Şimdi Ara

Muscletech çok mu abartılıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerereye baksam herkes gözü kapalı muscletech nitrotech al diyor.Fiyatı da ucuz değil.Muscletech'in hiçbir ürünü ucuz değil Optimumu sollamış fiyat konusunda

Ayrıca nitrotech kullananlardan gelen bazı şikayetlerde var.Bunlardan en sık görülen şikayet sivilce yapması,karaciğeri de çok yorduğunu idddia edenler de yok değil...

Amerika'da en çok tercih edilen 3.marka muscletech.Reklamları falan da abartı geliyor bana

Muscletech nitrotech veya platinum kullanan ya da bcaa,cell tech kullananlar varsa biraz değerlendirme yapabilir mi ?

Daha ucuz fiyata Optimum gold da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cell-tech' in 2 tipi var, şuanda Türkiye'de olanlar orjinal olan model,(bb.com da bulabilirsin) içerisinde (porsiyonda) 30 gr şeker olan, yüklemeye ihtiyaç duymadan alınan bir kretin, güzel bir ürün. sadece karışık meyvelisi çok rezil (hediye gelmişti) lemon punch olan fena değil. portakallı olan varsa evlerden ırak.

Şahsen kullandığım 3 creatine ile kıyaslarsak weider pure>cell-tech>on

ha şöyle bir detay var weider olan yüklemeli olandı ve cidden taze meyve suları ile tüketiyordum, creatin ile korkunç farklar yaratılacağına inanmıyorum.

GH MAX veya bcaa ların parayı daha çok hak ettiği kanısındayım.
  • Ben muscletechten verim almıştım, ayrıca bende muscletech değilde optimum sivilce yapmıştı. Valla ikinci el veya çok büyük bir kampanya olmadığı sürece o paraları vermeye değmez. Muscletech protein tozu maliyeti neredeyse 4,5-5 lira antreman öncesi ve sonrası kullanılırsa neredeyse günlük 10 ve bu çok çok fazla. Şuanda en alınabilecek düzeyde olan ultimate bayvitamin, protein7 ve nutrishop'ta 179 lira ve 80 servis, 30 gramda 24 gram protein de iyi değerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Ben muscletechten verim almıştım, ayrıca bende muscletech değilde optimum sivilce yapmıştı. Valla ikinci el veya çok büyük bir kampanya olmadığı sürece o paraları vermeye değmez. Muscletech protein tozu maliyeti neredeyse 4,5-5 lira antreman öncesi ve sonrası kullanılırsa neredeyse günlük 10 ve bu çok çok fazla. Şuanda en alınabilecek düzeyde olan ultimate bayvitamin, protein7 ve nutrishop'ta 179 lira ve 80 servis, 30 gramda 24 gram protein de iyi değerler.

Haklısın hocam fiyatlar maalesef böyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 senelik sporcu değilsen nitro tech kullanmanıza gerek yok profesyonel sporcular için o toz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.