Şimdi Ara

Müshil? :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
61.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ampul heralde işaretlediğim yer. Ama tam olarak bilmiyorum. sadece tahmin

Müshil? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _oSo_ -- 10 Haziran 2009; 18:12:06 >
  • mısır ye + soğuk su iç + taşa otur = müshil...
  • ömer mısır ye üstüne su iç ömer betona otur arkan yel alsın ....-cem yılmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: __MeHMeT__2

Müshil için

x-m solüsyon

bekunis

Tamamen bitkisel yan etkisi yok sanıyorum ikiside pek fazla bişey değildir maddi açıdan bekuniside aç karna alırsanız feci karın ağrısıda yapar ishalin yanında

idrar söktürü olarak

lasix ampül iki ampul çaya atın tamamdır iş

Edit:imla

birinciyi içtim şerefsizin kendi tadı zaten kolaya benziyor kolayla felan karıştırmaya gerek yok ama bana öyle kaşıkla felan iç demediler önce 1 tabak tarhana çorbası iç ekmek felan yeme şişenin yarısını iç üstüne bir bardak su iç sonra bir daha yarısını iç yine bir bardak su iç sonrada birşey yeme çok kötü bir şey ya birisi bana bunu yapsın o şişeyi..

• kardeşim siz neler yapıyosunuz yahu. doktor falanda değilsiniz nedir bu böle ilaçlar. birisi LASİX ilaç tavsiye eder daha ampulün ne olduğunu bile bilmiyor. tepesindeki ince yer sanıyor. kuzum. ampul o şişenin tamamına denir. üstelik eğitimini almayan bir kişi iddaa ediyorum o ampulü kırmadan açamaz. kırıncada içine cam kırıkları kaçar. içer bide onu al başına bela. bir akıllıda çıkıpta elinin altındaki interneti kullanıp bu ilaçların prospektüsünü okumamış. ne zeki insanlar var yahu...

SONRA... X-M diye bir ilaç vermişiniz hiç mi insan bu kadar cahil olur be? o ilaç yüksek dereceli radyasyon içerir. kanser şüphesi olan hastalarda ulturason veya 3 boyutlu rontgen çekimlerinden 24 saat önce 4 er saat arayla ondan içirilir.

sinirden ne yapacağımı bilemiyorum.

MODA SESLENİYORUM. LÜTFEN BU CAHİLLER SÜRÜSÜNÜN AÇMIŞ OLDUĞU KONUYU KAPAT....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1818 -- 18 Haziran 2009; 12:52:33 >

• İhtiyaci olanlar icin yaziyorum.

eczaneden 6 tl yt magnesie calciee diye bir sise mushil ilaci aliyorsunuz.

icinden çıkan kasikla 1 kaşık tozu bir bardak şu icinde ayran yapip iciyorsunuz.

1 kasik = mide asidi alma
    2 kasık = diskiyi yumusatma,puding kivamina getirme
    3 kasık = su gibi diskilama
    4 kasık = su borusu patlamasi
    7 kasık daha fazlasi= arsenik zehirlenmelerine karsi bagirsak icini tuvalete 1 anda dökmek

saka yapcaksaniz 1 kasık atin adama faydaniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yossi Kohler

İhtiyaci olanlar icin yaziyorum.

eczaneden 6 tl yt magnesie calciee diye bir sise mushil ilaci aliyorsunuz.

icinden çıkan kasikla 1 kaşık tozu bir bardak şu icinde ayran yapip iciyorsunuz.

1 kasik = mide asidi alma
    2 kasık = diskiyi yumusatma,puding kivamina getirme
    3 kasık = su gibi diskilama
    4 kasık = su borusu patlamasi
    7 kasık daha fazlasi= arsenik zehirlenmelerine karsi bagirsak icini tuvalete 1 anda dökmek

saka yapcaksaniz 1 kasık atin adama faydaniz olsun.

Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.