Şimdi Ara

Mustek 1200 UB Plus vista driver nerden? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
40.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar,hocam benim de mailime atabilirseniz çok memnun olurum.teşekkürler... gokhan1866@hotmail.com
  • Hocam iyi günler adı geçen mustek ub 1200 plus tarayıının vista sürücüsüne ihtiyacım var.Eğer hala elinde mevcutsa bana mail ile göndermeni rica ediyorum.

İyi çalışmalar...

3martbiltek@hotmail.com.tr
  • Aynen hocam bizede Mustek 1200 UB Plus winwows 7 sürücüleri, 64bir ve 32bit varsa ikisini de rica ediyorum.

mazbut@gmail.com
  • Hocam bana da atarmısınız ? Yemin ediyorum aramaktan gına geldi.Hiç bir yerde çalışan link yok.

>>>>> eren.yasar15@hotmail.com <<<<<
  • Hocam mümkünse win 7 için olan driver'i bana da atarmısınız?
    e-mail:onertolan@hotmail.com
  • arkadaşlar link budur işe yarıyor link ölmeden indirin

http://ra...pid...sha....re.com/files/446930318/Mustek_1200_UB_Plus_Driver.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telodeepness -- 9 Şubat 2011; 0:57:04 >
  • omercan333@mynet.com
    benimde alma şansım var mı ya yükleyemedim bir türlü
  • benim de almam mümkün mü
    chathou@mynet.com
  • bende linklerden alamadım gönderirseniz çok sevirim

m_elih-07@hotmail.com

çok sağolun şimdiden.

kolay gelsin
  • Benim de derdim aynı , vista için driver lazım.. benim de mail adresime gönderirseniz memnun olurum. mail adresim mustafa.isci@hotmail.com şimdiden teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar bende windows 7 ultimate 32 bit kurdum bendede mustek 1200 ub tarayıcı var fakat win7 için driverlerini internette bulamadım linklerde kırık herhangibi bir yere upload edip yardımcı olurmusunuz ?
  • http://r-a-p-i-dshare.com/files/454768421/Mustek_1200_UB_Plus_Driver__Win_7_.zip tireleri kaldırmayı unutmayın

içinde exe olarak kurulum dosyası yok. yapmanız gereken denetim masası -> aygıtlar ve yazıcılar-> aygıt ekle bölümünden ekleyerek driver istediğinde zipli dosyayı açtığınız klasörü seçin. ya da scannerı takınca aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt olarak gösterecektir. ordan özelliklerine girip sürücüyü güncelle diyerek yine driverın olduğu klasörü seçin.

vistada denemedim ama windows 7 de sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brdst -- 28 Mart 2011; 14:49:21 >

• çok teşekkür ederim brdst akşam yükleyeceğim..
  • bu driveride denedim olmadı.. bu driver mustek 1200 ub plus için fakat bendeki scanner ise mustek 1200 ub nasıl bir çözüm yolu bulabilirim arkadaşlar varmı önerileriniz ? çıldırıcam artık
  • arkadaşlar vista için linkler ölmüş. bana yeni link verebilecek olan varmı. veya mail atabilirsiniz. arge1569@gmail.com
    herkese teşekkürler
  • Sürücünün linkini veriyorum.
    64bit de işe yaramıyor ama 32bit vista ve windows7 de sorunsuz..

http://x7.to/8shfeb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezigen -- 6 Nisan 2011; 23:14:45 >
  • win 7 64 bit konusunu çözen olmadı mı?
  • merhaba
    sürücüyü mail atabilirmisiniz
    teşekkürler
  • sabahtan beri uğraşıyorum bulamadım lütfen bana da mail atabilir misiniz?

dvkugk@hotmail.com
  • ŞU CİHAZIN driverini bilen var mı windows 7 için ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.