Şimdi Ara

Musleraya 25 milyon euro teklif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Musleranin chelsea ye gitme durumu varmis
    Fakat fatih terim musleraya kal diye baski yapiyormus

Kaynak haberturk

• bence az.su anda kuresel olarak kaleci sikintisi var ve adam akilli kalecilerin hemen hemen hepsi dunyanin en buyuk takimlarinda.onlarda kaleci arayislarina girmeye basladilar artik.boyle bir teklif ediliyorsa demek ki durum gercekten vahim.kaleci sikintisi olmasaydi 10 -15 en fazla teklif edilirdi.bana gore muslera rahat 30 -35 edef.potansiyeli cok fazla ve kalitesini gercekten belli ediyor.casillas valdez muslera kaadar iyi degil bana gore.

kendi dusuncemdir kimse katilmak zorunda degil.alinti yapip yorum ezmeye calismasin kimse bosu bosuna.bos isler pesinde kosarsiniz zira.

ek olarak : elimizde ki turk kalecililerin degerini bilip cok iyi yetistirip / gelistirip kazanmaliyiz onlari.yoksa gelecekte 3.sinif kalecilerle anca bu ligde basarili oluruz ulkecek.mert ertugrul ufuk cenk tolga ve ts nin diger kalecisi ismi aklima gelmedi simdi , bunlarin degerini bilip gelistirmek icin yogunlasmaliyiz.tabi burada medyaya da buyuk is dusuyor.ilk hatasinda amator kaleci muamelesi yapmamalilar

• Bence az.. Satarsak yerini doldurmak için yine bir o kadar hatta daha bile fazla para harcıyacağız.. Geçen gördüm en pahalı kaleciler listesinde 5. sırada, baya para vermişiz ben bu kadar verdiğimizi düşünmüyordum..http://en.wikipedia.org/wiki/Goalkeeper_(association_football)#Highest_fees
  • Onur sözleşmesini uzattı yakın zamanda. Sözleşmede 7.5 mil euro'ya serbest kalır maddesi var, Trabzonlu bir yönetici - yanlış hatırlamıyorsak Nevzat Şakar - bizzat söyledi. Yerli yabancı kulüp de farketmiyor, o parayı getiren bonservisini alır. (Onur ' evet ' derse.)

Durum böyleyken, Muslera için de 25 mil euro civarı bir teklif var ise teklifin kabul edilmesinden yanayım. (Önce Onur için görüşmeler yapılır, anlaşma imza vs transfer kesinleşir, ondan sonra.)

Ha Onur bir Muslera değil elbette. Fakat Muslera gibi gelecek vaadeden, gelişime açık bir kaleci. Daha önemlisi yerli. Bu durum, benim gibi Muslera'nın satılmasına karşı olan kişilerin bile fikrini değiştirebiliyor.
    Daha Fazla Göster
  • Muslera şuan genç olup über takımlarda oynayabilecek 2-3 kaleciden biri. Bu kadar kolay satılmamalı.Bir sene daha kalsa kimse gıkını çıkartmaz 25 az.

Bahsettiğim 7.5 mil euro'yu pazarlık yapar, 5 civarına çekersin. Aynı şekilde Muslera için de 30-33-35.. istersin, olmayacak şey değil.
  • onur iyi kaleci mi

Ufuk oynasın daha iyi.
    || Asrock X470 Taichi || AMD Ryzen 5 3600X @ 3.8GHz || Corsair iCUE H150i RGB PRO XT 360mm || Corsair Vengeance 16GB (2x8) 3200 MHz CL16 || GeForce® RTX 2070 SUPER™ WINDFORCE OC 3X 8G || Samsung 500 GB 860 EVO || Seagate Barracuda 1TB || Seasonic Focus Plus 850W 80+ Gold || Corsair iCUE 465X RGB || ViewSonic XG2402 144Hz 1ms || Kingston HyperX Cloud2 7.1 || Razer DeathAdder Elite || Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Brown || Microsoft Xbox Wireless Controller ||
  • Kendisi gitmek ister ve en azindan 30m gibi bir bonservis ucreti alacaksak gidebilir.
    Ama bana kalirsa futbolu birakana kadar bizde kalsin.

Orijinalden alıntı: Plexicroma'

Bence şuan dünyanın en iyi kalecisi. Hiç düşünmeden 1 numaraya yazarım 25 milyon euro çok güzel para fakat yerinin kesinlikle dolacağını düşünmüyorum eğer giderse..

aynen. yukarıdaki yorumlarda onur falan diyolar çok güldüm gerçekten. Trabzon Selçuk olayından sonra bizimle transfer yaparlar mı sanıyorsunuz? onur'a 7.5 m vercekmişşiz de adamlarda yolladı ya sanki hemen. çok iyimse düşünüyorsunuz ondan sonrada hep hayalkırıklığı. Birde o kadar iyi bir kaleci olsa neyse diyecem adam sakatlandıktan sonra bitti kariyeri. Sakat at vurulur misali.

"Aile içinde teşekkür olmaz" dedi Oktay hocam, Gsbasket ailesi olarakta diyoruz ki Aile içinde elveda olmaz birlikteliğimize ara verdik, biz yine beraber olacağız ama bizi ayıranlar burda olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma'

Bence şuan dünyanın en iyi kalecisi. Hiç düşünmeden 1 numaraya yazarım 25 milyon euro çok güzel para fakat yerinin kesinlikle dolacağını düşünmüyorum eğer giderse..

aynen. yukarıdaki yorumlarda onur falan diyolar çok güldüm gerçekten. Trabzon Selçuk olayından sonra bizimle transfer yaparlar mı sanıyorsunuz? onur'a 7.5 m vercekmişşiz de adamlarda yolladı ya sanki hemen. çok iyimse düşünüyorsunuz ondan sonrada hep hayalkırıklığı. Birde o kadar iyi bir kaleci olsa neyse diyecem adam sakatlandıktan sonra bitti kariyeri. Sakat at vurulur misali.

Bizim transfer politikamız da oyuncu almamızı zorlaştırıyor. Aynı örneği Amrabat'ta da yaşadık. Ali Turan'ı o zaman o şekilde almasaydık, belki şuan Amrabat bizdeydi..

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Drogba + 25 m £ teklifine varım ben dikkatinizi çekerim Euro değil pound diyorum

Kaleyi napıcaz ?
    || Asrock X470 Taichi || AMD Ryzen 5 3600X @ 3.8GHz || Corsair iCUE H150i RGB PRO XT 360mm || Corsair Vengeance 16GB (2x8) 3200 MHz CL16 || GeForce® RTX 2070 SUPER™ WINDFORCE OC 3X 8G || Samsung 500 GB 860 EVO || Seagate Barracuda 1TB || Seasonic Focus Plus 850W 80+ Gold || Corsair iCUE 465X RGB || ViewSonic XG2402 144Hz 1ms || Kingston HyperX Cloud2 7.1 || Razer DeathAdder Elite || Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Brown || Microsoft Xbox Wireless Controller ||

• Guney Amerika'dan yeni bı tane muslera buluruz
  • 25 Milyon'a satıp yerine Onur Kıvrak alınsa harika olurdu... Sonuçta Chealsea veya RMadrid gibi bir takım değiliz, bu meblalara oyuncu 10 yılda bir satarız, ekonomik durumumuzda ortada...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.