Şimdi Ara

Mustafa Yağcı ve MY Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
11.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam,

    Mustafa Yağcı'nın MY serisini bilirsiniz. 3 kitap geometri 3 kitap da matematik seti vardır.

    Pdf'ini bulup inceleyemediğim için merak edip aldım 6 kitabı da. Konu anlatımlı kitaba da ihtiyacım vardı iyi oldu aslında.

    Bilmediğim birkaç konu olduğu için şöyle iyice inceleme şansım olmadı maalesef, bu kitapları kullanan veya daha önce incelemiş arkadaşlar yorumlarını paylaşabilirse sevinirim.



  • 6sını da almış biri olarak kesinlikle ilgin varsa al,alan hiç yüzüne bakmayan arkadaşlarım da vardı,gereksiz bilgi var diyenler de,anlatım tarzı farklı ve çok iyi diye düşünüyorum,mat full olmasının nedenini bu kitaplara bağlamıştım arayıp bizzat teşekkür etmiştim
  • kesinlikle harika kitaplardır özellikle matematikler efsanedir lise 2 de falan bize dönem ödevi olarak 2.kitabı vermişlerdi trigonometrili olan.anlatılmaz yaşanır cinsten
  • jiggly.puff kullanıcısına yanıt
    Yaşayalım o zaman. Teşekkürler :)
  • rica ederim.eğer bu sene sınava hazırlanıyorsanız yaz tatilinde trigonometri kısmını tamamen bitirmenizi öneririm katkısı büyük olur
  • Kesinlikle mükemmel. MY mat 3 de limit türev integrali bitirdim. Gereksiz bilgi olduğunu sanmıyorum. Hepsi fazlasıyla önemli gözüktü gözüme. Çözümlü örnekler testlere göre daha zor. Koskoca limit türev integralde ispatsız 1 bilgi vardı onu da sayfalar sürdüğü için kendi sitesinde yayınladığını yazmış, gerisini sen düşün.
    Ben de az önce MY Geometri 1 ve 2 yi sipariş ettim.
  • revolet R kullanıcısına yanıt
    Bu güzel yorumun için teşekkür ederim öncelikle. Geometrisini de az önce inceledim. 1. kitap yaklaşık 700 sayfa ve sadece üçgenleri almış 700 sayfada. Bütün formülleri ispatlaya ispatlaya göstermiş.

    Revolet benim aklıma takılan şu, malum sınava yakşalık 11 ay var. Bu 11 ayda 6 kitabın biter ancak bunların yanında soru bankaları yetişir mi? Bildiğin üzre bu sınavlar bilgi ve hızı ölçüyor. Bütün konuları en ince detayına kadar bilsek de zaman konusunda pratik kazanmamız da gerekiyor. Bunu nasıl aşabiliriz sence? Zamanı daha iyi nasıl kullanabiliriz?
  • ben sadece my geo 1 ve my mat 1 var digerlerini almama gerek var mi matrmatik icin yani 2-3 u cok degisikti begendim mat 1 i mat 2-3 yetisirmi birde zaman kaybi olurmu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten mi aldın , hangi mağazalarda satılıyor bilen biri söylerse sevinirim. Bu kitapları arıyorum bende.
  • Kitapların basıldığı yayınevinin internet sitesinden aldım. Alacaksanız sipariş notu bölümüne ''acil gönderir misiniz'' diye not düşerseniz daha hızlı gönderiyorlar. Şaka yapmıyorum 40 dk içinde kargoya verdiler.

    http://www.altinnokta.com.tr/tr/search?orderby=position&orderway=desc&search_query=mustafa+ya%C4%9Fc%C4%B1&submit_search=Arama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Penguen Gagasi

    Kitapların basıldığı yayınevinin internet sitesinden aldım. Alacaksanız sipariş notu bölümüne ''acil gönderir misiniz'' diye not düşerseniz daha hızlı gönderiyorlar. Şaka yapmıyorum 40 dk içinde kargoya verdiler.

    http://www.altinnokta.com.tr/tr/search?orderby=position&orderway=desc&search_query=mustafa+ya%C4%9Fc%C4%B1&submit_search=Arama

    İlk tercihim elden almak , İşler , NT benzeri yerlerde satılıyorsa daha rahat olur benim için. Ankara'da yayın evinin mağazası yokmuş sanırım ona bakmıştım.




  • Kendisine sorun isterseniz, bulunduğunuz şehirde hangi kitapçıyla anlamış öğrenebilirsiniz. Mail adresi: yagcimustafa@yahoo.com
  • Benimde akılıma yattı üst tarafta birde o güzel yorumların üzerine matematik köyünün bahsinin geçmesi ben rahatlattı :)
  • Kızılay İşler , İmge ve Dost'ta satılıyormuş internette buldum. Teşekkürler.
  • Bu konuda konuşmak zor. Bence o kitaplara istekli çalıştığın sürece diğerlerine de vakit kalır. Ben türev integrali bazı yerleri atlayarak(grafik çizme vs.) 4 günde bitirdim. (sıfır değildim, matematik köyünde üni hocası derste anlatmıştı.)
    Sen de 1 kitaba bir süre yoğunlaş ve gözlemle istersen. Ona göre planlarsın. Ben bi kitaba daha doğrusu seçtiğim konulara başladım mı kısa sürede bitirme taraftarıyım.(tabii ki iyi öğrenerek) Çünkü her gün azar azar çalışırım desem yapmayacağımı biliyorum. Konuyu iyi bildikten sonra diğer kitapları çerez niyetine daha hızlı çözme fırsatım olur. Hız kazandıracak şey bu bence.
    Ayrıca yanına çok fazla soru bankası çözemesek de kendi sitesinde bu kitaplarda soru bankasından fazla soru var diye yazıyor.

    Biraz dağınık bi cevap oldu ama bu saatte bu kadar. İyi çalışmalar




  • Hala yks için alınabilir mi hocam?Matematik bölümü istiyorum.Iyi bir yer kazanırsam yazın alırım diye düşünüyordum.

    Yks için uzak kalır mı anlatım vs bakımından?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.