Şimdi Ara

Musallat 2007 - Nasıl Buldunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Filmde, dünya sinemalarında şu anda kullanılan en son teknojiler kullanıldı. Nurcan karakterini canlandıran Biğkem Karavus'a filmin bir sahnesinde özel bir korse giydirilerek makaralı bir mekanizma ile uçması sağlandı. Matrix filminde de kullanılan bu teknik, Türkiye'de uzun metrajlı filmlerde ilk kez Musallat'ta uygulandı. Yönetmenliğini Alper Mestçi'nin üstlendiği filmin plastik makyajları, dünyaca ünlü bir ekip olan Ben Nye imzasını taşıyor.

Arkadaşlar efekler nasıl izleyen varmı ? ilk defa özel efekler bu filmde kullanılmış film başarılımı izlenmesi gereken filmderdenmi yorum yaparsanız sevinirim.

• ülkemizin yaptıgı en basarıl ıkorku filmiydi:)filmin sürpriz sonu gerçekten hoş.izlerseniz pek birsey kaybetmezsiniz.
  • Nedense bu film ve dabbe film mi beni cok etkiledi hatta öyleki asla birdaha Kuran a baglı gerceklik payı cok yüksek bir film izlemicem...
  • DİNİ FİLMLER ETKILIYOR İNSANLARI
  • la bırakın bi dini filmmiş hıristiyanlardaki şeytan çıkarma zart zurt ne kadar aptalcaysa bunlar da o kadar saçma hadi dini bir tabanı olsa neyse de uyduruktan şeylere inanmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

la bırakın bi dini filmmiş hıristiyanlardaki şeytan çıkarma zart zurt ne kadar aptalcaysa bunlar da o kadar saçma hadi dini bir tabanı olsa neyse de uyduruktan şeylere inanmayın

• Film güzeldi , en azından bugüne kadar işlenmemiş bir konuyu işlemiş. Gerçi başrolde oynayan aktörden nefret ettiğim için filme ön yargılı yaklaştım ama senaryoyu beğendim . Türk sinemasında çok sık kullanılmayan sondan başa yöntemiyle çekilmiş, ve bunu eline yüzüne bulaştırmamış izlenilesi bir filmdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Filmi geçenlerde izledim ve ortalama üstü buldum.Türk korku filmi olarak en başarılı film diyebilirim.Zaman ayarlaması iyi olmuş.
  • fragmanından dehşet derecede etkilendiğim izlediğimde pek bişiler katmayan sıradan bi film
  • Türk korku olarak etkilendiğim tek film semumdur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanaldoctor

Türk korku olarak etkilendiğim tek film semumdur

acaba sadece onu mu izledin benim en az etkilendiğim film o ya hatta hiç etkilenmediğim musallata gelince gerçekten güzel bir film özellikle sondan başa doğru olması iyi olmuş ayrıca o kel arkadaştan herkese lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

quote:

acaba sadece onu mu izledin benim en az etkilendiğim film o ya hatta hiç etkilenmediğim musallata gelince gerçekten güzel bir film özellikle sondan başa doğru olması iyi olmuş ayrıca o kel arkadaştan herkese lazım

Bence arkadaş filmin verdiği mesajdan bahsetmiş ve o konuda da haklı ..

• çok korkutucuydu
  • bende semum dan çok korktum arkadaşlar böyle filmlerde tek istemediğim şey arka fon müzikleri hem çıldırıtoy yanı daha çok korkutuyo hemde çok karanlık sahneler oluyo film pek anlaşılmıyo sinemada felan izlenilince bide daha çok korkuuyo ben musallatıda izledim semumuda izledim felaket korktum walla :S zaten bunlardan çok korkarım
    quote:

Orjinalden alıntı: Chev

quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

quote:

Bence arkadaş filmin verdiği mesajdan bahsetmiş ve o konuda da haklı ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.