Şimdi Ara

Musibet mi doran mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pek bilmiyorum kusura bakmayın ilk başta diyelim darius oynuyoruz musibet mi çıkılmalı yoksa doranın kalkanı felan mı yani neye göre çıkılıyor karşımızdakine göre mi ya da herkesin zevkine göre mi? yanıtlarsanız sevinirim pek bilmiyorum dalga geçmeyin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Musibet iksiri gerekli değil pek darius a W ile mana tüketmeden farmlayabilirsn.Ben musibet iksirini genelde safe ve farm odaklı oynadığım şampiyonlara alıyorum.Kendine güveniosan doran kılıcı ile başlarsın,doran kalkanı da ideal bir seçim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben laneme göre çıkarım.Zorlanacağım kendime güvenmediğim bir yerde Musibet alırım,eğer güveniyorsam doran kılıcı tercih ederim.
  • Oynadığın şampiyona ve karşındaki şampiyona göre değişir

• Müsibet alirsan ve karşındaki de doran vb. Başlarsa (1,2 potla yani) koridorda takasa girdiginzde iksiri basarsin ; hem ekstra hasar verirsin hemde de takasdan sonra adamin 1 potu oldugu için senin canin ondan daha fazla dolucak , bunu 2-3 kere yaptin mi senden geride durucak , benim tahminimce bunun içindir musibet iksiri . Buna gore sen seç işte .

Öneri : Karşıdaki adamın müsibet başlayacagini dusunuyosan ve sende manali bir dovuscu şampiyonsan sende al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dariusla itemsız bile gitsen rakibi alabilirsin merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Müsibet alirsan ve karşındaki de doran vb. Başlarsa (1,2 potla yani) koridorda takasa girdiginzde iksiri basarsin ; hem ekstra hasar verirsin hemde de takasdan sonra adamin 1 potu oldugu için senin canin ondan daha fazla dolucak , bunu 2-3 kere yaptin mi senden geride durucak , benim tahminimce bunun içindir musibet iksiri . Buna gore sen seç işte .

Öneri : Karşıdaki adamın müsibet başlayacagini dusunuyosan ve sende manali bir dovuscu şampiyonsan sende al.

katılmıyorum musibet iksiri ile giden arkadaş doranlı arkadaşa lanede çok rahat ezilir

gerçi uzun vadede musibet iksiri iyi ama takaslarda doran çok daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Bu herolara Ap'mi Ad'mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .Vox kullanıcısına yanıt
    Takas yapip cikmajtan bahsediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solo topda ben 2 doran yada 1 doran 1 musibet stacklerim. Dari mana sıkıntısı olmuyor pek doran kalkanı yada kılıcı başlayabilirisin ama dönünde musibet stacklemen çok iyi olabilir.
  • Mana idare edebilirsen doran her zaman iyidir bence.Ben her zaman doran kılıcı alırım.Sustainim yeterli.
  • Mananı yenilemen gerekecekse,

Safe oynamaya zorlanacaksan(bu takasa girmemek değildir)

Müsibet iksiri.

Minyonların içinde adama pata küte gireceksen Doran kalkanı.

Ben dariusla genelde w açıp adamla takasa girmeye başlarım. Stackler birikince adam kaçmaya başlıyor ama canı çok azalıyo bunu farkettiginde. İgnite aldıysam atıyorum gg.

Hatta snowball olacağına inanıyorsan kılıç+3 potla başla direk karabaltaya yürü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagolun beyler teşekkür ederim artık normal oyunda iyice gelişip dereceliye geçicem gümüş3 40 lpdeyim ama hayırlısı bakalım teşekkür ederim

• Farketmez her turlu teq atio

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.