Kardeşim oncelikle cok tsk ler alet çope gitmekten kurtuldu şans eseri buldum sonunda Senin sayende fakat bir turlu linklere giremedim dier arkadaslara olduğu gibi dosyaları bana da gonderme şansın varmı.eğer gonderirsen çok çok memnun kalıcam...
mehmetemre-93@hotmail.com
quote:
Orijinalden alıntı: gsemr
Kardeşim oncelikle cok tsk ler alet çope gitmekten kurtuldu şans eseri buldum sonunda Senin sayende fakat bir turlu linklere giremedim dier arkadaslara olduğu gibi dosyaları bana da gonderme şansın varmı.eğer gonderirsen çok çok memnun kalıcam...
mehmetemre-93@hotmail.com
Rica ederim kardeş, mailine gönderdim kolay gelsin
Keşke premium hesabım olsa silinmeyecek bi linke yüklesem de herkes hiç beklemeden indirebilse.. Premium hesabı olan bi arkadaşımız varsa göndereceğim dosyayı upload ederse vatandaşın işi görülür
dostum mailin için sağol da benim işletim sistemi win 7 64 bit olduğundan dolayı çalışmadı galiba. sence bundan mıdır? premium da yok maalesef.
@gsromeo walla hocam bendeki vistada windows7 de 32 bit, sorunsuz çalışıyor; sizdeki 64 bit olduğundan dolayıdır Çözümü nedir fikrim yok:( yabancı forumlara bakarım sizin için, çözüme yönelik bilgiye ulaşırsam pm atarım..
sağol dostum bişey bulursan ya da be n bulursam burdan yazrım