Şimdi Ara

Mustafa Kemal ATATÜRK...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=uFg3EAdr7DA&feature=endscreen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenGoblet -- 29 Ekim 2012; 9:42:50 >

• Utanılacak haldeyiz - elin ecnebileri Atatürkü Türk(!) insanından daha çok saygı-sevgi gösteriyor.
  • Paylaştığın için teşekkürler.
  • Şu bi gerçektir ki ATATÜRK gibi bir komutan bir ADAM dünyaya gelmez,yaptığı hataları olmuştur.Aksini idda eden yalan söyler,ayrıca Osmanlı devletine de hakaret etmek nasıl bir kafadır anlamıyorum onlar sizin ecdadınız,Osmanlı olmasaydı Atatürk olmazdı Atatürk olmasaydı biz olmazdık.Önce değerlerimize sahip çıkmayı bilelim savaşlaro COD yada BF gibi sanıyoruz sanırım yaşadığım memleketin insanlarından utanıyorum.
  • trt1 de suan son buluşma var 108 yaşında adam gazi hala atamin aşkı ile yanıyor. utanıyor gidemedim diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten böyle Atatürk düşmanı gençler son zamanlarda çoğalıyor.20 yıl sonra ülkenin halini düşünemiyorum.Her ülke Atatürk gibi bir lider ister ama biz elimizdekine sahip çıkamıyoruz.
    Evet belki Atatürk bu ülkeyi tek başına kurtarmadı veya tek başına kurmadı ama her şeyin başında en çok çalışan o vardı.Şu an bu ülkede İzmir,Antalya,Adana,Trabzon gibi illerde yaşayabiliyorsanız bu Atatürk sayesindedir.
  •  Mustafa Kemal ATATÜRK...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    namık kemal fıkraları:
    17 yıl önce açıldı
    Diriliş (Ertuğrul Gazi)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

Mustafa Kemal ATATÜRK...

Şükran ve Minnetle
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

Mustafa Kemal ATATÜRK...

Nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K I R M I Z I -- 29 Ekim 2012; 11:15:50 >
  • Delinin biri bir sey soyler %55 i pesinden gider.

• Osmanlı'nın gerileme dönemi, girilen savaşlar sonucu bu dönemdeki ülke koşullarını düşünün.Ve sonra da Atatürk'ün bu koşuldaki halk için yaptıklarını ve ülkeyi çıkardığı düzeyi düşünün.Herkes bunların altından kolay kolay kalkamaz, baş edemez.

Cumhuriyet de bunlardan biri.Dini bayramlarında birbirimize mesaj atıyoruz bayramı kutluyoruz.Kim bugün birbirine Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak için mesaj atıyor? Bırakın mesajı kim karşısındakinin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor? Yapanlar elbet vardır, ben ise çoğunluktan bahsediyorum.

Lafı uzatmayayım, Cumhuriyet Bayramı'nız kutlu olsun.

• O videoyu yükleyen Türk arkadaşlar.

• Nice mutlu yıllara CUMHURİYET...
    Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.