Şimdi Ara

mustafa tekinay cd leri flash bellekle acmak Acillll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
4.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deniyorum acamadim kac gundur .Cdleri sifrelemisler.Acnak icin prpgrama flash bellek lisansi girmek gerekiyor.Bellegim var acamiyorum.Mustafa tekinay cd acabilen varsa lutfen konuya yazsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redboyka -- 25 Kasım 2012; 18:12:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz bizzat sitesinden mi siparis ettiniz? Eger öyleyse cd ile USB flash ı takıp "anahtar : Xxx" yazısını gördügünüzde, kullanıcı adınızı, o kodu M. Tekinay'ın belirttigi saat aralıgında bir mesaj atarak sifreyi istemelisiniz ki bizzat size kargo ile gönderildiginde zaten bir acıklama niteligi tasıyan bir kagıt da o pakedin icinde yer almalıydı, eger kücük bir karısıklık olup o kagıt gelmemisse dedigimi yaparsanız kolayca sonuca ulasabilirsiniz.
  • teşekkür ederim fakat ürünü kendi sitesinden almadım.Bu forumda olan bir arkadaşdan satın aldım.Yanında flash bellek yolladı ama ben kaybettim.Verilen şifreyide bilmiyorum.Nerden öğrenebilirim?

Bide herhangi bir flash bellekle ,verilen şifreyle açılmıyomu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redboyka -- 25 Kasım 2012; 18:53:37 >
  • Hocayada ulasamiyorum bana lisans kodu verecek olan yokmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: menopiko

Hocayada ulasamiyorum bana lisans kodu verecek olan yokmu ?

Her lisans kodu açmaz bunun için Mustafa Tekinayı cepten ara onlarda kaydı oluyor zaten yeni usb bellek olduğu için yeni şifre vermesi gerek sana,anlat durumunu verirse verir yoksa açamazsın.
  • hoca çok mıy mıy yok işte ticari amaçlamı kullanıcan ne yapıcan vs vs. Sinir etti beni. 100 tane soru sordu telefonda. Yokmu bir baba yiğit şifresini verecek.Her usb bi r şifre istemiyor zaten..Aynı şfreyi bi kaç usb de kullanabiliyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menopiko

hoca çok mıy mıy yok işte ticari amaçlamı kullanıcan ne yapıcan vs vs. Sinir etti beni. 100 tane soru sordu telefonda. Yokmu bir baba yiğit şifresini verecek.Her usb bi r şifre istemiyor zaten..Aynı şfreyi bi kaç usb de kullanabiliyosun.

Pm attım benim şifreyi.Bir dene bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar,

yeni konu açmamak için buradan sorayım dedim. Ben de Mustafa Tekinay'ın kitabını aldım cd si ile beraber. Bugün lisans kodunu da yolladı. Fakat ben bu aşamadan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Usb'yi bilgisayara taktım bu lisans kodunu bir yere girecek miyiz? Videoları açmak için tıklıyorum. Gom Player de ''Find Codec'' diyor windows media player , real player falan da açmıyor videoyu. Sorun ne tam olarak bilen var mı? Bu lisans kodu girildikten sonra açılacaksa nereye yazacağız onu bulamadım? Bu arada hocanın videoları avi uzantılı nasıl açabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas147

Merhaba arkadaşlar,

yeni konu açmamak için buradan sorayım dedim. Ben de Mustafa Tekinay'ın kitabını aldım cd si ile beraber. Bugün lisans kodunu da yolladı. Fakat ben bu aşamadan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Usb'yi bilgisayara taktım bu lisans kodunu bir yere girecek miyiz? Videoları açmak için tıklıyorum. Gom Player de ''Find Codec'' diyor windows media player , real player falan da açmıyor videoyu. Sorun ne tam olarak bilen var mı? Bu lisans kodu girildikten sonra açılacaksa nereye yazacağız onu bulamadım? Bu arada hocanın videoları avi uzantılı nasıl açabilirim yardımlarınızı bekliyorum.

siparişin kaç gün sonra geldi acaba?
  • 2 gun de geldidostum hafta ici ama simdi de herseyi yaptim video yuklenmedi hatasi veriyor adami aricam artik
  • Mustafa Tekinay setini bende aldım fakat lisans kodunu göndermedi banada, anahtar kodu ben yolladım 3-4 gundur bekliyorum hala cevap vericek. Arıyorum numara kullanılamamakta diyor. Mail atıyorum cevap yok. Çok ilgisiz bi hocaymış aldığıma pişman oldum. Sizlerdeki telefon numarasını pm atabilirmisiniz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1F20SL -- 6 Temmuz 2013; 15:10:28 >
  • Dostum usb de lisans alma diye bir belge var word belgesi galiba onda info@tekinay dı galiba mail var. İşte o adrese kendi e mail adresinden kodu ve adını soy adını gönder. Mesajla gelmesi zor e maille gelmişti bana. Telefonu da dostum google mustafa tekinay yaz. ürünler falan diye gir Sol sütunda şehirler çıkacak kargoların altında İzmir e gir tekinay yayıncılık diye bulacaksın o cep tel hocanın.
  • Arkadaslar rıca etsem Mustafa Tekınay'ın numarasını pm atar mısınız cok acıl
  • arkadaşlar Mustafa Tekinay'ın numarasını pm atar mısınız?

• Bilen varsa bana da telefon numarasını pm atsın.
  • bl0esem B kullanıcısına yanıt
    Ben aldım. Lisans gerekliydi usb deki anahtar ı aldım gönderdim lisans için mustafa tekinay bi kod gönderdi girdim kodu lisans geçersiz dedi bida yardımcı olunuz lisans geçersiz yazdım 5 gündür cevap alamıyorum lütfen yardım ediniz param boşuna gitti ya @bl0esem
  • Arkadaşlar yazıp yazmama konusunda karasız kaldım ama madur olan arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum. Aşağıdaki işlemleri yaparsanız flashla felan uğraşmadan istediğiniz yerden açarsınız.
    mustafa tekinayın herhangi bir video çözümlü fasikülü alın cd içerisindeki kiosk dosyalarını satın aldığınız videoların bulunduğu kiosk dosyaları ile yer değiştirin ve uygulamayı başlatın.
    hadi geçmiş olsun. M.T ise bu mesajı görürse kızmasın çünkü verilen para karşılığında bir hizmet verilmiyor mesajlara dönülmüyor M.t ye ulaşılamıyor.
  • Merhaba,

Hocanın bana da cep telefonunu özelden gönderebilir misiniz?

Teşekkür ederim.
  • Bana da şifreni atabilir misn ben de lisans kodunu istedm 1 haftadır gelmiyor. @meSutPiskin
  • Yıllar yıllar önceydi hocam tarihe baksana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.