR - 17/05/2004) .SON FİYAT . TEKNOSADA su AN 145 MİLYON . -cep telefonu VE FX 5200 Bİ EKRAN KARTI İLE TAKAS OLABİLİR... ÖZELLİKLERİ : http://www.ideefixe.com/Fotograf/tanim.asp?sid=DG7WLCKDCK0KPNPYGU84 ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 19.5"Şarjlı All in One Bilgisayar
merhaba, verdiğin linkte GSMART LCD-3 diye geçen makina değil mi? senin sattın makine. eğer bu makine ise 8210 ile takas etmeyi düşünür müsün. tel çok temiz. garanti dururmu var mı. yoksa kaçak mı makine. diğer aparartları tam mı. haber bekliyorum.
MESAJ ATTIM... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 19.5"Şarjlı All in One Bilgisayar
KEHRIBAR nickli arkadaşla şehir dışı alışverişim oldu ve hiçbir problem yaşamadım. Kendisine teşekkür ederim. [frndsp]
SAĞOLUN EKSİK OLMAYIN ... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 19.5"Şarjlı All in One Bilgisayar