Şimdi Ara

Müslüman şoförler neden yaya yolunda durmuyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi hemen atlamayın ordan, bunun islamla ne alakası var diye. Emin olun var. Bakın ben Avrupaya gittim. Ordaki nüfusunda çoğunluğu ateist, deist. Adamların hepsi yaya yolunda duruyorlar. Kendi kendime düşündüm, yahu dedim bizim ülkemizde niye böyle değil.

Türkiye'ye dönmüştüm. Baktım müslüman şoförler durmuyor. Dedim acaba kültürel bir şey mi, dinle mi alakalı. Gittim ateist, deist olduğunu bildiğim ve ehliyeti olan, arabası olan insanlara tanıdıklarıma sordum. Dedim yaya yolunda duruyor musun? Adamlar evet duruyorum tabi ki, trafik kurallarına uyuyorum. Bunlar zaten uymamız için ve düzen için yapılmış diyorlar. Bir de müslüman şoförlere sordum. Emin olun hepsi uymuyoruz dediler. Ne gerek var falan diyorlar. Kurallar çiğnenmek için var diyenler bile var. Hatta Tv da haberlerde bile spiker bir şey sorunca müslümanlar diyor ki, kurallar çiğnenmek için vardır.

Sizce neden müslüman şoförler yaya yollarında durmuyor?

• Ne gerizekalıca bir konudur bu yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linç gelmeden başlardan yerimizi alalım

• Örnek bir Ortadoğulu gibi ahlak ve şeref yoksunu oldukları için elbette.

• Abi bi bitmediniz ya offfff. Donanımhaber'in ortalaması neden 50 IQ ve 15 yaş oldu ki..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü kuranda yazmıyor. Hukuk kurallarının müslümanlar için bir anlamı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yol tek şerit değilse durulmaz zaten, yayayı uçarken görmek istiyosan bilemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.